A Magyar Liberális Párt saját főpolgármester-jelöltet indít a 2019-es önkormányzati választásokon. A Liberálisok jelöltje Sermer Ádám, akinek célja a főváros önállóságának és függetlenségének megerősítése, Budapest modernizálása és gazdasági fellendítése – közölte a párt csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták:

a Magyar Liberális Párt egy 21. századi, információs technológián alapuló világváros megteremtésének programját kínálja a választóknak.

Terveik között a főváros közigazgatásának és infrastruktúrájának digitalizálása, a városi szolgáltatások fejlesztése, a tömegközlekedés korszerűsítésére, a kulturális élet sokszínűségének megőrzése, a fenntarthatóság megteremtése, a természeti értékek erősebb védelme, a zöldfelületek nagyarányú bővítése kapott fontos szerepet – olvasható a közleményben.

Mint írták, a Liberálisok célja, hogy megszólítsák és bevonják a fiatalokat Budapest jövőjének tervezésébe és kialakításába.

A Magyar Liberális Párt a jelenlegi vezetés "elavult és kizárólag a kormányzati érdekeket szem előtt tartó politikájával" szemben kínál alternatívát – tették hozzá.

A HVG azt írja:

Sermer Ádám arról ismert, hogy legalizálná a marihuánát, a Liberálisok pedig legutóbb is saját jelöltet állítottak, Bodnár Zoltán 2 (kettő) százalékot kapott.

A Liberálisok által indított Sermer a harmadik, hivatalos főpolgármester-jelölt esélyes politikus

Szerdán jelentette be Orbán Viktor társaságában Tarlós István, hogy 2019-ben is elindul a választáson a Fidesz-KDNP támogatásával.

Nem sokkal később Puzsér Róbert is bejelentette, hogy függetlenként elindul. 

Forrás: MTI, HVG

Címlapi kép: liberalisok.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Megint készülődik az " összefogás " ??? "" Aaaz finom lesz "" megint.
Lepényleső
Hihető az,hogy a legtöbb időt előjegyzésben arra kell várni,hogy a bán altestét ettől is jobban
lehessen fényezni?
namihami
Eltanulták az lmp-s metódust? Vagy ez is csak egy fideszfiók-szervezetként funkcionál?
Pálinkás Pál
Ez valami vicc???Nem unják ezt a választósdit??
justhpeter
Ennek a választásnak is vége ezzel. Holnap majd valami másik barom bejelenti a Tévémaci indulását is. Azután majd előmászik a gödörből Horváth Csaba is a napi 20 milliárd befizetett adóval. A budapestiek is megérdemlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.