Székely László szerint úgy mondtak ki ad hoc véleményt egy beteg haláláról, hogy az azt okozó ritka betegséggel itthon még senki se foglalkozott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Minek megkérdezni az illetékest?
Ha az igazgató olyan okos, miért nem intézkedett ő a beteg további sorsáról, ha a sebész nem úgy döntött, hogy azonnal műti? Miért nem rendelt ki a műtétre másik sebészt? Miért küldte haza a beteget?
Minden mindig Andrékára vezethető vissza?
bencemacska
"Székely László a sajtóban megjelent információkra reagálva azt mondta az Indexnek: A vizsgálathoz gyűjtött adatok feldolgozásához semmilyen információt vagy kiegészítő véleményt nem kértek tőle. Nem voltak kíváncsiak annak az angliai orvosnak a véleményére se, aki ebben az esetben nagy tapasztalatú szakértőként adott javaslatot, és aki erre a speciális műtéti technikára a beteg ellátását javasolta."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.