Újabb fordulat a ceglédi erőszak ügyében.

A már elvégzett nő­gyógyászati vizsgálat után pszichológus szakértő fog elbeszélgetni a 4 éves kislánnyal, akit a gyanú szerint valaki megerőszakolt egy ceglédi szálláson – értesült a Bors. Andika egyelőre egy fővárosi kórházban lábadozik, több műtétet is el kellett végezni rajta, édesanyja hétfő óta folyamatosan vele van. A család egyik ismerőse lapunknak azt mondta, hogy a gyermek édesapját is nagy örömmel – „Apa, apa!” kiáltással – fogadta.

Nem hisznek a rendőrök a 4 éves kislány szüleinek a ceglédi erőszak ügyében

A kislány édesapja, Lucian P. szerdán azt mondta a Borsnak: kizártnak tartja, hogy Andikát bárki is megerőszakolta. A család szerint egy 500 kilós súly esett a gyermekre, attól keletkezhettek a sérülései. Az ismerős szerint ugyanakkor az egy napon át helyszínelő rendőrök kétségbe vonták, hogy a súly okozhatott sérülést, és ezt el is mondták a családtagoknak. Ráadásul a hozzátartozókon kívül nincs is szemtanúja az állítólagos balesetnek. Mint arról beszámoltunk: a kislány apjától, nagybátyjától és nagyapjától DNS-mintát is vettek.

További részletek itt!

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
500 kilós súly? Hol laknak ezek? Malomban? A fater gyanús.
kereső
Egy négyéves pici gyermek, tizen kilós-és egy 500 kg-os vastömb.Szegénykém már nem élne.
Én sem hiszek a családnak. Hazudnak. Gyógyulj meg kicsi lány.
Fradigege
Megy a kavarás. Ez már gyanús. 500 kilós. És hol a súly, amit feltehetően le is mértek. 500 kilós súly rápottyan egy 4 évesre. Az meg kell, hogy haljon. Az onnan nem mozdul. Rám egy 228 kilós BMW XR 1000S motor csapott el a Thököly út-Cházár András utcánál a zebrán. Nem tudtam a motort leszedni magamról.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/motorkerekparost-gazolt-egy-szemelyauto-a-thokolyn/j8n6rml

Az egyik gyalogos én voltam.
szaboria1
Amennyiben jól emlékszem már volt ilyen eset, hogy a román nagypapa erőszakolta meg az unokáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.