Hillary Clinton egy bukott politikus, akinek vesztes kampányát Soros György is finanszírozta – írta a Twitteren Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden.

Hillary Clinton bírálta a brit konzervatívokat, amiért nem szavazták meg a Sargentini-jelentést – Twitteren reagált Kovács Zoltán kormányszóvivő

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Arra reagált, hogy az amerikai demokrata politikus, volt elnökjelölt a Mirror brit tömeglap beszámolója szerint bírálta Theresa May brit kormányfőt, amiért a "szélsőjobboldali Orbán Viktort" támogatja.

Hillary Clinton egy konferencián bírálta a brit Konzervatív Pártot, amiért annak európai parlamenti képviselői nem szavazták meg az Orbán Viktor kormányát elítélő Sargentini-jelentést.

A volt amerikai demokrata elnökjelölt az Oxfordi Egyetem emberi jogi intézetének konferenciáján szólalt fel, amit az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata elfogadásának hetvenedik évfordulójára szerveztek.

Clinton szerint a May által vezetett konzervatívok messze jutottak Winston Churchill pártjától, miután a párt európai parlamenti képviselői elutasították a Sargentini-jelentést.

Szerinte lehangoló látványt nyújtottak az Európai Parlamentben azok a konzervatívok, akik Orbán Viktort védték a bírálattól.

Clinton oxfordi beszédében azt is mondta, Orbán Viktor és az általa kiépített "autokrácia" komoly veszélyt jelent szerinte az Unióra.

Kovács Zoltán Twitteren közzétett reagálásában azt írta:

Clinton "Soros bevándorláspárti politikáját képviseli, ezt a politikát a legutóbbi választásokon a magyar és az amerikai választok is elutasították".

Forrás: MTI, 24.hu, HVGThe Guardian

Címlapi kép: MTI/Bruzák Noémi

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kár őgy vigyorogni, mint a vadalma! A te főnököd is bukott kétszer, csak aztán okosabb lett, és gyorsan megváltoztatta az Alkotmányt, a választási törvényt, szavazati jogot adott a határon túli holt lelkeknek is, és bevezette a fidesz matekot, miszerint 49% = 2/3, és több mint az 51%.
Na erre büszkék lehettek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kár őgy vigyorogni, mint a vadalma! A te főnököd is bukott kétszer, csak aztán okosabb lett, és gyorsan megváltoztatta az Alkotmányt, a választási törvényt, szavazati jogot adott a határon túli holt lelkeknek is, és bevezette a fidesz matekot, miszerint 49% = 2/3, és több mint az 51%.
Na erre büszkék lehettek!
RonaGyuri
lássuk be annak is megvan a jelzésértéke, hogy az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata elfogadásának hetvenedik évfordulójáról csak egy ilyen hírből értesülhet a köz! =))
simmering73
Te vigyorgó majom. Hillary Clinton bírálta a brit konzervatívokat. Benneteket senki sem szólított meg. Mit ugattok ti mindenbe bele.
Jozefina
Hillary Clinton-nak sajnos teljesen igaza van!!! Kovács pedig egy bunkó senkiházi, aki a főnöke seggét nyalja percenként. Katasztrófa, ami kis hazánkban történik. Mindig bíztam abban és a baráti körben is sokat vitatkoztam, hogy a fidesz politikusai között vannak normálisak is. Sajnos be kellett látnom, hogy egyetlen egy sincs! Mind megélhetési politikus, mindaddig, amíg orbán levegőhöz jut!
colibri
Mi köze ennek a kopasz majomnak ahhoz, hogy mi a véleménye H Clintonnak a Sargentini jelentésről, vagy bármiről??!!! A FB-n Takács Tamás tökéletesen megfogalmazta mi az igazság!
volvós
zolika, te meg egy bukott buzi vagy ...akkor kvittek vagytok !! :-)
SystemError
Soros György a Kovácsot támogatra, hogy elvégezze a CEU-n a diplomáját ez senkiházi, saját anyját is parancsra eladó féreg.
tudode
Zavaros ez a SOROS-ozás akkor, amikor a "falusi gyereket" a tiszteletreméltó Soros György nyitotta ki a TUDÁS KAPUJÁT, kiemelve abból a falúszéli, pottyantós illem-HELYES környezetből, aztán hasonló SORSRA jutott a Simicska Lajos a ma már kivénhedt "falusi gyerek" PÉNZTÁRNOKA!
.
---'Orbán Viktor vagyok ...jelen pillanatban pedig a Soros Alapítvány ösztöndíjasa vagyok"
www.youtube.com/watch?v=To07SKwpHIQ
.
------- Simicska és a régi csibészek
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
,
Egyáltalán MIBŐL VAN ez az embernek látszó tárgy, és azok, akik mentegetik azt, aki VILÁG ÉLETÉBEN nem a saját erejéből jutott SZAKBARBÁRKÉNT élet, halál urává!!!

.
human
Sokan szerintem csak legyintenek Orbánra az EU-ban mondván kis ország, kis baj.
Nagy hiba. Orbán sokat árthat Európának. Nem befolyásával, nem hadseregével, nem gazdasági erejével. Orbán olyan mint egy csepp méreg. Ez a méreg kormányszintű korrupcióból és gyűlöletből lett kikeverve méghozzá olyan töménységben amit Hitler óta nem látott Európa.
Qqberci
Hányingerem van ettől a mobil halálfejtől...
human
@fideszes gyökér: Most tekintsünk el az összeesküvés elméletektől. A migrációnak az iszlám állam adott lendületet méghozzá robbanás szerűt. Ennek hatását láthattuk 2015-ben. Az éghajlatváltozás és a túlnépesedés nem fog ilyen robbanásszerű migrációval járni, de lesz. Ennek kezelésére kell módszereket kitalálnia a fejeseknek. Valóban nem járható út, hogy mindenkit befogadunk, de az sem, hogy nem nyújtunk segítséget.
justhpeter
Mert a fideSS hívek mindent bevesznek gondolkodás nélkül. Elhiszik, hogy Orbánnak jogosak az európai szintű politikusi álmai és azt is elhiszik, hogy Sorosnak ekkora politikai- és pénzügyi hatalma van. Márpedig a kettő nem jön össze. Ameddig ennek az öreg embernek egy személyben ekkora a befolyása, mit akar (akarhat) Orbán ? Aki saját bevallása szerint is olyan csóró, hogy a templom egeréhez jár koldulni ?
dr. prédikátor
Ez a hülye fasz vigyorog mint a szar a polcon, mert azt hiszi hogy ö is lekvár!!!pedig csak egy rakás szar!!!
Eladott Ország
Ne felejtsük el azt sem, hogy egyre erősödő hangokat hallani a Brexit újraszavazását követelők részéről. Lehetséges, hogy nem lefutott meccs még ez? A hatalmas nemzeti gőggel átitatott szavazópolgár most szembesül azzal, hogy Észak-Írország, Skócia és Wales inkább az Egyesült Királyságból lépne ki, mint az Unióból, ha már muszáj lépkedni. Úgyhogy most vakarhatja a fejét a "lengyel vízvezetékszerelők" ellen ágáló egyszerű huzalozású angol.
kokopelli
@dr. prédikátor: a narancsos idióták mindig a személyt támadják,és sohasem a
mondanivalóját! Ez az az eset,amikor nem találnak más "fogást" a személyeken!
Szomorú,de ez a szolgalelkek szokása,ill. feladata!
"Már minden meg lett mondva,de még nem minden csatlóstól"!
(bocs a szenvedő szerkezetér)
kokopelli
U.i.: Mi a f@ßt érdekli ezt a szellemi mikroorganizmust,hogy egy amerikai
mit vet szemére az angoloknak? Nincs elég feladata a ßop@s mellett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.