II. János Pál pápa az "igazság fényében" volt elszánt harcosa az emberi jogoknak – emelte ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a néhai egyházfőről rendezett nemzetközi konferencián pénteken, a Parlamentben.

Semjén II. Pál pápára emlékezett

Fotó: MTI

A Nemzeti Emlékezet Bizottsága (NEB) és a lengyel nemzeti emlékezet intézete közös tanácskozásán Semjén Zsolt úgy fogalmazott: a pápa elvetette a liberalizmus által kitalált, emberi jogoknak álcázott hazugságokat, mint például azt, hogy az embernek jogában áll megteremteni önmagát az emberi és a társadalmi természet törvényei ellenében.

Hozzátette: ő volt az, aki néven nevezte a magát haladásnak álcázó eszmék együttesét, a halál kultúráját, és védte az emberi életet fogantatása első pillanatától az utolsóig.

Veres András győri megyés püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke hangsúlyozta: Európa keleti részén bár először csodálkozva, később egyre nagyobb örömmel fogadták Karol Wojtyla pápává választását. Sokan az egyház megmentőjét látták benne, aki belülről ismerte a kommunizmust, és akit ezért nem lehetett "hazug szavakkal megtéveszteni".

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
te pofátlan disznó nem szégyenled magad, hogy Őszentsége nevét a mocskos pofádra mered venni? Ő valóban harcolt, de leginkább a hozzád hasonló trógerekkel szemben! =))
RonaGyuri
te pofátlan disznó nem szégyenled magad, hogy Őszentsége nevét a mocskos pofádra mered venni? Ő valóban harcolt, de leginkább a hozzád hasonló trógerekkel szemben! =))
csak úgy....
II. Pál már kiátkozott vóna benneteket...
namihami
@Kookas: Ne bántsd azt a szegény asszonyt. Épp elég neki a szégyen a gyereke miatt. Ő se ilyen lovat akart.
Embert szeretett volna, de csak "" ez"" lett belőle. Nézzük a jószándékot, hiszen jót akart. A csemetéje odacsapódott a Viktorja alá, persze hogy csak ez lehetett belőle.
volvós
Mocskos állatvadász ( gyilkos ) büdös pedofil csuhás !!!
Hogy mered Öszentségét a büdös szádra venni ???, Rohadj el
ott a parlamentben a viktorkád mellett...
Lepényleső
Karol Józef Wojtyla szerint "az igazság szabaddá tesz titeket"(János 8.fej.32.). Hihető,hogy a
vadász úr ebben reménykedhet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.