Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje – jelentette be a csütörtöki budapesti alakuló ülés után Németh Szilárd, a testület elnöke, a kormánypárt alelnöke, hangsúlyozva: "a veszély nem múlt el".

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje Fotó: MTI/Kovács Attila

A politikus, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta:

a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők.

Kiemelte: megállapították, hogy Európa egyik legnagyobb kihívása a népességfogyás, amit Magyarországgal ellentétben a Brüsszelben még többségben lévők bevándorláspártiak javaslata szerint a bevándorlók komoly pénzösszeggel való támogatásával orvosolnának.

Beszéltek arról is, hogy

Magyarországon nagy a veszély, mert vannak olyan szervezetek, amelyek Soros György támogatásával bevándorláspárti politikát akarnak végrehajtani úgy, hogy mindeközben a magyar törvényeket be sem tartják.

Az egyik ilyen nyíltan bevándorláspárti álcivil szervezet a Migration Aid, amely most "Éjjeli őrség" néven kíván párttá alakulni, s a bevándorlási különadó befizetése alól is ki kívánnak bújni – tette hozzá.

Németh Szilárd elmondta:

a kabinet egyik első intézkedéseként az ügyészséghez fordulnak, kérve a "Soros által kitartott bevándorláspárti szervezet", a Migration Aid párttá alakulásának vizsgálatát.

A testület vezetője úgy értékelt: mindenki érzékeli, hogy az illegális migrációval kapcsolatban eddig meghozott jogszabályok, intézkedések, köztük a határőrizeti intézkedések hatásosak voltak. Emlékeztetett: 2015-ben volt olyan időszak, amikor több mint 11 ezer illegális migráns lépte át naponta a magyar határt. Ez mostanra teljes mértékben felszámolódott – szögezte le, hozzátéve: akik "valamilyen csellel" mégis bejutnak az országba, azokat a határvadászok visszakísérik a tranzitzónába.

Németh Szilárd ezzel együtt hangsúlyozta: a veszély viszont továbbra is fennáll, és az egyik veszélyforrást a Soros György által finanszírozott bevándorláspárti szervezetek jelentik.

Forrás: MTI

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@karma1: Értem én, hogy drága a luxus magánrepülő, az oligarchák is orbán vérét szívják csak, mintha a folyékony arany csörgedezne ereiben, meg az EU is csak-csak nyaggatja őket az EU-s pénzek felhasználásával, de akkor is, közpénzt lopni ilyen hülye szöveggel?? :-))

A Disznó úr 2 milliárdjával kapcsolatban nagy a csend, mert ugyebár a fityesszel nem szimpatizálóknak, kritikusoknak egyszerűen nem válaszolnak, a birka fityeszes pedig ilyen személyes dolgot nem kérdez, csak szó nélkül minden mocskos dologban falaz a rohadék kormány-maffiának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Na most a szövegelésen kivül mit fog tenni a "kabinet"-amit eddig a kormány ,és szatelitjei nem tettek meg? Minek még egy gittegylet?
namihami
A Rezsibuzi fogja a gittet rágni? Vagy ő a lesz a sókereskedelmi népbiztos?
Másra úgyse predesztinálhatja z agyi (nem)képesssége. Talán még ezekből egy dolog is meghaladja a képességeit.
csipetke
@kereső: 20:56 Mert Sorosozás-migráncsozás álcája alatt még ezért is pénzt fognak felvenni,nem keveset,a nemzeti zsírosbödön vezetésével.Egyszer-egyszer összejönnek,kicsit tépik a szájukat,felveszik érte a lóvét,oszt hazamennek...
F_Viktor
Nos, miért is alakult meg a fityesz bevándorlásellenes kabinetje?
Mert rezsi rizsa szerint "Európa egyik legnagyobb kihívása a népességfogyás, amit Magyarországgal ellentétben a Brüsszelben (...) bevándorlók komoly pénzösszeggel való támogatásával orvosolnának."
Ez Nyugat-Európa szuverén dolga, ehhez nem kell a fityesznek bevándorlásellenes kabinet!

De, a rizsának nincs vége, "mindenki érzékeli, hogy az illegális migrációval kapcsolatban eddig meghozott jogszabályok, intézkedések, köztük a határőrizeti intézkedések hatásosak voltak.
Emlékeztetett: 2015-ben volt olyan időszak, amikor több mint 11 ezer illegális migráns lépte át naponta a magyar határt. Ez mostanra teljes mértékben felszámolódott..."

Tehát migráncs már egy szál sem, akkor mégis mi szükség erre a bevándorlásellenes kabinetre???
karma1
@F_Viktor: Mert ez termeszetesen egy uj penzlefolyo.
Apropos: rizsaszilard vajon elszamolt mar azzal a ketmilliard forinttal, amit a maganszamlajan landoltatott, amde - allitolag - az altala elnokolt birkozo szovetseg felviragoztatasara kapott? Suru kuss a ket eve kapott loverol - a birkozok se lathattak tobbet belole, mint a plebsz.
Kellettek a zsiros allasok a sok kirugott futyisz-fannak...
F_Viktor
@karma1: Értem én, hogy drága a luxus magánrepülő, az oligarchák is orbán vérét szívják csak, mintha a folyékony arany csörgedezne ereiben, meg az EU is csak-csak nyaggatja őket az EU-s pénzek felhasználásával, de akkor is, közpénzt lopni ilyen hülye szöveggel?? :-))

A Disznó úr 2 milliárdjával kapcsolatban nagy a csend, mert ugyebár a fityesszel nem szimpatizálóknak, kritikusoknak egyszerűen nem válaszolnak, a birka fityeszes pedig ilyen személyes dolgot nem kérdez, csak szó nélkül minden mocskos dologban falaz a rohadék kormány-maffiának.
Nessy
Murphy törvény. ha valamiről azt akarod, hogy ne oldódjon meg, hozz létre bizottságot, esetünkben kabinetet!
Azért ha olyan biztonságos a kerítés, ha mi védjük Európát, akkor mi a csodától rettegnek? Most már a törökökkel is puszi pajtás lett kormányunk és vezetője. Ergo, a muszlimok jó migráncsok, Továbbá az üldözött keresztények is.
Rizsa Szilárd még hány státuszt akar betölteni? Jó, a külső mérete meg van, észre meg úgy sincs szükség!
karma1
@Nessy: @F_Viktor: Kivancsi vagyok, hogy mi lesz a orban hozzaallasa, ha erdogan erre a fene nagy baratsagra hivatkozik, ami eluralja a csuti puhos szivacsos agyat, hogy ugyan mar, hat fogadjunk be X mennyisegu menekultet? Na, vajon azt hogy fogjak kommunikalni a plebsz fele? Mert valamit majd mondaniuk kell: azon a hataron, ahol a kerites van, nem igazan lehetne oket eszrevetlenul bejuttatni, a repulos behozatal se maradhatna szo nelkul, - szoval, ossze van ez az idiota borulva salvinivel is, egymas segget nyaljak ezerrel, holott homlokegyenest mas az erdekuk. Torokorszag mar ugyis megunta a migransproblemat - bar nem ingyen teszi, hanem Merkel sulyos penzeert vigyaz rajuk, es meg egyre tobbet kovetel is tole...
nezelodo
Tessék, megint bizonygatják, hogy hiba volt a sárga házak ajtajáról levenni a lakatot. Imádják egymás társaságát, és kabinetnek nevezték el a bandázást.
solidedge
Gondolom utána a korrupció visszaszorításáért, a sajtószabadságért jön létre bizottság.
justhpeter
@solidedge: Ja ! Majd megalakul a korrupcióellenes kabinet és Polt Pot minden nap lecsukat egy fideSS-tolvajt. Ezt gondoltad ?
tulipan
Rezsiszilárdnak kifújt rezsi álcsökkentés, most kellett neki valami más sóhivatal...?
magyarbakancs
Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje"
Egyszer alakulna egy olyan bizottság ami a magyar emberek jólétével foglalkozna.
Szerintetek lesz olyan?
desiro
Mikor alakul meg a disznók kabinetje???
kokopelli
@desiro: ha a csepeli "kondavezér" vágósúlyba jut,és egy okosabb süldő
kinő a kondából! A húsáert fogják megválasztani ,nem a zsírjáért!
tulipan
@durbincs: Azt megint itt vagy Te Ploesti bányakecos , de hogy pont lopott Bánya-Wifis ?
s: kukac mondja az almának ? piros mosolygós, AGYTALAN sügérf? Szóval Te vagy, érted ?
namihami
""... a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be...""
Csupa olyan helyekről, ahol nemhogy nem láttak, de még olyan sincs,aki halott volna migráncsról. Az a képviselő, aki olyan fsluból jött, ahol a fodrásztól jövö szomszédot is sikerült feljelenteni, az már bizottsági elnökhelyettes lett automatikusan.
dr. prédikátor
Ha meglátom ezt az agyatlan hústömeget rögtön elfog a hányinger!!!Hogy én hogy undorodom ettől a gecitől!!!
F_Viktor
@justhpeter: Írod:
"Majd megalakul a korrupcióellenes kabinet és Polt Pot minden nap lecsukat egy fideSS-tolvajt."

Korrupcióellenesség? Van, minden, mint a búcsúban:

nemzeti korrupcióellenes program - Korrupciómegelőzés:
korrupciomegelozes.kormany.hu/download/9/ff/91000/NKP%20Program.pdf

Korrupciómegelőzés:
korrupciomegelozes.kormany.hu/

Korrupcióellenes világnap:
hu.wikipedia.org/wiki/Korrupci%C3%B3ellenes_vil%C3%A1gnap
kisrigó
Nagyon divat most a különböző "kabinetek" alakítása. Most azok is tagok lesznek, akik eddig még kevesebbet loptak, most megdobják őket egy kis lóvéval, mert más értelme nincs. Hány bőrt nyúznak még le rólunk!? Közben a pofátlanság egyik csúcsa, amit az ápolási díjjal csinálnak! Ebben a népesedés-és családügyi kabinet is tele van csupa potens emberrel, akik nagggyon nagy "szakértők, de némelyik már olyan korhatár feletti (pl harrach, mátrai ), de nem baj, ha megkérdezik, " hogy most melyik bizottságba jöttem?" még lesz, aki meg tudja mondani, mert más hasznuk úgysem lesz!
Desischado
@csipetke: Pontosan, ez itt a lényeg. Mindenféle gittegylet, és lehet felvenni a zsozsót nulla munkáért. Na meg remekül lehet agymosni a birkák fejét! Vajon meddig még?

@magyarbakancs: Jót nevettem, Bakancs! Hol élsz te? Esetleg ha nagy pénzt lehet érte leszakítani, amúgy meg a holdon!
justhpeter
@F_Viktor: Jól látod. Ahhoz, hogy legyen korrupcióellenes program, korrupciómegelőzés, korrupcióellenes világnap kell a korrupció is. Mert másként nem lenne értelme az előző háromnak. Magyarország - mint Észak-Korea -mindenben az önellátás talaján áll, ezért a korrupciót is magának kell előállítania. Ez megy a legjobban. Így az is érthető, hogy azoknak, akik a korrupció elleni harccal főhivatásszerűen foglalkoznak meg kell élni valamiből, tehát a korrupciót is a megélhetés szintjén kell az államnak tartania.
... és Magyarország ebben is jobban teljesít, hála pártjainknak és kormányainknak.
Szerencsére nekünk megint a könnyebb vége maradt, nekünk csak el kell tartanunk őket.
Lepényleső
Meddig szilárd ez a megfélemlítési arculat? Na és ha a nép lenne az,lehetne fordulat?
kereső
@F_Viktor: okt.11 22:51 ,"... közpénzt lopni ilyen hülye szöveggel..."- ugyan kérlek, ahol a gaz Brüsszel által küldött korrupció elleni küzdelemre szánt eur százmiliókat IS! simán el lehet lopni,mi szükség lenne ennél okosabb szövegre?Lassan már a "hülye" szövegre se lesz szükségük.
tulipan
@durbincs: : narancsos seggnyaló Sügér
Oszt Te meg még mindig csak saját tesókat döngeti ? Vérrontó ,vérfertőző ,s magzatot anyából kinyalintó ? de jobb ha mán hallgatsz ?..mer a Hír-TV-tül veszettül keresnek állandóan, veszett, nézettséget emelne hisz Te még mindig akkora 1 guriga-tapló vagy ?
csipetke
@Desischado: 00:49 Optimista vagyok,és remélem,hogy történik valami,amitől orbán nem húzza 2030-ig.
Nessy
@csipetke: A próféta szóljon belőled!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráiddal bányalóvizeletpáleszt vedelve vederből ,révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?
papa.49
Rizsaszarágyú mikor üt már meg a gutmann ???
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! :Na, dehéát, ha ez KELL NEKED... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráiddal bányalóvizeletpáleszt vedelve vederből ,révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy? RETTENET LEHET...
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
papa.49
Egyébként ha a rizsaszarágyú képét kiplakátolnák amint DISZNÓFEJET ZABÁL EGYETLEN MUSZLIM NEM LÉPNÉ ÁT A HATÁRT )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
anima
Írnám, hogy ép testben ép lélek, de nézd meg a Dózsa György úti kigyúrt vadbarmot - és ez némileg árnyalja a képet.
De az van, tesó, hogy ez a kigyúrt büdös magyar paraszt geci (ez az ősjellemzés jellemzi ezt a fajtát évszázadok óta), nem ép test.
Agyon injekciózott beteg test, az övé.

Akkor mi az egészséges?
A testedzésnek van némi haszna...
A magam megöklözésének, a futópályán végigfutásnak, van némi haszna.

Az egészséges táplálkozásnak van némi haszna (szerinted mit, és hányszor eszik egy Afrikában élő, aki 80 évig él egészségesen, és az összes foga meg van?

Kicsit el vagy torzulva - testileg, lelkileg.

Persze vitatkozhatnál velem, de semmi értelme nem lenne.
Mondasz valami gyíkságot, én meg jól lereagálom tényekkel alátámasztva.

Szeretnéd kipróbálni?
Válassz egy témát.
(most azt hiszed nagy arcnak tartom magam, pedig tévedsz már megint - mert tudom mit gondoltál rólam tavaly nyáron... meg idén nyáron - meg ősszel, meg télen, meg tavasszal)
anima
Vérbuta magyar parasztok egymásközt - A Kabinet.
anima
"A kabinodban van net?" - kérdezi az egyik magyar paraszt a másik magyar parasztól.
Magyar parasztok egymás közt...
Gauntlet
eddig is azok voltak, csak mellékesen engedtek be 20 ezer gazdag migránst papírral.
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Azért majd jelezzétek, ha meguntátok...! :)
Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet..., pláne, a szegény szüleidnek?
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Azért majd jelezzétek, ha meguntátok...! :)
Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád, aminek egy nemzetközi kultúrkoszpont ? Peidgf van ám turiznusa is imewww.tripadvisor.co.hu/Tourism-g304064-Ploiesti_Prahova_County_Southern_Romania-Vacations.html ? Nálatod ott van az 50IQ-s fali-agancs ? Tán a narancsos Dagadékot is? meg téged a nagy guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumok vagytok ? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimborátokkal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik énetek ? 2 ilyen lebomlott gubók vagytok ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznók vagytok?Valóban utánozhatatalan, ami igazán rettenet lehet..., pláne, a szegény szüleiteknek?
tulipan
@durbincs: Te sötét narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Azért majd jelezzétek, ha meguntátok...! :)
Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád, aminek egy nemzetközi kultúrkoszpont ? Peidgf van ám turiznusa is ime .@durbincs: @durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Azért majd jelezzétek, ha meguntátok...! :)
Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád, aminek egy nemzetközi kultúrkoszpont ? Peidgf van ám turiznusa is imewww.tripadvisor.co.hu/Tourism-g304064... ? Nálatod ott van az 50IQ-s fali-agancs ? Tán a narancsos Dagadékot is? meg téged a nagy guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet...
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Azért majd jelezzétek, ha meguntátok...! :)
Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :))))
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád, aminek egy nemzetközi kultúrkoszpont ? Peidgf van ám turiznusa is imewww.tripadvisor.co.hu/Tourism-g304064... ? Nálatod ott van az 50IQ-s fali-agancs ? Tán a narancsos Dagadékot is? meg téged a nagy guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumok vagytok ? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimborátokkal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik énetek ? 2 ilyen lebomlott gubók vagytok ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznók vagytok?Valóban utánozhatatalan, ami igazán rettenet lehet..., pláne, a szegény szüleiteknek?
Nessy
Uraim! Tilos az otsmány beszéd! Ezt már 150 éve is tudták őseink!
Lehet hogy szórakoztatónak tartják ezt az alpári, értelmetlen levelezgetést, de nem az! Nem lehetne privát üzenetben?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet...
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet... csak a fajtád,meg a nagy haverjd ?ez a Nyüves Herélt Klón?csak mint copter?
azt csak szinházol már inkább vele?egyforma agyikapacitásúak vagytok ?tán ütve az 50IQ-t se 2-ten ?
kokopelli
@Nessy: ugord át őt!Én sem lépek bele a ß@rba,még a legöregebb cipőmmel
sem! Igaz,hogy a estleges ráragadt ß@r-nak érdekesebb története lehet,mint a
fideszselejt "kurvincsnak"!...Ne etesd a trollt!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
anima
Milyen ország az, ahol egy pacalfejű alkoholtól szétázott tésztaarcú butagén mondja meg a frankót?
Még véletlenül sem akarok úgy gondolkodni a világról, mint ez a baromarcú!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet..., szerencsétlen családodnak...?
tulipan
TÉNYLEG? Na és tessen mán' nekem megmondani, MIÉRT PONT
kokopelli
@anima: ..én pl. követelném a "Soha többet török hódoltság!" és
a "Soha nem leszünk többé Habsburg gyarmat!" egyletek megalapítását ál-
lami költségből!Feláldozom magam,holott a dédapám Bécsből jött, a pénz-
táros hivatalának betöltésével!!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? modor? azt natok ott a lent a sertéstelepen eegyütt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
Egyébként kösz a feltételezést, de nem szoktak '"lihegni"...! Nem jutnak olíyan közel!!! :)
tulipan
@durbincs: HAHAHAHAHA! Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? modor? azt natok ott a lent a sertéstelepen együtt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...
Egyébként kösz a feltételezést, de nem szoktak '"lihegni"...! Nem jutnak olíyan közel!!! :)
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Sügér! Istenien szórakozom a baromi erőlködéseden! Na persze, Te szerencsétlen,aki a vedelőcimborájával @Shikarival? modor? azt natok ott a lent a sertéstelepen eegyütt, a kisegítő iskolában, már a 2.o-ban is bukottt, nem is tudhatsz mást... :)))) Majd jelezd, ha meguntad...!
Azért mert Csökött-falvai Dőre vagy?,és ott a kulturális tevékenységet ? rettenet... lehet, hogy
teljesen kimerít az a napi 17 h kor kezdődő minivirslis fesztivál ? Védnökölsz a le-Herélt bulin?/ Brummogva/ ? a szüleidtől örökölt kis ezüst colostokokjaiddal ? fontoskodnak - a kis pöttöm baby répáidra ?
De ne gondoljd ám hogy a Ploesti falukád egy nemzetközi kultúrkoszpont ? He , 50IQ-s fali-agancs ? Tán sorost, a tatát leszámítva ? meg téged a legnagyobb a guriga-taplót ?
Ott hol mindenki mindenkinek a rokona ? tesója ? ott nagy a baj ? döngeted tán még a saját tedat is ? Rettenet sok az értelmi fogyatékos? köztük te is? no ez is stimmel ?
Rettenet sok a bukás az elemi 3 o -ban ? hát ez is Te vagy ?Rettenet sok a tornából felmentett ? na még ez is ko ? Rettenet sok a törpe ? köztük te is? hát biz ez már egy jutalom hangszóró ? @AGYATLAN Sügér ? a felsoroltak mind a Te tulajdonságadi ? s azok rettenet garmadája ? meg tán Szépek ? +marék szotyi ésszel megtoldva ? a sertéstelepen gályázva ? hona-aljba benőtt ? a haver @Shikarival szopgatva egymást? szív lapátra támaszkodva ? férges gumo vagy? A rengeteg vérrontó ,vérfertőző cimboráddal bányalóvizeletpáleszt vedelve hordóból, majd attól révületbe rogyva ?@Durbincs : hát ez lenne a legszebbik éned ? 1 lebomlott gubó vagy ? tényleg ilyen ostoba,sötéten bunkó, Nyűves Leherélt disznó vagy?Valóban egy rettenet lehet...? Nem valószinű, hogy erőltetned kellene, azt a tanulgatást. ezzel a borsónyo agyacskával:? Milyen tájjellegű is, ez a Íe romány ákcentusod??
Mond csak takonykám, nem unod még ÖNmagad??? Nálad nem is lehetne szikra, abban a kocsonya agyadban!
Yoda69
"a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők."

Es persze a fizetes sem lesz 2 millio alatt. Az adofizetok meg alljak a szamlat.
Meddig lehet meg hulyiteni az embereket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.