A szentendrei HÉV-en történt az eset, szerencsére az utasok gyorsan tudtak szólni a kalauznak, a gyerek így hamar visszakerült az anyjához.

A hvg.hu cikke szerint a Pesten hallottam Facebook-csoportban jelent meg a történet, amely szerint a reggeli 8:07-es szentendrei HÉV vonalán a Pannóniatelep-megállónál próbált egy nő egy kisgyerekkel, valamint a kisbabájával felszállni a szerelvényre. 

Elvitte a HÉV a gyereket, az anyuka a kistesóval a peronon maradt

Fotó: pixabay.com CCO

A nagyobbik gyerkőcöt az anya feltette a vonatra, majd fordult, hogy a kicsit is feltegye a babakocsival együtt, ám megszólalt a csengő, az ajtók záródtak, a szerelvény pedig elindult a kisgyerekkel – otthagyva a megállóban az anyát és a kistesót.

Az esetet leíró szemtanú szerint hamar sikerült utolérni a szentendrei forgalmi irodát, ahol megkérték a szolgálatos állományt, hogy a szerelvényen maradt kisgyereket vegyék le, mert az anyuka megy utána a következő vonattal.

Sokkot kapott hirtelen az anyuka, kétségbeesésében azt se tudta, mit csináljon, majdnem a sínek között futott a HÉV után. Szerencsére voltunk egy páran a megállóban, akik rögtön odaugrottak, egyrészt intézkedni, másrészt megvigasztalni szegényt

- idézte a bejegyzést a lap.

A hvg.hu megkereste a MÁV-HÉV Zrt-t az eset kapcsán, a cégtől a következő tájékoztatást kapták:

A vasúttársaság természetesen vizsgálja az esetet. Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a járművezető nem látta, hogy lenne még felszálló utas, ezért csukta be az ajtót. A munkatársak – miután értesültek a helyzetről – azonnal a gyermek segítségére siettek, és vigyáztak rá, amíg az édesanya megérkezett

- válaszolta a cég, és hozzátették, nagyon sajnálják a történteket, és elnézést kérnek a családtól.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem látta??? egy frászt nem figyelt! =))
Rockxy
Természetesen és nyilvánvalóan és tényként és a nerrel tökéletes harmóniában a zorbán vezette a hévet.
Nagy Hévvel.
Vagy ha nem, akkor tuti fideszes vót a geci vezető.
namihami
@Rockxy: Korrekt, tökéletes és a jelenlegi államrezonra pontosan illeszkedő összefoglalás. Kösz érte.
Így is, úgy is tényleg fedi a fideszes mentalitást.
Rockxy
@namihami: Csak azért írtam ennyire röviden, mert akkora zorbányi diktatórikus illiberalista, nemzetellenes nácibarát netannyahúhaversági sargentiliutálatos világmegváltógyuribácsiellenes nyugdíjastaposó, humánpapilomavírusos populizmus van, hogy félek a fideszes börtönkoszttól.
Úgyhogy - "ne nekem köszönje!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.