Andréka Péter vizsgálatot rendelt el és feljelentést tett, amiért betegek kartonjai kerültek fel a Facebookra – írta meg a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 14:45
Én ezt olvastam:
"...A másik betegnél, aki miatt - a papír szerint kirúgtak- , már tudtam a műtét előtt, hogy a mellimplantátum ki van lyukadva. A beavatkozás előtt konzultáltam plasztikai sebésszel, aki azt mondta: akkor járok jól, ha nem érintem az implantátum területét. Próbáltam megfogadni ezt a tanácsot, egy darabig úgy tűnt, működik. Ám a műtét harmadik órájában azt vettem észre, hogy az egyik kampó mentén folyik bele a szilikon a megnyitott szívbe. A folyadék átszivároghatott a szövetek között. Ha a szilikon a vérbe kerül, az halált okoz. Kikaptam az implantátum maradékát az asszony mellkasából, és hívtuk a plasztikai sebészt, aki egyszer már segített. Most is jött, segített kitakarítani és rekonstruálni a nő mellét. Aztán vettük észre, hogy a szivárgó szilikon miatt tüdővérzést kapott az asszony, a baj akkora volt, hogy már lélegeztetni sem lehetett. Egy olyan gépre kapcsoltuk, ami a testen kívül biztosítja a légzést és a keringést. Közben hívtunk tüdősebészt, aki kivágta a sérült tüdődarabot, és jött még egy bronchológus is, aki kitakarította egy bronchoszkóppal a légutakat. Egyiküknek sem volt a kórházzal szerződése, a sebész hozta magával a varrógépét, a másik orvos meg a bronhoszkópját, mert nekünk egyik se volt. Úgy jártam el, ahogyan az orvosi esküm megköveteli a beteg élete és egészsége volt a szempont és nem az adminisztráció. Ezt követően a főigazgatót tájékoztattam, az eset márciusban volt, és ezért rúgtak ki szeptemberben. "
Az egész cikk érdekes, ha ráérsz olvasd el:
nepszava.hu/3010976_mutet-kozben-nem-az-jart-a-fejemben-hogy-tilosban-jarok-e
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@Csizmás Kond: mond, te elolvastad legalább a cikk részletét, amit cikicakk55 ide bemásolt, vagy csak elvakultan írogatsz?
Csizmás Kond
@Katalina62: ...mit értesz elvakultság alatt...pl itt a véleményeknél
Katalina62
@Csizmás Kond: például, most is, ha elolvastad a cikket akkor olvashatad, hogy az orvos, ennél az esetnél tuta, hogy ki van szakadva a szilikon! Ezért kért tanácsot, egy plasztikai sebésztől. Te viszont azt sugallod, hogy a szívsebész szakította ki vagyis ő a hibás!
Csizmás Kond
@Katalina62: Na jó, akkor folytassuk...szóval egy akkora specialista tudja, hogy ki van szakadva a szilikon de ő mégis oda fúr lyukat ahonnan beereszkedhet a folyadék a szívbe...és még azt is írják, hogy a tüdőbe is be kezdett folyni...oda meg hogyan ?...
Ha pedig tudták, hogy komplikációk léphetnek fel miért nem előbb a szilikont távolították le ?
...vakon hinni bűn.
Katalina62
@Csizmás Kond: "...vakon hinni bűn." Te mondád!
Csizmás Kond
@Katalina62: pontosan...de ha nem érted az sem számít...:)
..én a saját véleményemben hiszek, te másnak...
az enyém nem hit, esetleg tévedés, de a tied több mint valószínű, hogy bűn.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.