Az eset szombaton történt a borsodi Encsen. A sofőrt két helybéli bántalmazta, rendőrök vetettek véget a verésnek. A gyanúsítottak őrizetben, a polgármester felháborodott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Piszok szerencséje volt, hogy nem jutott Szögi tanár úr sorsára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Piszok szerencséje volt, hogy nem jutott Szögi tanár úr sorsára.
Levendula
"...ott sosem lesz teljesen békés az együttélés - utalt a polgármester arra, hogy a bántalmazók a roma közösség tagjai voltak."
Sziszifusz
Pintér Sándor 2010-ben azt ígérte két hét alatt rend lesz. Sok év elteltével sem lett rend.
A " no go " zónák száma, amint a példa is mutatja, nem változott, de lehet hogy inkább növekedett.
Budapesten 20 tinédzser követésére, városnézésre jutott elég rendőr: Őket, és a többi, Orbán túlbiztosítását végzőket, inkább az Encs községhez hasonló helyekre kellene vezényelni, a közterületi bűncselekmények megelőzése, megszakítása és felderítése érdekében. Sok feladatuk lenne.
Dr plágium
@Shikari: Balesetnél senkit nem hagyunk a sorsára! Cigányt sem! Gyereket pláne nem!
Dr plágium
@simmering73: Igen, nagy szerencséje volt a hölgynek. Sajnos még ma is előfordul, hogy a gyerekek az utcán játszanak szülői felügyelet nélkül. Részemről a kislány szüleit (vagy aki éppen vigyázott rá) is előkapnám gyermek veszélyeztetés miatt.
X-ray
@Dr plágium: Könnyű fotelből pofázni! Akkor szólalj meg, ha a sofőr helyében leszel! Gondolom akkor tele lesz a gatyád és elfutsz!
menekült
@kripton: De, voltak a romák között cigányok is.
kripton
@Shikari: Magyarok (ahogy minden más nép is) egymás között az anyanyelvükön beszélünk. A roma nem magyar szó. Azzal hogy romáztatják magukat nem változik meg a róluk kialakult vélemény.
kripton
@Shikari: Lekvár. :-)

Ez verbális gagyizás. De hiába nevezik aranynak a rezet.
Clavigo
@Shikari: Te is bűzlesz,,@nyád majma..
Clavigo
@csak úgy...:,Burkoltan,,, elég szégyenlősen adta elő...:) :) :)DD:))))
csak úgy....
@Clavigo: Hát igen,...a lószart is citromnak titulálta... :)
Pálinkás Pál
Azt ugye mondani sem kell hogy cigányok vopltak hányás jogvédők?! Ilyenkor miért lapos a pofátok??? Bezzeg ha "szegregálnak" egy óindiait egy iskolában ,be nem áll a szátok!!!
maci0427
Mikor lesz már vége ennek a barbár primitív utca erőszaknak !? Most megint lehetne írni ennek a primitív voltáról, amit az ilyen barbárok elkövetnek ! Magyar nem így rendezi le a dolgot ! De ezt meg kellene állítani, hiszen basszus, ha van önvédelmi fegyvere ennek a hölgynek aki ártatlan a pulya elütésében és lelövi a támadókat, akkor ugye csak csodálkoznának ?!
maci0427
@Shikari: És ezért kellene önvédelmi fegyvert tartani nálunk, mert veszélyben vagyunk ilyen helyzeteknél, igaz !? El kellene különíteni ezeket és éljenek úgy ahogyan akarnak !
maci0427
@Pálinkás Pál: Jogvédők ? Azok csak pofázni tudnak de megnevelni ezeket soha ! És ezek vannak az iskolákban is, ahol a tanárt rúgják-ütik-verik-leköpik ! Ezért is utáljuk őket , hiszen a szeretetet - megbecsülést ki kell érdemelni, azt nem osztogatják úgy mint a segélyeket ! Kivételek = Fehér Holló!
Levendula
@kripton: Nem én nevezetem őket romának, hanem a polgármester. Én másképp nevezném őket, de ez nem lenne szalonképes. És természetesen szabadlábon "védekezhetnek" az elkövetők. Majd még egy gyereket kilöknek az útra? ...hogy levezethessék agresszivitásukat...
kripton
@Levendula: Bocs'!

A polgármesternek megfelelési kényszere van, nem mer cigányt mondani. Pedig értelmes cigányok - például Lakatos Attila vajda - rászólnak az emberre, ha leromázzák őket, mondván hogy az apjuk, nagyapjuk cigányok voltak, ők mitől lennének romák.

Viszont az Index bekaphatja! "Helyiek"-ről írnak a mocskos libsik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.