Autójával elsodort egy takarásból előbukkanó kislányt a sofőr. A helyiek nagyon megverték.

Kiverték a gázoló nő fogait Encsen – majdnem megismétlődött az olaszliszkai lincselés
Fotó: Google Maps

Szabálytalanul közlekedő, takarásból előjövő gyereket ütött el egy nő múlt szombaton a Borsod megyei Encsen. A gázolás során a gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, az időközben helyszínre érkező rokonok, ismerősök pedig nekiestek a nőnek: ököllel ütötték, fogait kiverték. Az autóban is kárt tettek.

Az Indexnek nyilatkozó rendőrségi szóvivő így írta le a baleset körülményeit:

A sofőr autója elé egy, az út mentén parkoló gépjármű takarásából egy 5 éves kislány szaladt ki. Az asszony észlelve a gyermeket megpróbálta elrántani a gépjárműve kormányát, de az ütközést már nem tudta elkerülni. A balesetet követően a sofőr a helyszínen megállt és kiszállt gépjárművéből. Több helybeli a gyermek segítségére sietett, míg többen az asszonyt kezdték hibáztatni a történtekért, majd két férfi, egymást követően bántalmazta a nőt, valamint az autóját is megrongálták.

A szóvivő azt is mondta, hogy a helyszínre a bejelentést követően néhány percen belül kiérkeztek a rendőrök, akik megnyugtatták a dühös helybelieket, a sofőrt a szolgálati autójukba ültették, a mentőszolgálat munkatársai pedig kórházba szállították a súlyos sérülést szenvedett, elütött gyermeket.

Egy 19 és egy 27 éves helyi férfit állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként rongálás vétség, valamint garázdaság- és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd az Encsi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette.

Szeles András, a város fideszes polgármestere az Indexnek utalt arra, hogy a bűncselekmény elkövetői romák voltak.

Sajnos ez a szégyenteljes, felháborító, és szomorú eset is azt bizonyítja, hogy vannak olyan emberek a közösségben, akik az általános emberi együttélési szabályokat nem tudják betartani, kivetkőztek emberi mivoltukból és állatias módon viselkedtek, ez a viselkedés pedig mindenféleképpen elfogadhatatlan. Ez a közösség évek óta ott él, és nem várható, hogy a tagjai egyik pillanatról a másikra megváltozzanak. Én abban bízom, hogy akik bántalmazták a hölgyet a lehető legszigorúbb büntetést fogják kapni az eljárás végén. Azt kívánom a sérült kislánynak és a bántalmazott hölgynek, hogy minél hamarabb épüljenek fel testi és lelki sérüléseikből

- nyilatkozta a lapnak a polgármester.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
X-ray
5 éves gyerek az utcán, egyedül? Miért nem veszi el a gyámhatóság az ilyenektől? Na és szabadlábon védekezhetnek a bűnelkövetők? Mi a picha!?!?
anima
Rohadt geci büdös cigányok - nem magyar cigányok, hanem csak cigányok, akik a világ minden országában csak egy büdös geci cigányok..

Teleszarják a fattyúikkal az adott országot, mint a kakukkok, aztán követelőznek segélyért, meg védelemért.
A kurva anyátok, cigányok!
anima
Hol a faszomba van az az Encs?
Pár cigányt agyion kell rugdosni ott!

JÖVÖK ÉRTETEK GECI CIGÁNYOK !!!
anima
EGYEDÜL HAZAVÁGOM AZ EGÉSZ FALUT, BASZD MEG !
anima
Te azt hiszed nem vagyok képes erre - buta cigány?
Annyitok van, hogy sokan vagytok süldő parasztok - tényleg csak ennyitek van?
Ti tényleg ennyire egyszerűek vagytok?
Qrva sok cigányt vertem meg egyedül eddig - mert megérdemelték!
Ti a sokadik sokak lenétek a sorban - a kurva anyátok!

Hol a faszomban van az az Encs?
anima
Lehet, hogy pár brigádtagot is magammal viszek.
Ha már lúd, legyen kövér.
anima
Brigád a barikádon.

Viccet félretéve a magyar elkezdett masszívan cigányosodni.
Ez nem jó!
Ez ellen kéne tenni valamit!
Mert a cigányokkal csak a baj van az egész világon!
anima
A kurva anyádnak verd ki a fogát!
Ma éjjel kimegyek, és megagyalok tíz cigányt (egy magyarért tíz cigány !!!).
Mit képzeltek ti, gecik!?
Húzd meg magad, és kussolj - örülj, hogy élsz, baszd meg!
Pálinkás Pál
Itt a Propin irkáló jogvédő tahók,ilyenkor hol vagytok??? Szigorú szegregáció kéne a cigókkal szemben,és hozzácsapni titeket is!!! bezzeg most kussoltok...ti még a cigóknál is ócskábbak vagytok!!!
TASzSz
A rohadt, tetves, büdös, retkes cigány banda! Ezt csinálják Zalakomáron is: kiküldik a gyereket hogy csak súrolja a kocsi...
Zeta
Mikor lesz már integráció? Soha! Olyan környéken lakom , ahol ez érzékelhető!
Nem is akarnak, így kényelmesebb!
Minden dühük benne van egy egy ilyen esetben, ami a magyarok ellen irányul.
Mit is mondott cserdi polgármestere?
Nem pontos idézet: gondoltak már a magyarok arra, hogy a cigányok egyszer többen lesznek?
Félelmetes, hogyvez mit sugall!! A Rózsadombról nem lehet megmondani, hogy mi a helyes!
Ott kell lenni a közelükben!
Át kell élni, az idős , elesett emberek félelmét , Tőlük,
a nem szólok, mert úgy is én járok rosszul! Nincs törvény , ami megvéd, ami megelőzi a bajt. De a legnagyobb probléma az, elképzelés, program sincs , hogy valami változzon. Pénz volt, sok milliárd, volt!
Abból minden lett, de hol?
Fradigege
Pillanatok alatt, de legalábbis már másnap megtalálnám ennek a próblémának az orvoslását. Az, hogy az a cigánysor már másnap nem lenne ott, az holt zicher. Halál bűntetésről szó sem lehet. Minimum a két gyökérnek a farka kutya eledel lenne már az nap este. És folytatnám az előállításokat. A család tovább nem szaporodna. És a maradék fogaik is mennének az emésztőbe. De meg lett anno ez mondva, ha cigánysoron gázolsz, nem állsz meg, és úgy hívod a segítséget. Ez bármelyikünkkel előfordulhat és többé nem érsz haza, mert ezek kérdés nélkül lincselnek.
nezelodo
Sajnos nincs visszatartó ereje szegény Szögi Tanár Úr halálát követő ítéletnek. Tisztelt kormánypárt, ha lehetne, az ilyen ügyekben nem kellene akkora szigor, mint a Min. Elnök Úr elleni tiltakozók esetében a gyülekezési bosszúállásban megfogalmazottak? Jó nem azt várom, hogy minden dakota mellé egy rendőrt állítsanak, mint az utazgató békésen viselkedő fiatalok kísérete, de ideje lenne tenni valamit, mielőtt megint a szélsőséges kopaszok kezdik átvenni a Sanya bá' feladatát.
papa.49
A csutikretén fajtársai szarnak az együttélés szabályaira, régen ilyenkor bevitték az őrsre, és 52 x elesett a mosdóban, nem is oberkodott többet !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.