Az emberi erőforrások minisztere és a miniszterelnök már másodszor találkozik az egészségügyi államtitkár lemondása és a Kardiológiai Intézetben kirobbant botrány óta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Olyan szűk a folyosó az OPNI-ban, hogy nem tudták kikerülni egymást ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Olyan szűk a folyosó az OPNI-ban, hogy nem tudták kikerülni egymást ???
Dr plágium
Randizgatnak és nem történik semmi...
"Az ATV úgy tudja, egyre több jel utal arra, hogy hamarosan a felsőoktatás kikerülhet Kásler Miklós irányítása alól: a csatorna kormányközeli forrásai azt állítják, hogy már csak idő kérdése, és a felsőoktatás hivatalos felelőse Palkovics László lesz."

Azt szeretném már hallani, hogy az egészségügy kikerül kásler fennhatósága alól. Egy láncdohányos onkológus nem volt a legjobb választás. Ráadásul cezaromániás is.
Dr plágium
@volvós: Az OPNI zárva van, valamelyik óvó helyen találkozhatnak a sötétben :)
volvós
@Dr plágium: 15:33
Tudom,hogy ( sajnos ) zárva van de nekik bármikor nyitva az ajtó... :-)))))
mackoka46
Orbán biztosan az érzéstelenítési lehetőségekről érdeklődött, hogyan kell a 300 Ft-os vizitdíj sokszorosát úgy kivetni, hogy a nép szervezete boldogság hormont termeljen, miközben a pénzt a kormányzat lenyúlja.
tudode
Úgy tűnik valami oknál fogva nem volt szeptember 13 óta kormányinfó, helybe megy a FEJE a KORMÁNYTAGOKHOZ, mert annyi munka van mint a fene, csak akkor, amikor ÉG A HÁZA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.