Válaszra sem érdemes, mivel nem más, mint személyes bosszú, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök nem támogatta őt, amikor az elnöki posztért indult négy éve – így reagált Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken a Twitteren arra, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság néppárti elnöke szerint Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban (EPP).

Kovács Zoltán szerint Juncker bosszút akar állni Orbán Viktoron

Kovács Zoltán üzenetében azt írta:

a személyes bosszút csak még egyértelműbbé teszik a migrációval kapcsolatos nézetkülönbségek. A magyar kormány soha nem fogja elfogadni azt a migrációpárti álláspontot, amelyet Juncker képvisel

- tette hozzá.

Jean-Claude Juncker a Le Monde című francia napilapnak adott, péntek délután megjelent interjúban egyebek mellett azt mondta:

"Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban. (...) Még ha tisztelem is az embert, sok összeférhetetlenséget látok aközött, amit mond és azon kereszténydemokrata értékek között, amelyeken az EPP alapul. Hacsak nem szavatolja nekünk, hogy tiszteletben tartja az EPP alapértékeit és választási programját."

A szeptember 19-20-i salzburgi informális EU-csúcs előtt tartott EPP-csúcstalálkozón Jean-Claude Juncker már kezdeményezte a Fidesz kizárását az EPP-ből.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter ezzel kapcsolatban sajnálatosnak nevezte, hogy az EB elnöke ezt a javaslatot akkor tette meg, amikor Orbán Viktor már nem tartózkodott a teremben, mert el kellett mennie egy négyszemközti találkozóra Sebastian Kurz osztrák kancellárral. Ennek ellenére a kormányfő távollétében lezajlott vitán az EPP csúcstalálkozójának résztvevői egyértelműen visszautasították az EB elnökének javaslatát, így nem kerül sor ilyen folyamat elindítására – emelte ki a miniszter. 2014 júniusában a brit mellett a magyar kormányfő nem támogatta az Európai Tanácsban Jean-Claude Juncker jelölését az EB elnöki posztjára.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nincs hacsak! Nem látják, hogy kutyából nem lesz szalonna? Nem szabad több időt adni olyan vezetőnek, aki a pávatáncával, hazudozásával már bebizonyította, hogy nem tud és nem is akar változni.
RonaGyuri
a személyes bosszút csak még egyértelműbbé teszik a migrációval kapcsolatos nézetkülönbségek. - pontosabban Orbán zsigerből gyűlöli! =))
durbincs
@RonaGyuri: mint masszív?ezt maga csak tudhatja?Ja és Orbán miatt szokott reá az italra a Junkesrs ?
durbincs
Ja amúgy meg a falukába a 1 totál részeg ember ordítozásait meg kifene veszi már komolyan ?
tudode
A bosszú, a karaktergyilkolás a NER sajátsága, és az összebarkácsoló sajátsága!.
.
Mintha a papagájkommandó Sorosozása már kifulladt volna/bár, pedig amíg él a "falusi gyerek" köszönettel tartozna neki amiatt, mert a vályogházas, pottyantós illemhelyből kirángatta, és megnyitotta előtte a TUDÁS KAPUJÁT, sőt egész jól élt az Soros lóvéjából!
.
Másik bűnbakja, a ma már miniducsének, aki TRÓNRA EMELTE, klasszisokkal több gógyival rendelkező harcostársát, illetve pénztárnokát, akit ami óta passzra vert ORBITÁLIS hibákat követ el, amelyért felelnie kell majd, ha eljön az ideje!.
.
Arról nem is szólva, amely mint gyermek is levizsgázott akkor, amikor ország, világnak kikürtölte, hogy VERI AZ APJA, akit akkortájt NAGYON UTÁLT!
1magyar
Fordítva van ez a dolog: Junckernek nincs helye semmiféle vezetői poszton, hiszen látszik,hogy semmihez nem ért.
colibri
Nincs hacsak! Nem látják, hogy kutyából nem lesz szalonna? Nem szabad több időt adni olyan vezetőnek, aki a pávatáncával, hazudozásával már bebizonyította, hogy nem tud és nem is akar változni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. June 26., 05:54
Betiltják az e-cigarettákat
Itthon - 2019. June 26., 05:50
Országszerte kánikula várható