Nincs köze senki kirúgásához, nem érzékel kultúrharcot. A miniszter beszél az elmúlt idők botrányairól és arról, miért kell Magyarságkutató Intézet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem lát kultúrharcot??? és még a szemész szerint csökken a vakság!!! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem lát kultúrharcot??? és még a szemész szerint csökken a vakság!!! =))
tulipan
Hurrrá! A 10 Parancsolatos megkapta, a narancsos vezértől, az új feladatát! Ezután, az egészségügy helyett, a kulturális életet kell, az igazság ellen, mentegetnie!!!

Pl. emiatt is:
www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-uzenetet-kapott-elmulhat-a-baratsag/343198/
Aki Én
@görbetükör: asztaqrvaaaaa
Az egész ember maga az igényesség, ápoltság. Szomorú és felháborító tény, hogy a fidesznek még a közelében sincs normális, hiteles, becsületes ember. De hát milyenek a szimpatizánsaik, kiknek felel meg ez így? Borzasztó elkeserítő.
Nessy
Nil nocere! Ez igaz, professzor úr, de talán ezt elsősorban a kormánynak szíveskedjen elmondani! Meg lehet sértődni, de sok esetben pont a kormány döntései miatt tart ott az egészségügy, oktatás, szociális helyzet, ahol!
Ha esetleg nem tudná, már évtizedek óta létezik az.un. "Minimum feltétel" jogszabály az egészségügyben. Ha csak azt betartanák már jobb lenne! Igaz, ha be akarnák tartani, le lehetne húzni a rolót az ellátásban!
Tudja, a "több biztosítós rendszert" már sok évvel ezelőtt kitalálták, fejlettebb országokban működik is. Viszont ez ellen pont a fidesz tiltakozott.
Ahogy a népszavazásban leszavazott tandíj helyett ma már milliókba kerül egy diploma, ugyanúgy a 300 forintos vizitdíj helyett ezreket fizethetünk egy - egy vizsgálatér, beavatkozásér törvényesen is.
Ingyen ( a magas eü. járulékért) a betegnek csak a szája "jár"!
görbetükör
@Peller Anikó: Egyetemi tanár, az orvostudomány kandidátusa, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója - azért nem ezt várnám. Igénytelen, akinek ez smafu.
Igaz, hogy egyébként is piszkos munkát végez, de ez a kosz a körme alatt legalább letagadhatatlan.
kereső
@görbetükör: -kórházi fertőzések":- mindenki mosson kezet!!! Úgy látszik a miniszter úr a saját kis mocskos körmű kacsójából indult ki.Na igy már érthető is javaslata.
Peller Anikó
@görbetükör: tőlem lehetne a keze még szaros is ha nem egy ájtatós nyalonc bérenc kegyenc lelenc lenne. Kellene lennie egy fontossági sorrendnek az életben.

Na persze van, csak hát az nem fontos.
görbetükör
@Peller Anikó: Akkor téged kezeljen szaros kezű orvos.
Nessy
@görbetükör: A proctológián bizony nem ritka. Viccet félretéve, Kásler már nagyon régen csak papíron látott beteget, amikor aláírta a havi jelentéseket.
wagabund
Tegnap este Krúg Emilia kérdezte az igen jókedvű, rendkívül felkészült országos tisztifőorvost...

aki látta ezt a beszélgetést, az rájöhetett, hogy a (nem VIP)betegnek az Isten irgalmazzon...
...negyven éves altatógépről(is) hablatyolt, ami ha le is áll műtét közben, attól még jó...csak beszélt...beszélt...beszélt...tipikus nesze semmi, fogd meg jól...ilyen a hatalomnak kedves ember..
solidedge
A Fidesz kommunikáció semmi olyat nem enged meg ami a párt népszerűségét csökkentené. Azért kell akkorát hazudniuk minden nap, mint ide Lacháza.
Nessy
Nekem viszont nagyon tetszik a "Magyarság Kutató Intézet" . Már úgy hiányzott, mint egy falat kenyér, miután az értelmes kutatásoknak lassan befellegzik!
bencemacska
@görbetükör: ma, 09:46
És plasztikai sebész szakorvos! Több magán rendelő tulajdonosa!-:((((((
görbetükör
@Nessy: Ilyen kézzel még a havi jelentés is fertőz. Nem csoda,hogy higiéniai gondok vannak a kórházban, ha a vezető sem mos kezet!
Vagy nincs rá pénze?
Nessy
@görbetükör: Abban a körben ahova most került igazán, kéz kezet piszkít! Ez rá az eklatáns példa!
bencemacska
@wagabund: ma, 11:21
Nem láttam az elejét, így nem tudtam ki az a marha. Nagyon idegesítő volt és nem figyeltem 1-2 percnél tovább.
Kálmán Olga videója meg olyan halk volt, hogy nem értettem.
Rossz nap volt a tegnapi is!!!
wagabund
@bencemacska: egyetértek. Jobb is, hogy nem nézted végig, mert csak dühöngés lett volna a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.