Jogi személlyé alakul, de egyház továbbra sem lesz Orbán Gáspárék mozgalma. Arra számítanak, hogy még szélesebb körhöz juthatnak el, és még nagyobb hatással lehetnek Magyarországra.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
még nagyobb hatással lehetnek Magyarországra??? amit a kedves papa hagyott azt is szétlopja???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
még nagyobb hatással lehetnek Magyarországra??? amit a kedves papa hagyott azt is szétlopja???
Aki Én
Saját lábon állnak, kézrátéttel gyógyítanak. Micsoda végtagközpontú család...
görbetükör
Már ez is:
"Isten királysága dübörög, és nem lehet megállítani!"
Dübörgő gazdaság dübörgő királyság. De milyen istené is...?
bencemacska
Ez az Orbán már nem is tagadja az elmebaját!!!
namihami
Van még hely a családi kassza fiókjában. És hát, ha a tradíciókat nézzük, akkor ezek is csak családi (sok-sok) lábnak minősülnek.
Van ott még hely ennek a pénzecskének IS.
Clavigo
A Faterodból,,meg a százlábú családodból éppen elég volt ,,,te tölcsérseggű " Jézus menyasszonya"...!!
CsipkeRózsa
"még nagyobb hatással lehetnek Magyarországra."

Mindjárt az egész országra akar hatni, hányan vannak a Felházban?
Eladott Ország
youtu.be/t3zwlADu2Ic
Szar lehet Gáspárnak lenni egy elszabadult, diktátor hajlamú apával, akinek az árnyéka mindenre rávetül, bármerre fordul. Gazsi – a fenti ábra szerint – nem tanult a korábbi mellényúlásokból és hát biztos hozott bőven azokból a génekből. Ahelyett, hogy bármilyen területen megpróbálna beilleszkedni, dolgozni, teljesíteni, inkább odaállt egy ilyen agymosó hitgyülekezetnek az élére, ahol kiválasztottnak érezheti magát. Pedig nem az. És ettől olyan borzasztóan szánalmas ez a vergődés. Ami nélküle is félelmetes lenne, de így legalább hiteltelen is.Ha ennyire ráérsz és jó dolgodban már nem tudsz mit kezdeni magaddal és ha – állítólag – amúgy is kiválasztottnak érzed magad, akkor bőven elég lenne annyit felfognod: isten valószínűleg beérné azzal, ha egy ennél jóval emberségesebb helyen élnénk itt mindannyian, ki-ki a maga módján és hitében. Anélkül, hogy Felházakban dicsőítené a mindenhatót, anélkül, hogy meg akarná téríteni a másik embert. Azért kellene egy jó szót szólnod, hogy nem kell ide nekünk a butító önkényuralom, az egyház politikai szerepvállalása, a másik ember köpködése, az ellenfelek rugdosása. Ne a fiatalok agyát próbáld átmosni, hanem beszélgess el a drága jó édesapáddal és több mint egy fél ország hálás lesz neked. A harácsolás, csalás, hazudozás, megtévesztés, az ellenkező hitű és meggyőződésű emberek eltaposása ugyanis nem keresztényi cselekedet. Jó lenne, ha ezt a nagyfene megtérést előbb szűk családi körben kipróbálni.
bencemacska
Mikor ex katedra kijelentette, hogy ő megváltozott mikor Jézussal találkozott, arra gondoltam, hogy nem normális.
Aztán rájöttem, hogy több Jesus keresztnevű futballista is próbál labdába rúgni Magyarországon - és neki mindegyikkel volt lehetősége találkozni - nem ő a hülye, hanem bennünket néz annak, mert ebből több pénzt tud szerezni, mint munkával!
"Nem vak ez a ló, hanem bátor!"
Eladott Ország
ellenszel.hu/wp-content/uploads/2017/08/g%C3%A1sp%C3%A1r-678x381.jpg
Atyádért nagyon sok imát kellene elmondanod, akit minden valószínűséggel megszállt az ördög, és stadionokkal ültette tele az országot. – Atyádért, aki tönkretette a gazdaságot, az életszínvonalat a béka feneke alá nyomta, és csak a haverjait segítette vagyonhoz különleges kiváltságokhoz. – Atyádért, akinek uralkodása – vezetése alatt – a korrupció az egekig nőtt, és gyermekkori álmainak megvalósításáért tönkre tette az egész magyarságot! – Atyádért, aki naponta uszítja össze a magyart a magyarral, és véres csatát szeretne vívni a hatalomért. – Atyádért, aki már nagyon régen nem keresztényként viselkedik, hanem mint aki, az ÖRDÖG híve….Én azonban, aki nem vagyok jövendőmondó, jós, vagy politikus, csak azt tudom mondani, nekünk, elesetteknek kell lépni saját érdekünkben. Nekünk kell összefogni, és a szélhámosokat elzavarni a politika és az egyházak színpadjairól egyaránt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.