Az aggódó rokon azzal kezdte, hogy szájba vágta Évát – ekkor tört ki a nő foga.

Megszólalt a nő, akit majdnem meglincseltek Encsen

Mint megírtuk, az olaszliszkai esethez kísértetiesen hasonló majdnem lincselés történt Encsen a hétvégén. Egy 52 éves helyi lakos autójával elütött egy szabálytalanul az úttestre szaladó 5 éves kislányt. A gyerek súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az időközben helyszínre érkező rokonok, ismerősök pedig nekiestek a nőnek: ököllel ütötték, fogait kiverték. Az autóban is kárt tettek.

Éva, aki az autót vezette, az ATV Híradójának azt mondta, hogy az ott levő családtagok azt kiabálták, hogy meghalt a kislány. A mentők eközben ellátták és elvitték a gyereket, ezután szabadultak el az indulatok. A nő szerint kijött az egyik rokon, aki szájba vágta, ekkor tört ki a foga, és ütötte, ahol érte.

Kiabáltam, kiugrottam a kocsiból és kiabáltam, hogy hívjatok mentőt, hívjatok mentőt. Megijedtem nagyon és sokkot kaptam. Egyszerűen fel sem tudtam hirtelen dolgozni, mert olyan semmiből jött a gyerek, hogy nem számítottam rá

- mesélte a nő, aki a Blikk információi szerint – a család bosszújától tartva – egy időre elköltözött a településről.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Azért hasonlított kísértetiesen az Olaszliszka lincselésre, mert Olaszliszka és Encs között 30 km a távolság. Kvázi, az elkövetők is közeli rokonságban állhatnak egymással.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
@Pálinkás Pál: nem daraboljuk Magyarországot semilyenneknek fel!!
nezelodo
Ideiglenesen elköltöztek a településről... Nem ideiglenesen kellene, hanem végleg az országból is az ilyen vadaknak.
justhpeter
@Pálinkás Pál: Nincs miért felháborodnom. Nem vállalok belügyminiszterséget és nem ígérgetek hülyeségeket. Ha pedig egy kormánynak csak ilyen belügyminiszterre futi, akkor nagy baj van.
Hellcat
Ez kérem a fidesz hű szavazótábora akiket meg szoktak venni kilóra, erzsi utalvánnyal/tüzifával/zsák krumplival stb.
terlasz
@Apoca: Ez a durbincs csak egy érzéketlen selejtes gép, nem érdemes értelmet keresni a böfögéseiben. Időnként belepiszkál a gazdája, de abban sincs több emberi megnyilvánulás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.