Az eset szombaton történt a borsodi Encsen. A sofőrt két helybéli bántalmazta, rendőrök vetettek véget a verésnek. A gyanúsítottak őrizetben, a polgármester felháborodott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Piszok szerencséje volt, hogy nem jutott Szögi tanár úr sorsára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Azt ugye mondani sem kell hogy cigányok vopltak hányás jogvédők?! Ilyenkor miért lapos a pofátok??? Bezzeg ha "szegregálnak" egy óindiait egy iskolában ,be nem áll a szátok!!!
maci0427
Mikor lesz már vége ennek a barbár primitív utca erőszaknak !? Most megint lehetne írni ennek a primitív voltáról, amit az ilyen barbárok elkövetnek ! Magyar nem így rendezi le a dolgot ! De ezt meg kellene állítani, hiszen basszus, ha van önvédelmi fegyvere ennek a hölgynek aki ártatlan a pulya elütésében és lelövi a támadókat, akkor ugye csak csodálkoznának ?!
maci0427
@Shikari: És ezért kellene önvédelmi fegyvert tartani nálunk, mert veszélyben vagyunk ilyen helyzeteknél, igaz !? El kellene különíteni ezeket és éljenek úgy ahogyan akarnak !
maci0427
@Pálinkás Pál: Jogvédők ? Azok csak pofázni tudnak de megnevelni ezeket soha ! És ezek vannak az iskolákban is, ahol a tanárt rúgják-ütik-verik-leköpik ! Ezért is utáljuk őket , hiszen a szeretetet - megbecsülést ki kell érdemelni, azt nem osztogatják úgy mint a segélyeket ! Kivételek = Fehér Holló!
Levendula
@kripton: Nem én nevezetem őket romának, hanem a polgármester. Én másképp nevezném őket, de ez nem lenne szalonképes. És természetesen szabadlábon "védekezhetnek" az elkövetők. Majd még egy gyereket kilöknek az útra? ...hogy levezethessék agresszivitásukat...
kripton
@Levendula: Bocs'!

A polgármesternek megfelelési kényszere van, nem mer cigányt mondani. Pedig értelmes cigányok - például Lakatos Attila vajda - rászólnak az emberre, ha leromázzák őket, mondván hogy az apjuk, nagyapjuk cigányok voltak, ők mitől lennének romák.

Viszont az Index bekaphatja! "Helyiek"-ről írnak a mocskos libsik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.