Brüsszel a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni, hogy ezáltal is kikerülje a határellenőrzést – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs arra reagált, hogy

az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményezte.

A Fidesz kommunikációs igazgatója ezt egy újabb bevándorláspárti javaslatként értékelte. Úgy fogalmazott:

most éppen azt találták ki, hogy a migránsok gyakorlatilag automatikusan beutazási vízumot kaphatnának az EU külképviseletein, hogy mihamarabb és minél könnyebben beutazhassanak az Európai Unióba, és itt kezdhessék el bevándorlási kérelmük intézését.

Szavai szerint a humanitárius vízum azt jelentené, hogy az eddigieknél is jóval könnyebben és szervezettebben tudnának bejutni az EU-ba migránsok.

Amikor azt hinnénk, hogy Brüsszel már nem tud előállni egy újabb őrültséggel, akkor mindig bebizonyosodik, hogy de igen, ilyen értelemben a fantáziájuk kimeríthetetlen

- fogalmazott a kormánypárti politikus.

Szerinte ez egy agyrém, és csak arról szól, hogyan tudnának minél több bevándorlót minél gyorsabban behozni az EU-ba.

Idézte a brüsszeli migrációs biztost, Dimitrisz Avramopuloszt, aki szerint a jelenlegi brüsszeli bizottságnak kiemelten fontos a legális migráció bővítése.

Ugyanezt tartalmazza az Európai Bizottság közelmúltban közzétett legújabb javaslata, amelyben állandó áttelepítési programot, legális migrációs útvonalakat, határmenedzsmentet és a menekültkérelmek brüsszeli elbírálását sürgetik – tette hozzá Hidvéghi Balázs.

Dimitrisz Avramopulosz azt is megismételte – folytatta –, hogy legalizálni akarják a migrációt, meg akarják könnyíteni a gazdasági bevándorlók beutaztatását.

A Fidesz kommunikációs igazgatója ezzel kapcsolatban jelezte: amikor a gazdasági bevándorlók belépnek az EU-ba, és menedékkérőkként határozzák meg magukat, gyakorlatilag illegális bevándorlók, a mostani törekvések pedig arra irányulnak, hogy aki csak gondol egyet, és Európába akar jönni, az ezt automatikusan meg is tehesse.

Azt is mondta, hogy ha Brüsszel legalizálná a beutaztatást, akkor afrikaiak milliói indulnának el Európa felé, hogy "a többi régióról ne is beszéljünk".

Összegzése szerint Brüsszel bevándorláspárti vezetése ahelyett, hogy meghallgatná az európai emberek véleményét, újabbnál újabb bevándorláspárti javaslatokat tesz. Az EP-választás felé közeledve egyre világosabban látszik a tét: ha ez a bevándorláspárti többség marad Brüsszelben, akkor fel fogják gyorsítani a bevándorlók beutaztatását az EU-ba – mondta.

Hidvéghi Balázs kérdésre helyes célnak nevezte, hogy létrejöjjön egy magyarságkutató intézet.

Egy másik, egészségüggyel kapcsolatos felvetésre azt felelte: nem helyénvaló, ha az állami intézményekben zajló állami ellátás összekeveredik mangánrendelésekkel, azokat magánrendelőkben kell végezni. Ezt az elviekben létező szétválasztást a gyakorlatba is át kell ültetni – mondta.

Azzal kapcsolatban, hogy a hatóságok nem engedélyezték a Recep Tayyip Erdogan török elnök ellen szervezett DK-tüntetést, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: a DK nem tüntetni, hanem provokálni akart. Ugyanis közvetlenül a szóban forgó helyszín, a Magyar Tudományos Akadémia mellett, onnan néhány méterre tüntethetett volna a párt – fűzte hozzá.

Ugyancsak kérdésre, a Jobbikról szólva Hidvéghi Balázs azt is mondta: a Jobbik elég kétségbeejtő helyzetbe lavírozta magát, elárulta korábbi szavazóit, és szánalmas hazudozásba és belső harcba süllyedt.

Soros György és az ő hálózata durván és masszívan behálózta a Jobbikot

- jelentette ki.

Forrás: MTI

Fotó, videó: Fidesz/YouTube

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a napi nép hülyítésünked,add meg uram nékünk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a napi nép hülyítésünked,add meg uram nékünk...
Aki Én
...vagy a Németh Szilárd.
Talán inkább a Sziszi, az gusztustalanabb.
tulipan
Sőt, egyenesen társas utazás formájában! :) Há', mééé ne lásson kicsit világot, az a sok sivatagi arab/fekete, nemde?? :)
Nessy
Az ég áldja meg Brüsszelt! Vegyen pár ezer letelepedési kötvényt, jól kamatozik, és probléma megoldva! 5 év után visszakapja a pénzét kamatostól!
csipetke
Hogy tudják ezeket rávenni,hogy kiálljanak,és tolják a hazugságokat?Biztos be vannak osztva,hogy mikor kinek kell odaállni,és hazudni.Cserébe lehet hogy kapnak a fényességes töklámpástól egy vállveregetést.Vagy jutalomfalatot...
csak úgy....
Tócsány :"Nyugaton az 1968-as „értékforradalom” révén „istenítik az egyént”, Magyarországon viszont a közösséget, a „kollektív identitást” és a „nemzet szellemi fundamentumát” állítják a középpontba, és mindez „hatalmas vitát váltott ki Európában”."
...továbbá von Tócsány :A miniszter szerint a jelentés körüli viták az ideológia mellett hatalmi politikáról is szólnak, mert sokan egy „új centrumot” akarnak létrehozni „Macronnal és Merkellel”, egy „egyfajta új frank birodalmat, középpontjában Németországgal és Franciaországgal”, ezért az EP-választás arról szól majd, hogy létrejön-e egy „centralizált Európa”, amiben Kelet- és Közép-Európának csak annyi szerepe lesz, hogy „maradjon csendben, és bólintson rá” a központ döntéseire."

és ezek a politikusok nyugati iskolákba,egyetemekre járatják a kölykeiket,iszonyatosan nagy pénzekért ! Ugyan miért ,ha má megen rothad a nyugat?
tulipan
@csak úgy...: EZ A " VESZÉLY'" aztén vebbünket, legalább 200 évig nem fenyeget, a nyugat, addig majd megvár? RÁKOSI UTÁN LEGYEN MONDVA!!!
Hellcat
Mondja az a párt aki egyedüliként vétózta meg azt az Eu-s intézkedést amely pénzt küldött volna azokra a régiókra ahonnan jönnek a bevándorlók, hogy ott tegyék jobbá a körülményeket és inkább maradjanak...
lampa laz
... öntsétek csak a takarmányt a birkáknak hadd tudjanak legelni. Fel kell hízlalni az agyukat a jövő évi választásokra.
Eladott Ország
Csak az vigasztal, hogy az el nem hajlított valósággal való találkozás mindenképpen bekövetkezik. Az lesz az a szép pillanat, amikor az is kiderül, hogy ez az ország nem csak mikrofonállványokból áll. Hidvéghi Balázs és a kormány nem tesz semmi mást, mint továbbra is hergel Brüsszel ellen, miközben hazugságokra alapozva támadja azt a szervezetet, amelynek Magyarország is ugyan olyan teljes jogú tagja, mint bármely más EU-s ország. Ha már Hidvéghi Balázs megkéri valamire a kormányfőt, akkor én is élnék ezzel a jogommal: Orbán Viktor fejezze be a magyar nép nevében történő állandó háborút Brüsszellel, ugyanis erre senki nem kérte fel. Nem szívesen lennék Hidvéghi párttárs helyében. Eléggé nyomasztó lehet folyamatosan azt játszani, hogy a lábméretem nagyobb, mint az IQ-m.
simmering73
Ahogy lentebb olvasom ti is tevőlegesen részt vesztek benne. Hogy a pofátokat varrná be már valaki.
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér, há' mond mán'
Csak Ploestibe folyjon a bányavizeletpálesz vederbűl arra buci fejedre ?a többi mit számit ? Ceus alkalmazottak mindketten Shikarival havi potom 5 milkára+bonuszok ? azt itt aggiprppoztok állandóan, kapzsi genyák? agysérültek ? a Bányveremkecó mán nem is jó ? nincs ablak - viz-áram de ettől mán nem hösök vagytok ? csak primitivek ? húzzatok mán bele mert leszerelnek- narancsos levesgyökerek ?,nem elég 1 gyökér ? már ? y nemüeknek ?
@Durbincs: = Nyüves kiHerélt - azt te meg tekerj szorgosan , agyasérült ? mert csak lemaradsz azzal 30IQ-val ..
thumb_up1 replyVálasz
csak úgy....
@tulipan: Szóllíthaton Napóleonnak is az elmebajost!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér, há' mond mán'
Csak Ploestibe folyjon a bányavizeletpálesz vederbűl arra buci fejedre ?a többi mit számit ? Ceus alkalmazottak mindketten Shikarival havi potom 5 milkára+bonuszok ? azt itt aggiprppoztok állandóan, kapzsi genyák? agysérültek ? a Bányveremkecó mán nem is jó ? nincs ablak - viz-áram de ettől mán nem hösök vagytok ? csak primitivek ? húzzatok mán bele mert leszerelnek- narancsos levesgyökerek ?,nem elég 1 gyökér ? már ? y nemüeknek ?
@Durbincs: = Nyüves kiHerélt - azt te meg tekerd szorgosan ,a narancsos propagandát , agyasérült ? mert csak lemaradsz azzal 30IQ-val .. JA, neked ugye ezek a felsorolt tulajdonságaid? s azok rettenetes garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva Shikariva karöltve?...
tulipan
@csak úgy...: Hol az ápolója? Jó adag hideg zuhany hiányzik neki! :)
csak úgy....
@tulipan: ez egy rideg tartású marha, most min csodálkozol!? ;)
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
tulipan
@csak úgy...: Tudod, momcs mit csodálkoznom, mert MINDEN narancsos kérődző marha!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
tulipan
@tulipan: @durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Kitalálhatnl valami mást is már! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet..., szerencsétlen családodnak??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.