Kálmán Olga beszélgetett velük Facebook-oldalán. A tragédia óta senki nem kereste őket a kórháztól, hogy kifejezzék együttérzésüket.

Nyilatkozott a kirúgott szívsebész elhunyt betegének felesége és lánya

A hvg.hu vette észre, hogy Kálmán Olgának interjút adott annak a férfinak a felesége és lánya, aki azt követően halt meg, hogy mielőtt elvégezték volna rajta az életmentő műtétet, orvosát, Székely Lászlót elbocsátották a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetből.

A betegnek speciális, egyedi gyártású érimplantátumra volt szüksége. Székely el is indította az eszköz legyártásához és beültetéséhez előírt engedélyezési folyamatot, de mire a papírok megérkeztek, Székely elbocsátása már zajlott, így a beteg műtéti előjegyzése sem történhetett meg. Később a férfi főverőere átszakadt, és a salgótarjáni kórházban meghalt. 

A haláleset óta senki nem kereste fel a családot, hogy kinyilvánítsák együttérzésüket.

Az elhunyt férfit megvizsgáló orvosokkal azóta egyikük sem beszélt, a kórházat az elhalasztott műtét időpontja után rendszeresen keresték, de csak Székely László asszisztensét tudták elérni. Ő biztatta őket, legyenek türelmesek, fogják őket tájékoztatni. Ez azonban a mai napig nem történt meg.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Itt van feketén, fehéren az igazság, lehet magyarázkodni DE NEM ÉRDEMES, ITT A BETEG CSAK AKKOR FONTOS HA FÜTYISZES FŐGECI !!!
karma1
Szoval andreka ur... Hogy is van azzal az allitasaval, hogy a kardiologiai intezetben senki nem tudott semmirol, nem is hallottak errol a betegrol?
Na innen tessek majd magyarazkodni a birosagon...
Szegyentelen tarsasag, kaslerrel, a fo-gyilkossal az e'len
balos
Ezért szüljenek többet a Nemzet "jobbágyai",hogy legyen kiket eltenni láb alól?
iluminati
@karma1: Magyarországon a hivatalos dokumentumok átfutási idelye 40 nap ha élet halálról van szó 3 hónap vagy több ez az igazi hivatalos népírtás !!!
Kormány embereinek meg VIP kórházi szolgáltatás adófizetők pénzéből...Döbrögi és Káslernek...Lehet, hogy a beteg nem tudta a tíz parancsolat valamelyikét...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.