Pluszmunka keretében jelentkezhetnek a mentősök a feladatra, de egyelőre nem tudják, mit kezdjenek az egészséges hajléktalanokkal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Már nincs semmi dolguk a mentősöknek?
Tényleg kár volt bezárni az OPNI-t.
Akik ezeket az agyament törvényeket hozzák nem tudom hol élnek, de nem a magyar valóságban az hétszentség!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Esetleg nem a segítő szervezeteket kellene vegzálni, hanem partnerként kezelve közösen keresni értelmes megoldást!
Tényleg ezeket az eszement jogalkotókat kellene kiebrudalni, és szociális munkásnak átképezni!!
dr. prédikátor
Ez a sok degenerált barom mé nem a jó kurva retkes anyjával foglalkozik???
karma1
@Nessy: Soha nem lenne beloluk szocialis munkas: ahhoz ertelem, erzelem, empatia kell, es rettento sok turelem, lemondas,. Melyik diszf@szrol lehetne ezeket a tulajdonsagokat elmondani,?
Nessy
@karma1: Egyikről sem! Csak bosszant, hogy egyik irreálisabb törvényt hozzák a másik után, de a végrehajtásról és annak eredményéről már halvány lila gőzük sincs! és most feledjük a kamu kétharmadot.
Ezeket a díszpintyeket nem mi választottuk! Egyetlen miniszter sem mérette meg magát egyéniben. Ja, de a Varga Mihály Ungár Péter segedelmével nyert!
Azért bosszantó, hogy olyanok döntenek, akik azt sem tudják, miről döntenek! A fidesz frakció még azt is megszavazná, hogy decemberben legyen Húsvét, és tavasszal szülessen meg a kis Jézus! A hívek meg lelkesen tapsikolnának hozzá!
karma1
Megis, hogy fog ez lezajlani? Megall a mentoauto egy csomo hajlektalan mellett, ott azonnal mindegyikuket megvizsgaljak, akit betegnek talalnak, azt elviszik (HOVA???) az egeszsegeseket otthagyjak, - oket majd a rendorok fogjak begyujteni? Es HOVA viszik majd oket a 3. igazoltatas utan? Es ha a hajlektalan eldobja az iratait, es nem lehet oket beazonositani egyszeruen, csak az ujjlenyomat alapjan, AZOKKAL mit kezd majd az allam? Beteszi oket valamelyik tulzsufolt bortonbe a nehezfiuk koze? Milyen alapon? Mert ELNEK???
Mi van a rengeteg ujonnan kilakoltatott emberrel?
Ezek semmit sem gondolnak vegig? Remelem, hogy Gyurcsany ezert az aszocialis intezkedesert, torvenyert a farkukra lep, es elmegy Brusszelbe vagy Strassbourgba az Emberi Jogokert felelos bizottsaghoz feljelentest tenni.
Ez egy barbar nepirto, nagyon remelem, hogy ugyanugy vegzi, mint akiket erre a sorsra szant.
@Nessy:
anima
A tényleg betegek meg addig szépen csendben kulturáltan szenvednek, amíg megérkezik értük a mentőautó.
Ha nem érkezik meg időben, akkor szépen csendben kulturáltan meghalnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.