Péntek hajnalban ugrott be Ráckevén a Duna-ágba egy 74 éves nő, szerencsére a rendőrség emberei ki tudták menteni.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Ráckevei Rendőrkapitányság szolgálatirányító-parancsnoka október 12-én 1 óra 9 perckor (vagyis péntek hajnalban – a szerk.) az egyik térfigyelő kamera képén arra lett figyelmes, hogy Ráckevén, az Árpád híd közelében egy ember az úttest közepén céltalanul sétál, majd elindul a híd felé.

Kamerán vették észre a nőt a rendőrök, aki a Dunába ugrott – kimentették

A ráckevei Árpád híd

Fotó: wikipedia Közkincs/Csanády

"Az irányító a kamerával követte a személy mozgását, majd azt látta, hogy az a híd korlátjára kezd el felmászni. Ekkor egy körzeti megbízott és egy járőr kollégájával azonnal a helyszínre indultak, ahova perceken belül kiértek.

A hidat és a vízfelszínt átvizsgálva látták, hogy a vízben egy vastag ruházatot viselő, feltehetően eszméletlen hölgy sodródik, akinek azonnal a mentésére indultak.

A körzeti megbízott ruházatát levéve a vízbe ugrott és a bajba került hölgyhöz úszott, járőr társa is a vízbe ment segítve a hölgy partra emelését, míg a szolgálatirányító- parancsnok egy lámpával folyamatosan megvilágította a mentésre szorulót, nehogy a sötétben szem elől tévesszék.

Az időközben magához tért 74 éves hölgyet a partra vitték, ahol pokróccal és saját ruházatukkal a rendőrök betakarták, majd további ellátása céljából átadták az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak" – áll a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Az életmentés az szép tett, de vajon jó is, örül neki hogy megmentették?
emerencia
Szegény hölgy vajon miért tette magával ezt a szörnyűséget?
Minden elismerésem a rendőröké. Nagyszerű munkát végeztek! Jó tudni, hogy ilyen emberek vigyáznak ránk.
wagabund
hát nem tudom...én nem mertem volna beugrani...éjjel egy órakor, tök sötétben a hideg Dunában, még akkor is, ha gyenge a sodrás..az álmoskönyv szerint sem ésszerű...

a rendőrök nagyot alakítottak, ők nem szarakodtak. tették a dolgukat.

meghajolok előttük.
tothjani
Az életmentés az szép tett, de vajon jó is, örül neki hogy megmentették?
bence
Vajon mi késztette szegényt arra , hogy ezt a szörnyűséget tegye önmagával ?! Hogy nem a gondtalan élet az biztos ! Köszönet a megmentőinek !
Borsodi
@bence: A nagy jólét a biztos jövő, ez a legélhetőbb ország,nem tudta ezt szegény és való színű a nagy nyugdíj prémiumról se hallott.Mert biztos ,hogy nem lakoltatták ki, elvégre a nyugdíjasok sokat tettek az országért mondta OV.ezért mi megvédjük őket.
bence
@Borsodi: ! Nem vagyok rosszindulatú de azt kívánom a megvédőinknek , hogy őket meg a halál védje meg tőlünk ! Eljutottunk oda , hogy a legbecsületesebbek váltak élhetetlenné ebben az országban ! Ennyi csaló , hazug embert még nem tartott el a nép mint amennyi most van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.