Az egészségbiztosítási alapkezelő szerint radikálisan sikerült csökkenteni a várólisták hosszát. Szerintük a tervezett időpontokat nem lehet a ténylegessel összevetni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Szemészetre egy hónappal ezelőtt kértem időpontot egyik családtagunknak, szemfenék vizsgálatra. 2019. május 13. napjára kaptam a legközelebbi időpontot.
Természetesen már megtörtént a vizsgálat magán szemészorvosnál, aki 2 perc vizsgálatért (belenézett a szembe ilyen világító nagyítóval) 4 ezer forint.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Levendula
Szemészetre egy hónappal ezelőtt kértem időpontot egyik családtagunknak, szemfenék vizsgálatra. 2019. május 13. napjára kaptam a legközelebbi időpontot.
Természetesen már megtörtént a vizsgálat magán szemészorvosnál, aki 2 perc vizsgálatért (belenézett a szembe ilyen világító nagyítóval) 4 ezer forint.
kishonda
Persze, hogy csökken, mert csak egy hónapra előre adnak ki időpontot! Most elsején be kellett mennünk időpontért reggel hét órára, hét húszkor közölték, hogy minden lehetőség betelt, majd jövő hónap ötödikén próbálkozzunk arra a hónapra. Elvileg telefonon is lehetne, de a kritikus időben fel sem veszik, mivel személyesen adják ki a sorban állóknak az időpontokat. Mivel megyeszékhelyről van szó, a távolabb élők be se érnek reggelre, így szép csendesen meghalnak és ezzel sem növelik a várakozók létszámát.
nezelodo
Három éve még három hét volt a várakozás nálunk egy szakrendelésre. Most a nyáron három és fél hónapra "csökkent" ugyanoda. Azoknak meg teljesen felesleges hazudozni akik elszenvedik. Vagy kóstolgatnak bennünket, hogy a többség mer-e reklamálni?!
papa.49
Retekbence menjél te a büdöspicsába a hazugságaiddal, mocskos hazug szarjankó vagy semmi egyéb !!!
Nessy
@kishonda: Nálunk minden hónap 10.-én lehet a következő hónapra időpontot kérni az egyik szakrendelésre. Telefon eltüntetve. 9 óra után mehetsz haza, majd talán a jövő hónapban. Ja, és ez Budapest.
A 45 napos szürkehályog műtéti időpont, még nekem, mint volt eú dolgozónak sem jött össze. majdnem 60 lett belőle. Az tény, hogy a másik szemem operációját 6 hétre jegyezték elő, mert az a kötelező várakozási idő. Persze, a VIP ellátáshoz érthetően ragaszkodnak hazánk nagyjai, bár nekik a magánrendelés kifizetése sem volna gond!
De megérdemeljük! Amikor az egészségügyben valaki felemeli a szavát, nem állnak mellé sem a kollegák, sem a betegek.
yazo64
@papa.49: Ha olyan rózsás a helyzet mint ahogyan állítják, miért is ragaszkodnak annyira a VIP ellátáshoz?!
papa.49
@yazo64: Ezt csak a BIRKÁIK KAJOLJÁK MEG ÉN NEM !!!
kisrigó
Lehet itt hazudozni, de mindenki mást tapasztal. Már az időpont kérésre is időpontot kell kérni, de az igazság nem zavarja ezt a nímandot! Ja, beteg vagy elmegy magánorvoshoz vagy "megszokja" pl. a térdfájást, vagy megpusztul! Lehet választan, a számokkal bűvészkedni!
karma1
Dehogynem lehet,... Sot, ossze is kell vetni... Minden kesoi idopontra kiirt mutet egyenlo a NEPIRTASSAL... Es ezert senki mas nem teheto felelosse, csak az, akinel a kassza kulcsa es az intezkedes joga van, - ez pedig nem mas, mint az Eloisten egyszemelyes uralkodo - orban viktor! kuszaszem nem lophatna az o engedelye nelkul, kasler nem rugathatna ki hires orvosokat, tudosokat a munkahelyukrol , ha erre nem orbantol kapott volna egyenesen utasitast (nem is engedelyt)...
Innentol lehet majd gyanusitottkent tanuvallomasokat tenni a birosagon.
Majd ha egyszer lesz valodi legfobb ugyeszunk, aki az igazsag kereseset tartja fo munkapontjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.