A miniszterelnök megköszönte az Arany Hajnal nevű pártnak, hogy támogatták a magyar kormányt az Európai Parlament 7-es cikkely elindításáról szóló döntésével kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Volt idő, mikor a fityesz a jobbiknak esett neki, hogy kapcsolatot tart az AH-al!
Nessy
@F_Viktor: Az akkor volt! Most viszont egyre inkább elszigetelődik, és már csak a szélsőjobb, illetve egy pár diktátor társ a partnere.
Putyinnak is csak addig van szüksége Orbánra, míg ártani tud az Uniónak. Az meg még biztos tűri egy jó ideig!
F_Viktor
@Nessy: orbán saját magát szorította a jobboldal legtávolabbi szélére, s ahogyan írod, már csak pár diktátor bratyizik vele, a demokratikus, kulturált nyugat már-már megvetéssel, undorral néz rá, beszél róla.
tudode
És megszólalt a FŐKOLOMPOS is!
.
Ezek vajon mikor tesznek eleget JOGI, és ki tudja milyen ESKÜJÜKNEK!
.
Kár, nagy kár, hiszen ő WOLT, de csak VOLT a rendszerváltás reménysége, de a leejtőn eljutott oda, hogy képtelen megállni ahhoz képest, hogy
.
Elba a saját és az ORSZÁG jövőjét szőröstől, bőröstől
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
karma1
Ez maga a kesz orulet! Hat nem hiszem el, hogy ez a pali nem a Tangon vette annakidejen a diplomajat, es szerintem Oxfordban a Soros - osztondijjal valoszinu csak a konyharol hordta ki a moslekot... Mert nem hiszem el, hogy erdogant Magyarorszagra hivja, kinyalja a segget, ugy emlexik vissza a 150 eves torok hoditasra, mint amikor dicso vitezek osszemertek erejuket a nagy idokben, aztan ahogy elmegy erdogan, azzal a mozdulattal odafordul a gorogokhoz, es szinten benyal nekik.
Hat nem veszi eszre, hogy a gorog-torok ellentet kb. olyan idos, mint a palesztin-zsido? Most tenyleg muszaj volt gyorsan megkoszonni azt az egy szavazatot, amit mellettuk nyomtak a Sargentini jelentesben??? Nem veszi eszre, hogy mar a veresszaju marine le pen sem baratkozik ezekkel az extrem szelsosegesekkel? (Igaz, le pennek ciki mar orban is, nem nagyon kapkod a baratsaga utan)
Hogy engedheti meg maganak ezt egy orszag miniszterelnoke? Minden felhatalmazas nelkul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.