A Magyar Idők szerint feljelentést tett és azonnali belső vizsgálatot rendelt el a kardiológiai intézet főigazgatója, miután megtudta, hogy az intézményből elbocsátott Székely László két betegének kórházi dokumentumai felkerültek a Facebookra.

A szívbeteg tragédiája: kiszivárogtatott orvosi iratok miatt tesz feljelentést a főigazgató

A közösségi oldal egyik felhasználója a szívsebész védelmében tette közzé annak a nőnek a zárójelentését, akinek operációja után, jogi-etikai vétség indokával menesztette a szívsebészt, a másik annak az elhunyt szívbetegnek az ambuláns kezelőlapja, akinek halálát Székely László kirúgásával hozták összefüggésbe. A tragédia komoly politikai botrányt okozott.

A betegdokumentumok nyilvánosságra kerülése miatt a személyes adattal való visszaélés és a jogosulatlan adatkezelés lehetősége is felvetődik, ezért Andréka Péter főigazgató a IX. kerületi Rendőrkapitányságon feljelentést tett az ügyben.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az andréka péter inkább a lemondását adja be ritka hazug szarjankó !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alex070125
Egy "érdekes" esetre emlékeztet ez az ügy!
Egy kiváló politikus ellen, (Biztos van olyan is...?!) a saját és párttársa beszélgetését adták be feljelentés mellékleteként, korrupcióval vádolva őt, őket!
A beszélgetés tartalma, egyértelműen bizonyította a bűncselekményeket...
Az ügyészség, (Legfőbb) elrendelte a nyomozást!
Mielőtt izgalmi állapotba kerülne bárki, nem az elkövetők ellen, hanem a jogosulatlan, törvénytelen hangrögzítés miatt!
Megnevezték az ügy sértett képviselőit! (Az ő sérelmükre követték el a bűncselekményt! Le volt írva! Muszály volt, ha nincs sértett, nincs bűncselekmény!)
Mindenki számára világos lehet az ügy, mert az indoklásban benne volt, hogy külön törvény tiltja a hang, és kép rögzítését a Parlamentben!
Ezzel elismerték a helyszínt, szereplőket, -elkövetőket- csak, mivel független a főügyész is, teljesen természetes, hogy falkatársai ellen nem enged nyomozást indítani...
Mindenki biztos lehet benne, hogy ez Magyarországon nem történhet meg, mert itt demokrácia van! Sőt pluralizmus is, ami rasszokra is vonatkozik!
Jobbak vagyunk, mint Amerika!
Ott még csak fekete elnök volt, gipsy nem...
Desischado
Remélem, nem ússzák meg! Ilyenkor kellene felkelni a népnek, mert ezt már nem lehet eltűrni. És bárkivel megtörténhet. De sajnos, el lesz az ügy sikálva.
moareka
Hát Főigazgató úr, az internet világában seperc alatt mindenki meg tud mindent, nem úgy mint a középkorban, amikor lóháton hetekig vitték a híreket...
Azon nem tetszene elgondolkozni, hogy ebben a tragédiák sorozatában Önnek mi a felelőssége, netán becsületbeli ügyként feljelenthetné saját magát Kásler úrral egyetemben, mondjuk gondatlan emberölés címén...
Persze ehhez egyenes gerinc kellene, ami Önöknek nincs, s megkockáztatom, hogy a lelkiismeretükre sem lehet apellálni, mert olyan végképp nincs...
nezelodo
Ez tényleg szerecsenmosdatás lesz. Azoknak az ambuláns lapoknak a tulajdonosa nem a kórház, hanem a beteg, és ha akarja akár kiteheti a Simicska hirdetőoszlopára is, vagy a társasháza faliújságjára, ha neki az a mániája, senkinek semmi köze hozzá. Most tényleg ezt a kőtáblákkal gyógyító gyászkeretes körmű pancsert mosdatják, a régi elv mentén, "jönnek az ügyvédek és elintézik oszt' jónapot".
creativehun
Liberálfasizmus,liberálfasizmus,liberálfasizmus.No...háromszor írtam le...remélem sikerül kiverned rá miközben olvastad...mivel látható módon erre a szóra jössz gerjedelembe.Persze eddig is lehetett tudni,hogy a fidesz agymosottak közt több a degenerált ,sexuálisan perverz..látens homosexuális hajlamú mint a népesség egyéb célcsoportjaiban. Ahhoz már komoly agyi defekt szükséges,hogy valaki korrupt,tolvaj mocsadékokat válasszon meg...és a mindennapi tények ellenére ezeket istenítse...de hát..látható módon akadnak ilyen perverz emberek. Szóval...lökd nyugodtan a demagóg liberálfasiszta szöveget...mi akik ezt olvassuk legalább könnyen a megfelelő célcsoportba tudunk helyezni! ui: az cseppet se zavarjon meg a zsebzsöten gyakorlása közben,hogy a liberális és a fasiszta egymással homlokegyenest ellenétes ideológiai nézetet képvisel.
mackoka46
A fidesz gestapója kilopta a kompjúterből, most meg verik más f.val a csalánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.