Puzsér Róbert tegnap este jelentette be, hogy indul Tarlós István ellen a budapesti főpolgármester-választáson. Közölte: egy "élhető Budapest megteremtéséért" fog dolgozni, ha megválasztják. A Zoom.hu-nak és az ATV-nek ma adott interjújában hangsúlyozta, hogy neki csak egyetlen egy pontból álló programja van: a Sétáló Budapest víziója. Kiemelte, hogy teljesen abszurd dolognak tartja az előválasztást, azonban büszkén elfogadná a pártok támogatását.

A Zoom.hu-nak adott interjújában ma Puzsér Róbert elmondta, hogy biztos, hogy függetlenként indul majd, és hogy szerinte az előválasztás "csak egy kommunikációs blöff, egy nagy kamu".

Hozzátette:

Mindig előadják az előválasztást, hogy ezzel revolverezzék a civil világot. Engem ne castingoljanak, ha egy mód van rá.

Kiemelte, hogy neki egyetlen pontból álló programja van:

a Sétáló Budapest víziója.

Arról, hogy ez mit is takar pontosan a következőket nyilatkozta a lapnak:

Az, hogy a Jászai Mari tértől a Fővám térig, a budai Vártól a Lánchídon keresztül az Erzsébet térig a VII. kerületi bulinegyedet is beleértve, egyetlen besétálható zöld övezet legyen Budapesten, a Dunának a várossal való szerves kapcsolata megteremtése mellett. Ezt a víziót indítom el Tarlós Istvánnal szemben, aki csak a vasbetonban, a robbanómotorban és az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz.

Arra az újságírói kérdésre, hogy talán a budapestiek prioritás listáján lehet, hogy a sétálásnál vannak fontosabb dolgok is, Puzsér ezt a választ adta:

Lehetséges, de én egyáltalán nem akarom kiszolgálni az emberek prioritás-listáját, az engem nem érdekel.

Az embereket az én vízióm támogatására hívom, ha ez nekik nem kell, akkor az azt jelenti, hogy Budapest nem érett meg erre a vízióra, és akkor 2024-ben kell ezt újra megfuttatni.

Hozzátette:

Engem nem érdekel, hogy a budapestiek mit szeretnének.

Eszemben sincs a kívánságlistájukhoz hajlítgatni magam, mint a politikusok. Eddig mindig az volt, hogy jól kitalálták, mit szeretnének a választók, megígérték nekik, majd soha nem valósították meg, hanem elhazudták. Én a saját vízióm megvalósítására készülök. Ha a budapestiek még több vasbetont, még több robbanómotort, még több parkolóházat és szélesebb utakat szeretnének, akkor nem fogom kiszolgálni az igényeiket.

Puzsér szerint az előválasztás kamu, hazugság, így szerinte értelme sincs. Úgy véli, hogy

jelenleg nem sok esélye van leváltani Tarlóst, ám ő mégis tesz erre egy próbát.

Az ATV-nek nyilatkozva pedig hozzátette:

Bármelyik párt támogatását büszkén elfogadja, de ahhoz kívánatosnak kell nyilvánítaniuk a sétáló Budapest programját.

A teljes interjú ITT olvasható el.

Az ATV-s beszélgetést pedig alább nézheti meg:

Forrás: Zoom.hu,  ATV

Címlapi kép: YouTube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ó-buda
majd akkor a mentök tüzoltok is sétálva a hordággyal meg a tömlöt maguk után huzva mentenek? Ugye?? Nem vagy normális...
wagabund
Ha már ennek a lénynek a neve felmerülhet főpolgármester-jelöltként, akkor több millió polgárt basznak pofán...
Karácsony a másik fele...most láttam a végtelen süketelését...

emberek...baromira lent van az ellenzék...a fidesz meg nem győz kávét kérni...

szégyen a javából...
namihami
Akkor minek tépi a bukszaszáját? Ez is csak azért kell, hogy az ellenzék voksainak számát csökkentse. Ait ráadnak, az is a Taplósfütyit erősíti. Erre/ezért indítja a Füstös.
wagabund
Fájdalmas volt, de végignéztem Rónai beszélgetését Puzsérral...az jött le a jelölt szánalmas kínlódásából, hogy nagy rá ez a politikai kabát, mégis baromira lenézi az embereket... Puzsér tanácsadói sem érnek egy hajítófát sem..oly hagymázas elképzelése van a főpolgármesteri teendőkről, hogy döbbenetes, Vicsek(egyik kérdező) néha nem bírta visszatartani a röhögését, Rónai igencsak erőlködött, hogy ne látszon a szánalom az arcán...de látszott.

...-és, miből fizeti a tanácsadóit, a kampányt, nyomdaköltséget, segítőket? ...buta tekintet, és makogás...asszem a pszichológusa sem tudja helyrehozni e beszélgetés okozta sérülését.

Karácsony volt a másik fele...
relatív
Ennek a jelentkezőnek ( milyen alapon fogadható el egy jelentkező, egyáltalán ?! ) a ténye világít rá legjobban arra a kétségbeeső helyzetre, hogy manapság Magyarországon igazán nevetségessé vált minden normális, épp eszű jogállami eljárás.

Egyáltalán van valami érdemi követelés egy beosztás elnyerésének csak a próbálásához, a jelentkezőkről már nem IS érdemes foglalkozni, hiszen a legbutább állampolgár IS elfogadásra kerülhet, kimondottan a ( pénz- ) hatalmi viszony határozza meg elfogadását.

Mindezen jelenség viccként jelenik meg a politikai tér intelligenciájaként a jelenlegi Magyarországon !!!
kereső
"Puzsért nem érdekli,hogy mit akarnak a budapestiek"- akkor mi a francért akar főpolgi lenni Budapesten? Induljon Alsómocsodálon.Oda való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.