Az M1-es autópályán négy jármű csúszott össze, és bár már elhagyták a helyszínt, az M0-s felé torlódás alakult ki.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom az M0-ás autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya irányából M1-es irányába, valamint az autóútba csatlakozó főutak csomópontjában lelassul a forgalom.Továbbá akadozik az előrejutás az M3-as autópályán a főváros irányába a Bag – Gödöllő -Mogyoród – M3 bevezető vonalon, valamint a 2-es főúton és az M2-es autóúton is Dunakeszi térségében.Lassabb a haladás a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, valamint a 11-es főúton Tahitótfalu és Szentendre között. A 31-es főúton Mendénél és az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

Útinform: erős a forgalom a Budapestre vezető utakon

Fotó: 

- Az M1-es autópályán Budapest felé, a 15-ös km-nél négy személygépkocsi csúszott össze. A sérült járművek elhagyták a helyszínt, de az M0-s csomópont előtti szakaszon torlódás tapasztalható.

- Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátkelőnél mindkét irányban zavartalan a fogalom.

Terelések, lezárások

- Az M0-s autóút déli szektorában a 19-es szigetszentmiklósi csomópontban megnyitották a felhajtó ágat az M1-es felé vezető oldalra. Ezzel nemcsak a halásztelki, hanem a csepeli csomópontot is használhatják az autósok, ha az M0-s autóúton Győr irányába szeretnének közlekedni. A forgalom az új csomópont pihenőhelyhez közeli félkörén haladhat. Szigetszentmiklós irányából a korábban megszokott módon lehet felhajtani az M0-s M1-es felé vezető oldalára, míg a Csepelről érkezők a szigetszentmiklósi körforgalomig elhaladva térhetnek vissza és az épülő csomópont elkészült részén keresztül hajthatnak fel az M0-s Győr felé vezető oldalára.

- Az M1-es autópálya bicskei szakaszán új terelést építettek a 34-es és a 42-es km között. Továbbra is mindkét irányban biztosított a 2-2 forgalmi sáv. Fontos információ, hogy a 39-es jelű bicskei csomópont korlátozás nélkül használható, de a kihajtáshoz a Győr felé közlekedőknek a külső sávba kell sorolniuk a terelés előtt, ne térjenek át a szembejövő oldalra!

- Az M7-es autópályán a 102-es és a 111-es km közötti terelésnél, a Letenye felé tartó oldalon lezárták a 65-ös főúti kijáratot. A személyautóval közlekedők a Siófok-Sóstói (97-es km) kijáratot használhatják. A teherautók a terelés mellett elhaladva a Zamárdi-Felső (112-es km) kijáratnál tudják elhagyni az autópályát, majd a Zamárdi körforgalomnál fordulhatnak vissza az M7-es Budapest felé tartó oldalára. Onnan a siófoki, 65-ös főúti csomóponton hajthatnak le a városközpont és Tamási irányába.

- A Tatabánya – Kisbér összekötő úton 2018. október 10-én, szerdán Környe belterületén a Beloiannisz – Alkotmány utca csomópontjában nagyobb süllyedések javítását végzik, majd a Beloiannisz úton a 7+400 – 7+900 km szelvények között várható munkavégzés. A munkavégzés váltakozó irányú jelzőlámpás forgalomirányítás mellett zajlik, ezért torlódásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.