A hajléktalanság hatósági üldözését a magyar állam komolyan veszi. Adódik azonban a kérdés: mi lett volna, ha a kormányzat nem a közterületi hajléktalanság betiltását, hanem annak csökkentését – szükségtelenné tételét – venné, vette volna ennyire komolyan? Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Sokkal kényelmesebb egy ostoba törvényt hozni, mint a probléma megoldásán dolgozni, és azt megoldani emberségesen!
és saját embertelenségüket még Alaptörvénybe is iktatják!
Mennyi értelmetlen energia, adminisztráció, felesleges, másra fordítható rendőri és mentő kapacitás lekötése. Az eddigi segítő szervezetek vegzálása már csak hab a tortán!
Minden tisztelet a csörgő kigyónak, akiben több emberség van, mint pártunkban és kormányunkban!
Úgy mellékesen ez az egész nem a HVG szégyene, hanem a jogalkotóé! Az újságíró csak a tényeket írta le, Kriminalizálták a hajléktalanságot! Ezen nincs mit tagadni, szépíteni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Na most akkor horogkeresztet a rohadt naranccsal kitűzőt is viselniük kell ?
Nessy
Sokkal kényelmesebb egy ostoba törvényt hozni, mint a probléma megoldásán dolgozni, és azt megoldani emberségesen!
és saját embertelenségüket még Alaptörvénybe is iktatják!
Mennyi értelmetlen energia, adminisztráció, felesleges, másra fordítható rendőri és mentő kapacitás lekötése. Az eddigi segítő szervezetek vegzálása már csak hab a tortán!
Minden tisztelet a csörgő kigyónak, akiben több emberség van, mint pártunkban és kormányunkban!
Úgy mellékesen ez az egész nem a HVG szégyene, hanem a jogalkotóé! Az újságíró csak a tényeket írta le, Kriminalizálták a hajléktalanságot! Ezen nincs mit tagadni, szépíteni!
kereső
@kripton: miért is? Mert megirta?Nem a tükröt kell összetörni,ha nem tetszik amit látsz benne.
kripton
@Nessy: Dolgoznak a probléma megoldásán, de se lakást nem fonak kapni, se a Four Seasonba nem fogják befizetni őket! Vita csak azon lehet, hogy ki, mit tart megoldásnak.
Ami szerintem az, az szerinted nem. Különböző a fogalomtárunk is. Ami szerinted "emberséges" az szerintem meg embertelen. (Összeszart, összehugyozott villamosok, buszok, metró, aluljárók, fenyegetően, agresszíven kéregető bűzős-tetves csövesek elviselésére kényszerített lakosság)
" Kriminalizálták a hajléktalanságot!" Úgy van! Kriminalizáltak egy kriminalizálni való jelenséget.
Az őket "segítő" szervezetek pedig akadályozzák a probléma rendezését.
kripton
@kereső: A HVG nem tükör, hanem hazugsággenerátor
kereső
@kripton: most éppen miben hazudott a "vélemény" iró? Meg úgy általában a hvg?
kripton
@kereső: Hosszú volna. Úgy általában mindenben.
kereső
@kripton: nem is vártam más választ.Nektek az orbáni "valóság" a valóságotok,ami inverze a tényleges valóságnak.Igy igazad van,mert Te/Ti orbánhoz méritek a valóságot.Keserű lesz az ébredés.Ideje lenne felébrednetek.
kripton
@kereső: Én sem vártam másmilyen választ Tőled. Nektek a liberális "valóság" a valóságotok, ami inverze a tényleges valóságnak. Igy igazad van, mert Te/Ti liberális mérce szerint méritek a valóságot. Keserű lesz az ébredés. Ideje lenne felébrednetek. :-)

Egyébként nagy tévedésben vagy. Én nem orbánista, hanem nemzeti konzervatív vagyok, és szerintem a magyar társadalom többsége is az. A nemzeti konzervativizmus (amit Ti fasizmusnak meg nácizmusnak mondtok), keményen illiberális, de ezzel ki is merült az orbánizmussal való minden közös vonása. Nem mutyizós, nem lopós, nem hazug, és minden vádaskodásotokkal ellentétben nem is antiszemita, nem rasszista, nem populista, még csak nem is irredenta. Zsidó-keresztény vallási-kulturális hátterű, polgári értekrendű, antiglobalista, antikommunista, anti-inertnacionalista eszmeiség. Ha nem volna meggyalázott a fogalom, még azt is lehetne rá mondani, hogy nemzeti és szocialista.
kereső
@kripton: ó milyen meghatóan szép szavak..Egy nagy baj van, nálatok is elválik a szavak -és a tettek egysége. És légy szives ne gyalázd a liberalizmust.Az nem egyenlő azzal,amit Magyarországon "liberalizmus" cimén bemutattak egyesek.Amit Te/Ti nemzeti konzervativizmusnak mondotok,amit olyan szépen jellemeztél nekem-az nem polgári( a szó legnemesebb értelmében-mert a polgár,nem csak!!!nemzeti,hanem világpolgár IS!),és akkor innentől kezdve mindaz vagytok ,ami orbán. Persze lehet,hogy nem loptok-de ki tudja, csábult már el nem egy,nem kettő a soraitokból.Szóval nem kell itt letagadni a valót.Orbánt támogatjátok egytől egyig, az illiberalizmusotokkal. Ugyanúgy demokrácia, jogállam,és európa ellenesek vagytok mint orbán. Az,hogy a zsidó-keresztény kultúra talaján állva ellene vagytok internacionalizmusnak, az egy nagy marhaság. Isten-és Jézus a legnagyobb internacionalisták,és a kereszténység a legnagyobb internacionalista vallás.Vagy nem vagytok tisztában a fogalommal,vagy egyszerűen ez olyan jól hangzik.
Eriksson
Szerintem pont ez a törvény "kényszeríti" emberibb környezetbe a hajléktalanokat.
Az utcán fetrengő mocsok helyett, lehetőséget kapnak melegedésre, tisztálkodásra, kulturált fekhelyre, orvosi ellátásra. Csak rajtuk múlik, hogy elfogadják-e, vagy megvárják, amíg "belekényszerítik" őket egy emberhez méltóbb helyzetbe.
Nem beszélve arról, hogy a társadalom konszolidáltabb része is mentesül az általuk nyújtott élményektől.
kereső
@Eriksson: ha a "feltételeket" megteremtették/megteremtenék ahhoz, amit szerinted ez a törvény majd kikényszerit, nagyon sokan támogatnánk.De a feltételek ahhoz,hogy ,a Te szavaiddal élve:
"Az utcán fetrengő mocsok helyett, lehetőséget kapnak melegedésre, tisztálkodásra, kulturált fekhelyre, orvosi ellátásra." egyszerűen nincsenek meg,csak szavakban( már megint egy patyomkin falu épül)És ez a Tv.,és a hozzá kapcsolódó jogszabályok dehumanizálják a hajléktalanokat-nem a probéllam emberi,humánus megoldását segitik elő.Azoknak a karitativ szervezeteknek a támadása,amelyek jószolgálati segitőként foglakoztak /foglakoznak a hajléktalanokkal, még rátesz egy lapáttal.Már megint -és ismét a szavak-és a tettek valahol a végtelenben találkoznak.
Eladott Ország
A következő népcsoport nyilván a mélyszegénységben élők lesznek. Már megy a brainstorming, hogy milyen ürüggyel lehetne őket megtámadni. Aztán jöhetnek a betegek, öregek, politikai ellenfelek, és végül a párton kívüliek.
Eriksson
@kereső: Akkor szerinted úgy helyes, ha minden marad a régiben. Mert aki az utcán fetreng, az annyit is ér?
papa.49
Ha akart volna tenni az érdekükben a kontár kurmány tehetett volna, pénz is lett volna rá ha nem az üresen ásító stadionokat épít, hanem az elhagyott laktanyákat hozta volna lakható állapotba, DE EZ NEM VOLT CÉL !!!
Azokat a pénzeket amit a focira elbasztak, úgyse a népre költötték, hát abból minden városban rendbe lehet volna tenni a laksikat, nem ártott volna egy ,,konzultáció,, hogy melyikre költsön az állam !!!
kereső
@Eriksson: már megint nem olvasol figyelmesen,vagy nem akarod érteni amit irtam,inkább kiforgatod- a fideszesekre jellemzően- előbb a feltételek!!!,amikor az megvan ,jöhet a Tv.szigora.
magyarbakancs
@kripton:" Én nem orbánista, hanem nemzeti konzervatív vagyok, és szerintem a magyar társadalom többsége is az. A nemzeti konzervativizmus (amit Ti fasizmusnak meg nácizmusnak mondtok), "
Jól írod fasiszta horda vagytok.
A nemeit oldal csak azt hangoztatja ,hogy mi magyarok és senki más.
Az az érdekes annyira büszkék vagytok 1848 szabadság harcra a a nagy többsége Liberális nézetet való ember volt ki részt vett benne.1956 forradalom szabadságharc meg a szocializmus megreformálásáért indult.
Első sorban aztán, a nagy nemzeti pofa hozzá csapódott és lett belőle véres leverés.
A Nemzet állam fogalmával sem vagytok tisztában.
Nemzet államok versengtek 1914-ben 1939-ben mi lett a vége közel 100 millió halott a két világháborúban.
Mert nemzet állam kell.
Minden nemzet állam uralkodásra tör .Más országok leigázása igába hajtása.Gazdasági katonai
Horthy a kedvenc politikusod is Nemzet államot akart Nagy -Magyarországot aztán kisebb lett mint volt.Szar fasiszták vagytok kik pofáztok,melleteket döngetitek mindennapi Attila zsinórosat szartok .Aztán attól aszt hiszitek minden jó mert hitet tesztek mekkora Magyarok vagytok. Ez tölti ki napjaitokat.
Had kérdezek valamit mit tettél te a hazádért a benne lakó honfitársaidért.?
Segéltél rászoruló honfitársadon vagy a pofád nagy baszd meg.?
Önkéntesként dolgoztál valamely szervezetnél?
Eriksson
@kereső: Lehet hogy nem értem a minden pragmatikát mellőző libsi észjárást, ami azt sugallja, hogy beszélni kell a problémáról, de aztán megreked a beszéd szintjén és minden marad a régiben.
A nyers logika ezzel szemben azt sugallja, valahol el kell kezdeni, aztán alakul a dolog magától menet közben. Mert "A tett halála az okoskodás". by Madách Imre
Botor dolog elvárni a kormánytól, hogy minden hajléktalant rögtön költöztessen Hilton jellegű szállásra.
Minden esetre hangulatkeltésre pont jó az iromány.
kereső
@Eriksson: az a qva nyers logika ott kezdődik-FELTÉTELEK!!! megteremtése,és azután törvényi szigor. Pontosan azt csináljátok amivel vádolsz.Szavak/propaganda.Ez a ti műfajotok. Mindig mindent megtesztek amivel az ellenfelet megvádoljátok- sokszor már jó előre, és aki egy kicsit is figyel, az már tudja,hogy mit fogtok tenni.Ezt csináljátok 2006 óta. Megvádoltátok Gyurcsány a demokrácia lerombolásával, a jogállam lebontásával,hazugsággal,hazafiatlansággal,hazaárulással- és mit ad Isten, ezt nem mind Gyurcsány tette meg,hanem Ti. Most meg kiterjesztetitek a vádakat azokra a magyar állampolgárokra,akik nem a fideszre szavaztak, félre magyaráztok mindent, és úgy tesztek,mintha nnem értenétek mit mond a másik.Még,hogy Te nem vagy fideszes? irtam már, te a legrosszabb fajtából való vagy. Nem vagy hajlandó nyilt lapokkal játszani,szürke eminenciást adsz elő- holott...Na dugulj el.
kereső
@Eriksson: 10:39 komolyan mondom,kár a gondolat is amit rád pazarolok.Az időmért meg méginkább.
nevemnick
A jelenlegi hajléktalanság erősen felhígult a pl. családi problémák, iszákossággal küzdök aránya a kilakoltattak népességével. De! nem jogosítja fel az ,,illiberalista keresztény?" kormányt, hogy ember, és népellenes törvény hozzon azelőtt, mielőtt meg nem oldaná az elhelyezésüket országszerte. A jelenlegi állapotok szerint több mint harmincezer hajléktalan él az országban (qurmány adata), amely szerintem több mint a duplája, és ezekre jut tízezer lakhatási lehetőség.

A megoldás nem az, hogy erőszakkal eltávolítják, esetleg bekasztlizzák őket az amúgy is zsúfolt börtönökbe.

Undorító, hogy a jelenlegi nagy Nemzethy Trutymó Zrt. mondvacsinált kereszténységük idáig vezetett, egy olyan országban, amelyet világszerte elismertek a bajba jutottaknak nyújtott segítőkészségünkről.
Úgyhogy ti, akik csak ugatjátok a magyarságotokat (nem nagy ,,m" betűvel írjuk, szutykok) ti nem vagytok mások, mint egy nemzeti szocialista görények.
kripton
@kereső: 09:29
Nem tudok és nem is akarok elegetenni a felszólításodnak. A liberalizmust ott gyalázom, ahol csak lehet. Az a valaha létezett legocsmányabb, legundorítóbb, legkártékonyabb eszmeiség. Veszélyesebb, mint a fasizmus és a nácizmus. Azok olyanok, mint egy súlyos baleset, egy elemi csapás. Nyilvánvaló a közvetlen és súlyos veszélyességük, és ha van elég erő, legyőzhetőek, túlélhetőek.
A liberalizmus olyan mint a rák. Aljasul, sunyin lopakodva emészt, és mire felismerhető a ronrtása, már késő.

Olyan, hogy világpolgár nincs! Illetve a liberalizmus egyik deviáns "találmánya" a sok közül. Igen, segítjük Orbánt a hatalmon maradásában. Bárkit segítenénk, aki ellenetek van! A rendszerváltás legnagyon tolvajai ti vagytok. Orbánék hozzátok képest tanoncok. Ha még száz évi lopnának úgy ahogy eddig tették, akkor sem érnének a nyomotokba. Nekik már csak az általatok hagyott konc maradt. Az állami vagyont majdnem teljes egészében lenyúltátok.
Az általatok "demokráciának", "jogállamiságnak" nevezett gyűlöletes perverzióknak valóban ellenségei vagyunk.

"Isten-és Jézus a legnagyobb internacionalisták, és a kereszténység a legnagyobb internacionalista vallás."

Tipikusan sunyi csúsztatós, liberális szöveg.
Zsidó-keresztény vallási-kulturális hátteről beszéltem. A zsidó vallást pedig csak egy liberális képes "internacionalistának" nevezni, lévén egyáltalán nem térítő vallás, hanem egy Isten által kiválasztott nép vallása.
Az Újszövetségben nincs szó globalizációról, rasszokról. Beleképzelni, beleértelmezni persze lehet. A kereszténység állítólagos "internacionalizmusa" nem terjed ki a mecset építésekre, tömeges muszlimcsődületekre, istenkáromló megnyilvánulásokra, matrónák, asszonyok, terhes nők, kislányok, kisfiúk, pónilovak(!!!) megerőszakolására, heti rendszerességú késes gyilkosságok, iszlám halal étkezés, és saria törvénykezés követelésének eltűrésére.
Írd meg légy oly szíves, hogy ezeket hol olvastad benne?

Mi tisztában vagyunk a fogalmakkal. Ti akartok...
kripton
Ti akartok más értelmet adni nekik. De nem fog sikerülni!
1magyar
A hajléktalanok mindenhol a kormányok szégyene. Mert rosszul dolgoznak és a gazdagok érdekeit képviselik.
Egyébként érdekes, hogy a nagyrészük nem a cigányokból kerül ki a linkelt oldalon.@Eriksson:
Eladott Ország
@kripton: A liberális demokrácia kiüresedett? Hol is mondták ezt? Megvan! Hitler is ezt mondta 1945 évi újévi beszédében. Szépen fejlődünk.
uploads.disquscdn.com/images/a924b369f4af0ea5473a002146c4e86bd6a728fef6b99ec6c92d92e483d591d6.jpg?w=600&h=708
kereső
@Eladott Ország: orbán IS ezt mondja.!!!
kereső
@kripton: 10:51,
„Liberté, Égalité, Fraternité” (magyarul: „Szabadság, egyenlőség, testvériség”-ezek szerint Jézus a legnagyobb liberális a törénelemben. A többi csak szöveg.
kamazuka
Elzárás?
Jön a tél.
Meggondolandó.napi 3x-i étkezés .hetente kétszer strand. tisztaruha.Jó társaságban repül az idő,az ingyenes orvosi ellátásról nem is beszélve.
Ha akarsz,dolgozhatsz is.
Kánaán.mintha csak most hallanám.
Gyerekek.ezt a szállodát mi fizetjük.
Érezzétek jól magatokat.
Tőletek nem sajnáljuk!
kripton
@magyarbakancs: Szint alatt vagy kisköcsög. De...

Vagy Kossuth liberalizmusa nem volt liberalizmus, vagy a mostani liberalizmus nem liberaluzmus. De szerintem ti büdös libsik szokásotokhoz híven, sunyin és aljasul lopjátok a fogalmat. Kossuth nem hiszem, hogy rózsaszínű tüll szoknyában, pávatollal a fenekében vonaglana egy Andrássy úton cammogo kamionon. Vagy mindenféle primitív szutykot invitálna az országba.

'56 kívánt szocializmusával nincs bajom.

A legnagyobb hegemoniára törő állam az USA. Kiirtott egy kontinensnyi őslakosságot, most pedig demokráciára oktatja a világot. Te hülye te!

"Had kérdezek valamit mit tettél te a hazádért a benne lakó honfitársaidért?"
'87' től (Lakitelek) '94-ig aktívan közreműködtem a rendszerváltásban. (MDF)

"Segéltél rászoruló honfitársadon vagy a pofád nagy baszd meg.?"
Nem baszom meg. Baszd meg te! Igen, segítettem. (Recski kényszerminkásoknak, malenkij-robotra hurcoltaknak segély intézése.)

"Önkéntesként dolgoztál valamely szervezetnél?"
Igen. Többnél is.

És te???
kripton
@kereső: Tényleg ennyire tudatlan vagy, vagy sak torllkodsz? Ezt nem Jézus mondta!
Mondani persze, hogy mondta, azt lehet. A tények titeket nem zavarnak, lopni meg loptok mindent.
Eriksson
@kereső: Már megint ez a személyeskedés, a Ti, meg Mi. Meg ez a különös eszmefuttatás, aminek semmi köze a hajléktalanokhoz, csak a másként gondolkodó emberek fikázásához.
Oszt ti balosok hiányoljátok a szólásszabadságot? Éppen ti?
Amikor csak a ti véleményeteket lehet hallani, mint örökbecsűt, mert minden más szó el van fojtva? Még a gondolatokat is szabályozni akarjátok.
Ezerszer mondtam már, hogy nem vagyok semmilyen párttal szimpatizáns, soha nem is voltam, de azért engedtessék meg nekem, hogy legyen saját véleményem. Ami tényleg csak a sajátom és nem egy ideológia által szabályozott kollektív gondolkodás.
Valamikor szavaztam Gyurcsányra (őrá utoljára 2006-ban) de ma már nem tenném. Sőt mára már kimutatta a foga fehérjét olyannyira és olyan dologban, amely ellentétes az én világnézetemmel. Ezért nem lehet elvárni tőlem, hogy az ő nótáját énekeljem.
kripton
@magyarbakancs: 10:06

A "Megállapodtak az ENSZ migrációs terveiről, Magyarország feláll az asztaltól" ban válaszoltam
július 15., 14:24-én

A 301-is parcellába (és a Batthyány-örökmécseshez) akkor jártám pár társammal, amikor még dzsungel volt, és lovasrendőrök vigyázták. Tudom milyen a gumibot ütése, és a kardlap csapása.
A rendszerváltás után alapító tagja lettem a Doni Bajtársak Szövetségének, a Tolna megyeiek a II. világháború halottaiért kuratóriumának, az újraszerveződő Szent Korona Szövetségnek. Ebbéli minőségemben jelentős szerepem volt a Clark Ádám téri, az Alagút és a Sikló mellett lévő, Zsolnai porcelán, angyalos Nagy Országcímer - amit addig egy vöröstégla falazat mögé rejtettek - kibontatásban...
hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:
Nessy
@kamazuka: Tudd van némi probléma! Lakcím nélkül nincs még közmunka sem! Hiába jelenti be valamelyik hajléktalanszálló, azt a címet meglátva, nincs állás!
Láttál már hajléktalan szállót télvíz idején? Akkor nem írnál ilyen okos dolgokat!
kereső
@Eriksson: én személyeskedek,azt mondod? Hát mit csináljak,ha másként nem érted/nem akarod érteni amit mondok.Téma,veled lezárva.Azt meg senki nem mondta neked,hogy bárki nótájából énekelj.Én a legkevésbé. Nagy kópé vagy Te, aanyira értesz a mellébeszéléshhez,hogy az már félelmetes.jellemzően most se arra próbáltál reagálni,ami a lényeg.Nem tagadom inkább balos és liberális vagyok,mint egy elhajlott értékrendű jobbos.
kereső
@kripton: 11:39, mondtam én egy szóval is,hogy ezt Jézus mondta? Nem. Azt mondtam,hogy ha ezt a három eszmeiséget nézem, ami a liberalizmus alapját jelenti, akkor ennek alapján Jézus a legnagyobb liberátus. Mit nem lehet ezen érteni?
anima
A jelenlegi magyar állam főmuftistul pedig a magyarok szégyene - az, hogy elviselek a rengeteg hazugságot, arcul köpést (igen, mert Orbán arcul köp mindenkit, még a saját kiszolgálóit, választóit is!), egy önmagával is folyamatosan meghasonló Napóleon-szindrómás bolonddal az élen.
Ergo...
kripton
@kereső: Értem én, hogyne érteném! Mondtam is, hogy mindent loptok. Fogalmat, Jézust... Nem mondom, gusztus és gyomor kell ahhoz amit csináltok, de nektek aztán az van!
kereső
@kripton: ki lopott,itt és mit? Magyarázd már el szegény árva fejemnek? Milyen fogalmat loptunk?-és ki?
kripton
@kereső: Érthetően mondtam, nincs mit magyarázni. Kétszer meg nem mondom el ugyanazt.
kereső
@kripton: nem mondtál semmit.A semmit meg nem értem. Legalább azt magyarűázd már el nekem,hogy szerintetetek mi a liberalizmus- mondjuk az ócska szövegtől kimélj meg.Arra nem vagyok vevő.Miért szitokszó a számotokra?
anima
Már így is Európa szégyene vagyunk (Ne lopj magyar!), legyünk még jobbak.
A jó kérdés az: "A magyar rendőr tényleg ennyire szemen köphető?
A válasz, sajnos, "Igen":
A senki ne gondolkodjon, majd Orbán gondolkodik helyettünk... Nos, ennyi.
Nekem itt már nincs semmi dolgom.
Minden meg fog történni, amitől a legjobban félsz - a pokol már csak ilyen.

Szeretem a poklot - az olyan drámaian black ops.
Ugye nem gondolod, hogy az ember nem tesz semmit magáért?
Ugye nem gondolod, hogy a világ végén, majd kedvezményt kapsz?
Nem, nem kapsz.
Csak megtörténnek veled a dolgok - az elcseszett béna elgondolásod mentén.

Amire készülj - bármilyen gesztust is tettél - mész a levesbe.
Vágod, te magadról sokat gondoló béna pöcs?

Qrvára fárasztóak vagytok, csoport tagok.
Nem kell tőletek semmi soha az életben.

Én nem vagyok, és nem is leszek a munkatársatok.
Nem, kell tőletek semmi...
Nem kérek, de nem is adok !!!
Majd én megoldom - egyedül !!!
kripton
@kereső: "...mondjuk az ócska szövegtől kimélj meg..."
kereső
"Vagy Kossuth liberalizmusa nem volt liberalizmus, vagy a mostani liberalizmus nem liberaluzmus. De szerintem ti büdös libsik szokásotokhoz híven, sunyin és aljasul lopjátok a fogalmat. Kossuth nem hiszem, hogy rózsaszínű tüll szoknyában, pávatollal a fenekében vonaglana egy Andrássy úton cammogo kamionon. Vagy mindenféle primitív szutykot invitálna az országba."@kripton szerint ez a liberelizmus.Ezért "illiberális" Ő.
Mint orbán. Orbán meg azért-mert a legnagyobb ellenségei: a liberalizmus-szabadság,a demokrácia,és a humánum.
Ezért szitokszó a szabdság! És azt mondja "felvilágosult" polgártársunk,hogy a liberális lopott fogalom.Ellopták azok,akik liberálisnak tartják magukat.
Tényleg nagy a káosz a fejekben-hiába a kripton.Nem csinál világosságot.
csipetke
A hajléktalan "ügy" megoldására 300 millió ft-ot különítettek el.Hát igen,ez orbán szégyenletes országa.A világon minden fontosabb,mint ténylegesen megoldani ezeket a dolgokat.Már nemtom hanyadik tökfelesleges stadiont adják át,sok-sok milliárdért.Már lassan minden kormánytag kertje végiben lesz egy stadion,az emberek számára fontos dolgokat pedig besöprik az asztal alá.Az egészségügy,és az oktatás gyalázatos,és nem azt mondom,hogy a hajléktalanoknak adjanak lakást,de legyen elég szálló a részükre,mert gulyás gergő szerint elég hely van,a hozzáértő szerint nincs.Elmebeteg kormány beteg országa ez..
magyarbakancs
@kripton: Dicséretes.
De nem minősítsed se magadat se másokat avval a szóval mi nemzeti oldal.
Mert eleve kirekesztő amit mondtok.A Szocializmus ellen harcoltál ez béli tevékenységed dicséretes ,csak sajnos a mostani politikai rend semmivel nem különb mint a Kádári.
Egy nincs gulág de a többi megvan.
Hatalom most a kereszt mögé bújva nemzetállami maszlagdumával nyirki el lehet lenit.
Mit gondolsz miért ment el annyi ember 2010 tól több mint 1956 ban mert belefáradt ebbe a süket dumába.
Naponta találkozom ,és szembesülök ennek a mocskos kormánynak az áldásos tevékenységével.Látom ,hogy 70 -80 ezer nyugdíj mellett 15-21 ezer forint a gyógyszer igénye és a legolcsóbb gyógyszerekből.
És vagy megveszi ,hogy éljen de akkor nem tud enni vagy eszik de nem tud élni dilemma.
De jut határon túli vállalkozásra,focicsapatra,nemzeti akármire.
Aki meg itt hon maradt katlanvágyból 1956 után fel építeni az országot ma nyomorog.
magyarbakancs
@kripton:" A legnagyobb hegemoniára törő állam az USA. Kiirtott egy kontinensnyi őslakosságot, most pedig demokráciára oktatja a világot. Te hülye te!"
Te hülye megnyerte az első ,második világháborút.
Van tehetsége neked meg nagy pofád.
Horthy bajtársad elvesztette a világháborút.
Területeinket.
40 évig nyögtük a nemzeti jobb oldal baromsága miatt az orosz igát.
Meg köszönted Horthynak?
Don-kanyarba meneteltette a bakákat.
Nagy nemzeti érzelműek. Hányni kel ettől a dumától. A sok tisztséged menyi javadalommal jár ?
nezelodo
A hajléktalanság megelőzésére javaslom, a további rendőri költségek növekedésének elkerülésére, hogy a most ezzel párhuzamosan zajló kilakoltatásoknál egyenesen a sittre szállítsák a szerencsétleneket. Feltehetően nekik még van egy kis ingóságuk, azt csak elkobozni kell, és a Lenci feldolgozó, válogató üzemében csak a sittre szánt hajléktalanok dolgozzanak. A recept megtalálható a "libsi-bolsi" történelemkönyvekben.
Eriksson
@magyarbakancs: Mondd? Te milyen iskolába jártál? Kisegítőbe?
magyarbakancs
@Eriksson:" Mondd? Te milyen iskolába jártál? Kisegítőbe?"
Honnan tudtad csak nem padtársam voltál kit naponta szívattam?
magyarbakancs
@Eriksson: nem akartalak meg sérteni.
bocsi
Eriksson
@magyarbakancs: Eléggé furcsa a történelmi eszmefuttatásod, azért kérdeztelek.
magyarbakancs
@Eriksson: Én egy ilyen furcsa hülye gyerek vagyok
Tennék neked fel egy kérdést!
A pénz érmének hány oldala van?
magyarbakancs
@Eriksson: Okos intelligens válasz na én a a szélén lavírozók és mindent kitekerek mert így kerülök közel az igazsághoz.Megtisztelő a diskurzus veled.
Eriksson
@magyarbakancs: Köszönöm szépen a bizalmad.
kripton
@magyarbakancs: 09:01
...megnyerte az első, a második világháborút. Van tehetsége..."
Van. Amenyiben tehetségnek tartjuk a fizkai fölényt. Akkor pedofil gyerekgyilkosok sem bűnözők, hanem "tehetségesek".

Egyébként nem az USA nyerte meg, hanem a Szovjetúnió. Az amik csak rákéredzkettek, amikor már a németek megroggyantak. 1944 nyarán, nehogy lemaradjanak a konczról. A sok hollywoodi film pedig mese habbal. A doni 2. magyar hadsereg embervesztesége mintegy a fele volt, az akkor több mint százmilliós USA egész második világháborús emberveszteségének. Pearl Harbor, Midway, Saipan, Guadalcanal, Luzon, Tarawa, Okinawa, Guam, Iwo Jima, Szicília, Normandia, Ardennek...
És nekünk jött még - több más mellett - Budapest ostroma a végén a kitöréssel, ahol a világtörténelemben idő és terület egységre számítva a legnagyobb sűrúséggel aratott a halál. A normandiai partraszállás sokat emlegetett pokla, az Omaha part (halál/négyzetméter/perc) messze elmarad mögötte.
Csak nekünk nincs Hollywoodunk.

"40 évig nyögtük a nemzeti jobb oldal baromsága miatt az orosz igát."
Lófüttyöt! Lengyelország és Csehszolvákia velünk nyögött. Jaltában adott minket a demokratikus nyugat a Szovjet csicskának.

Hányj! Váljék egészségedre!

Horthyhoz:
Évek óta hadakozom a félretanított, az elfogult, az elvakult, a sunyin rosszindulatú vitapartnerekkel ebben a témában. Nagy örömmel nyugtázom, hogy már többször és több írásom lényegét olvastam vissza.
Sokszor kérdeztem, kértem az ellenoldalt, hogy valamelyikük válaszoljon már végre, MIT TETT VOLNA Ő Horthy helyében??? Ne azt mantrázzák. hogy mit nem lett volna szabad tennie, hanem hogy:
MIT KELLETT VOLNA TENNIE???

Mindenki, aki hibáztatja őt, az csak aljas, tudatlan, félrevezetett, hazug vagdalkozó amíg nem mondja meg, hogy mi lett volna a tetteinek vagy azok elmaradásának kevesebb áldozattal járó alternatívája!
kripton
@Eriksson: Nem jó! A recézett érméknek sokkal több oldaluk van
csipetke
A hajléktalanság a kormány szégyene,ez a kormány meg a világ szégyene,és persze a miénk,hogy tűrjük...
karma1
@csipetke: Hogy mennyire a vilag szegyene...:) Most reggel arra ebredtem, hogy a reggeli hirfolyamban szornyulkodve emlitik kishaza'mat az "utcan alvokat kriminalizaljak Magyarorszagon" szalagcimmel...
Akik ismernek , azok tudjak, hogy magyar vagyok, na innen lesz szep valami magyarazatot mondani a megmagyarazhatatlanra. Raadasul ugy, hogy ezeknek az embereknek nagy resze mar volt nyaralni Magyarorszagon, illetve egypar napot mar toltott ott a MULTBAN...
Hat most senkinek sem javaslom, hogy odamenjen, meg turistanak sem . (Nekunk is szamlaztak 2 pizzaert meg egy uveg vizert par forint hijjan 10 000 forintot, mert hallottak, hogy angolul beszelunk a ferjemmel, aztan amikor reklamaltam, hogy nem rantott borjut ettunk, csak 2 sima pizzat, erdekes modon 3400 forint lett a ceh...
IDE kuldjem az itteni barataimat? Nappali rablok koze?
Most majd torhetem a fejem, hogy mit mondjak a kerdeseikre ezzel a kriminalizalassal kapcsolatban. Bar erre nincs semmifele magyarazat - legalabbis olyan, amit egy olyan tarsadalomban bevennenek, mint az itteniek, ahol rendkivul jo a szocialis halo. Bar Aucklandban es a fovarosban, Wellingtonban itt is vannak hajlektalanok, de akik ilyen sorsra jutnak itt, azok "tettek" is azert eleget - de az allam igy is megtalalja a gondoskodas modjat.
Kar hogy a puhos ezzel hivja fel magara a figyelmet, nem pedig valami okos , emberseges intezkedesevel.
magyarbakancs
@kripton: 09:01
Nagyon összeszed a válaszod díjazom.
És szemszögedből megértem.
90% -kával egyet értek.
A Horthy szerepe és a mi szerepünk a második világháborúban teljesen elhibázott volt.
Se katonailag ,se emberileg,se gazdaságilag nem volt az ország felkészült.
Horthynak semlegesnek kelet volna maradni kimaradni a háborúból , Meggyőződésem úgy élnénk mint Svájc ha nem jobban ha nem az ezeréves hatások lebektek volna az akkori politikai vezetek szeme előtt.
És ez a szemlélet lökött oda Hitler karmai közé.
Semlegesnek kelet volna maradni meg úsztuk volna a 40 éves orosz megszállást is.
Meggyőződésem ,hogy a nagyravágyásunk és nem megfelelő nézeteink taszítják ezt a nemzetet a mindenkori vesztesek közé.
mi mindenért és minden ellen hadakozunk,
Nessy
@magyarbakancs: Hazánk nagyjai úgy megszerették a szovjet - orosz megszállást, hogy ismétlést óhajtanak. Első lépésben fülig eladósodunk Oroszországnál!
Arról nem is beszélve, hogy Orbán lelkes pincsije lett Putyinnak!
nezelodo
@Nessy: Mit gondolsz Putyinnak, mint a nálunk is megfordult KGB-s tisztnek milyen dokumentumok lehetnek a kezében az akkor a politikai szerepre törő fiatal kommunistákról, akik nem sokkal később átcímkézték magukat fiatal, liberális demokratákká, mert akkor az volt a nyerő?! Aztán a politikai haszonlesés visszafordította őket a Horthy féle vitatott politikai gyakorlat felé.
Vajon mire lehet használni azokat az információkat, a valóban nagy formátumú, kegyetlen orosz vezetésnek?
Yoda69
@karma1: A magyar kormanyt minositi es nem a magyar embereket.
A kormany illegitim mert csalassal kerultek hatalora putyin segitsegevel.
Magyarorszag lakoit fogjul ejtette a naci es rasszista fideSS.
En ezt valaszolnam.
kripton
@magyarbakancs: Ez egy értelmes válasz. Van rá kimerítő válaszom, de itt egyrészt OFF lenne, másrészt terjedelmi korlátok miatt csak nagyon felületesen lehetne kifejteni. De van három oldalam. Ezek közül a velemenyparbaj.blogspot.com/ címűn még ma válaszolok.
A másik sem témaidegen.
donkanyar.gportal.hu/
stalingrad.gportal.hu/

Itt most csak annyit, hogy az ott majd leírtakat atyai barátom, Kéri Kálmán mondta el nekem akinél 1986-ban történt megismerkedésünktől kezdve - az Érmellék utcai lakásán - haláláig, havi rendszerességgel tiszteletemet tehettem. hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9ri_K%C3%A1lm%C3%A1n
karma1
@Yoda69: En egeszen biztos elmondhatom, hogy ez NEM a magyar emberek Magyarorszaga, csak nehany kocsog korrupt vezetoe... Ez egeszen mas, mintha 10 millio embert itelnenek el en block csak mert szeme't a kormanya,...:o((((
Ez a magyarok szegyene, de arra viszont vegkepp nem tudok mit mondani, hogyha megkapom a kerdest: "Es miert nem csinal semmit sem a magyar nep a korrupt kormany ellen? Miert valasztottak meg ujra?"
Na, erre egy kurva szavam sincs... Mert tenyleg nem tudomm a valaszt.
tulipan
EZ a szemét narancsos horda, sokadik népellenes ötlete!
kokopelli
@Yoda69: abban a "összeomlás előtt álló nyugati országhalomban" már foschnak,
hogy tönkre mennek!Ideje,hogy Orbán illiberális paradicsoma önálló legyen! Miért is
nem követi a zavaros,hazug, logikátlan elméleteit? Nem értem! El kell zavarni,mert
pénzt fogad el a liberálisoktól! Eccerű!Az,hogy a talpasai abból élnek,az nem tartozik
a "plebs"-re! ;-))
Eriksson
@magyarbakancs: Nem gondolom, hogy lesz türelmed végig olvasni az alábbi cikket, de ha mégis, akkor belátod, hogy a ll. vh. utáni helyzetbe egyetlen közép-kelet európai vezetőnek sem volt beleszólása. A nagyhatalmak képviselői döntötték el a térség sorsát.

index.hu/tudomany/tortenelem/2015/02/04/jaltai_konferencia_70_eves_sztalin_churchill_roosevelt/
Yoda69
@karma1: Hat igen a kozony es a tetlenseg az orban diktatura halgatolagos elfogadasa.
Eriksson
@Shikari: Ha ennek az intézkedésnek következtében az idén télen kevesebben fognak kihűlni az utcákon mint eddig, akkor a libsiknek a tavaszi statisztika láttán nem lesz miért sivalkodniuk, hogy na lám a gonosz állam miatt mennyien fagytak meg az idén is.
karma1
@Yoda69: Me'g Spartacus is fellazadt,... A magyar meg nem...Ez rettenetes...
Eriksson
@Shikari: Én még olyan intézkedést nem tapasztaltam, amivel egyet tudtak volna érteni. Ez mit jelent? Nem, nem azt, hogy minden szar. Inkább zsigeri gyűlöletet.
Eriksson
@Shikari: Vajon ki fújja a passzátszelet? Mert valaki az biztos. Csak úgy magától nem járhatna egy rugóra néhány tízezer követő agya.
tulipan
Én már évek óta mondom, hogy ez a narancsos Dagadék, maga Hitler reinkarnációja!!!
www.sztarklikk.hu/kozelet/orban-olyat-engedett-meg-maganak-amit-legutobb-csak-
hitler/343348/
tulipan
@Shikari: Ki is az az "átlag ember" ? Olyanok mint Te?Te rohadt narancssegg nyaldosó
kokopelli
@tulipan: ...nem érdemes vitázni!A liberális nyugaton azzal foglalkoznak a polgárok,
amit "a zemberek" az illiberális országokban el sem tudnak képzelni!Az alapok hiá-
nyoznak hozzá! '89-óta egymásra tolják a felelősséget,és marad minden!Főleg a "más-
ramutogatás"!Nem értem,hogy miért nem a "magyar-utas" formát választják?Leszakad-
ni az EU-ról,"oszt annyi"! Félnek az éhendögléstől,vagy csak egy "éhségharctól"!?
Nagy "pofák" semmivel mögötte!
tulipan
@Shikari: Tudod,ebben az a "remek dolog", amit előadsz, valamint a narancsos toévaj horda HARSOG, az pontosan a közel 70 éve "uralkodott'", kommunista, bizonyos Rákosi Mátyás DUMÁJÁT idézi!!! Gratulálok, ezután, igy is foglak nevezni a narancsos újkommunista!!!
tulipan
@Shikari: A NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA! Most, itt, még, az egész tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapolod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
tulipan
@kokopelli: Bocsi, de ebben nincs igazad! Vitázni mindig érdemes, amíg és ahol (mlég) lehet! Szerencsére, azárt még nincs "olyan sok" -fából vaskariak - illiberálisnak elkeresztelt ország!!!
Látom, neked tetszik az újkommunista narancsos Shikari és az őt irányítók szövege!!
Nessy
@Shikari: Láttál már belülről téli időszakban, túlzsúfolt hajléktalan szállót?
Ha neked ezek az "emberi körülmények", akkor nincs mit mondani!
kokopelli
@tulipan: azt az eredménytelen (n-1)-szer beírt sértésekre,baromságokra,logikátlan,
megfizetett szagú kommentekre értem! Az olyanoknak válaszolni,akik az alapfogal-
makkal nincsenek tisztában és azt kommentekként igazolják, akkor az nem lehet vita!
A "vita" feltételez egy bizonyos nívót,udvariasságot és azonosan "megbecsült" szem-
magasságot! ;-)
vacsi
@Nessy: Szerintem legjobb, ha a hajléktalanok eleve a börtönbe mennek. Ott jó meleg van, finom kaja, minden, ami kell - még TV-t is nézhet, telefonálhat, sportolhat, tanulhat. Ha meg valami nem tetszik, kártérítésért perelheti a magyar államot!
Clavigo
@Shikari: Te simán csak hülye vagy. Ez tény.
tulipan
@kripton: Szerintem viszont TI, ALJAS, büdös, tolvaj narancsosok, szokásotokhoz híven, sunyin és pofátlanul lopjátok a fogalmakat, innen-onnan, összefügéseiből kiragadva, pillanatnyi tetszésetek szerint! NEM KICSIT, DE NAGYON!!!
tulipan
@Shikari: Mi van Te narancsos újkommunista ? Hiszen éppen Ti vagytok, akik a devianciát és az aberrációt támogatjátok, tehát, is lehettek normálisak!
1magyar
Be kell vinni őket a hajléktalan szállókra! Nem maradhatnak az utcán, aluljárókban.
tulipan
@Shikari: A NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA! Most, itt, még, az egész tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapolod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
magyarbakancs
@Eriksson: Szia!
Vesztes félként persze semmi beleszólásod nem lehetett.
De abba lehetett volna beleszólás ,hogy nem lépekbe a háborúba mivel nincs se anyagi,emberi,technikai feltétel.Ja hogy mi az elvesztett területeket vissza akartuk szerezni a A Versailles-i békeszerződés után hát az más tészta.
Ja ,hogy Magyarország Közép- Kelet-Európai nagy hatalmi ,gazdasági,katonai nagy hatalmi törekvéseiről nem mondott le ez is egy másik történet.
A mai Jobb oldal hibája ugyan ez amit fel soroltam.
Pontosan ezért nem is fog megújulni modern jobb oldallá válni.A történet folytatódik tovább, és abban ringatja magát az elkötelezett " Mi nemzeti oldal",hogy ez egyszer befog következni,hogy Nagy-Magyarország megint feltámad.Ezt szaknyelven SCH nak hívják skizofrénia.
tulipan
@magyarbakancs: EGYETÉRTEK! Az ilyen narancsos, zsebre játszó, faragatlan, tökfejekkel, pláne esélye sincs valódi modern, európai értékrendű pártot létrehozni!!
Nessy
@magyarbakancs: Jó lenne, ha nem 100 éves eseményeken elmélkedne pártunk és kormányunk, hanem a jelenen és a jövőn.
Nem akarják elfogadni, hogy a XXI. században élünk , nem a XIX.-ben.
Ugyanaz a három római szám, csak más a sorrend!
Egyre inkább megyünk visszafelé!
magyarbakancs
Mint EÜ szakember te is tudod a Skizofréniát nehéz kezelni.Sok türelem és hálós ágy kell hozzá.
Csak sajnos az ágy most jelenleg üres.
Pedig a lakat kulcsa nálam van.
Eriksson
@magyarbakancs: 08:25 Szia!
Horthynak nem volt választási lehetősége, Hitler egyértelmű háborus politikája okán. Ezek után mint német szövetséges lett vesztes az ország. Ők mégis jól jöttek ki a dologból, kaptak Marshall-segélyt meg mindenfélét, Magyarországot pedig beletolták egy új világrend kísérletébe, a kommunizmusba.
Az írásod többi részét nem értem, mert lehet, hogy van, de lehet, hogy nincs olyan törekvés amiről írsz. De inkább csak kitaláció, mert ha visszaállítanának a száz éves határokat, az újabb világégéseket szülne. Száz év nagy idő, 3-4 emberöltő. Ez idő alatt már minden nagyon megváltozott.
tulipan
@Shikari: Te narancsos újkommunista! antiszemiat bozony TE
magyarbakancs
@Eriksson: A Horhy és az akkori kormányzat kényszer pályán mozgott mivel a revans politikája mozgatta.
Persze ,Hitler oldalára keveredtünk el hitük hogy mindent vissza kaphatunk.
És igen a mai Magyar jobb oldal is pont ebben ringatja magát
Nagy -Magyarország.Közép-Kelet Európai vezető hatalom.
És ami még ezzel a gondolkodással jár.
Amíg Ezeket a gondolatokat el nem felejtik a Jobb oldalon soha nem lesz modern jobb oldali politikánk.
És mindig a csalódottság,meg nem értés,minket támad mindenki agy fosás fogja uralni a Jobb oldalt.
tulipan
@Shikari: Te narancsos újkommunista! Az antiszemita bizony hogy TE vagy, aki ilyet egyáltalán FELEMLEGET!!!
Eriksson
@magyarbakancs: Te honnan veszed ezeket a gondolatokat? Már csak azért kérdem, mert ilyesmiről jómagam sose hallottam. És nem is tartom reális ideológiának.
tulipan
@Shikari: Mi van Te újkommunitat, hülyegyerek?? Szörnyű egy antiszemita zsidógyűlölő vagy te, nem vitás! Szégyellhetnéd magad Te , Hitler és Goebbels egyenesági szellemi örököse!
tulipan
@magyarbakancs: Bizony ám! Minden szavaddal EGYETÉRETEK!
tulipan
@Shikari: A NARANCSOS ÚJKOMMUNISTA! Ha csak a zsiódókat GYÜLÖLNÉTEK, de Ti ,ostoba fajankók, az egész vIiágon MINDENKIT GYÚLÖLTÖK, aki nem nyalja a DAGADÉK VEZÉRTEREK SEGGÉT! ! Most, itt, még, az egész tolvaj, csúszó-mászó, féreg, agyatlan, narancsos horda, mint Te is. aki tagja vagy és szapolod azokat, akik LÁTNAk, nem csak hozzád hasonlóan BAMBULNAK, űzi mocskos, RABLÓ, kisded játékait és aláássa a magyar nemzet eddigi létét! ÉPPEN Te és a hozzád hasonlók, akik mindezzel egyetértenek, rosszabbak vagytok,. mint a Tatár horda és a Török dúlás együttvéve és példaképetekhez, a náci Hitlerhez "méltóan", álnemzeti hablaty "védelme" alatt, teljesen szétveritek-szétlopjátok az országot!!! Nem tudhatom, mi marad utánatok? Lehet, hogy semmi és mint 1100 év alatt, már annyiszor, a teljes reménytelenség sokáig úrrá lesz, de ne reménykedj és vigyázz, nem ÚSSZÁTOK MEG!!!

"S sírt, hol nemzet süllyed el
Népek veszik körül,
S az ember millióinak szemében gyászkönny ül.”
tulipan
@Shikari: Mi van Te újkommunitat, hülyegyerek?? Szörnyű egy antiszemita zsidógyűlölő vagy te, nem vitás! Szégyellhetnéd magad Te , Hitler és Goebbels egyenesági szellemi örököse!
Clavigo
@Shikari: 06.04. Te szomorú tinó...Legalább ismernéd azoknak a kifejezéseknek a jelentését,,amiket " használsz "... Buta vagy,,mint egy albán apaszamár.. A mutterodat meg ne zaklasd,,mikor haza mész..
tulipan
@anima: TÖKÉLETESEn IGAZAD VAN! Meg is ismétlem!!!
A jelenlegi magyar állam főmuftistul pedig a magyarok szégyene - az, hogy elviselek a rengeteg hazugságot, arcul köpést (igen, mert Orbán arcul köp mindenkit, még a saját kiszolgálóit, választóit is!), egy önmagával is folyamatosan meghasonló Napóleon-szindrómás bolonddal az élen.
Ergo...
kokopelli
@magyarbakancs: ..az "öregeink" is rendesen bahagyintva a garat mögé, a
"Csonka Magyarország nem ország,egész Maqgyarország menyország!"-ot
kántálták,amivel nem nagyon tudtunk valamit is kezdeni! Ők mesélték,hogy
az első V.H desasterére kellett válaszolni,és főleg Trianonra! Mindenki hallot-
ta,tudta és vitatkozott róla,akár még tárgyi ismeretek nélkül is! Minden ß@rt
rá lehetett nyomni a két háborúra! Nem tanul az emberiség! Egy nagyon okos
ember mondta,hogy "Egy biztos,hogy a negyedik világháborút kőbaltával fogja
az "emberiség" megvívni"! (Ezt a kijelentést több változatban idézi az utókor!
Már gyerekkorunkban hallottuik azu "iredenta" a "naciolnalista" a "revansiszta"
"soviniszta" fogalmakat,de még nem a történelem órán,hanem a bölcs öregek-
től! Főleg a büszke nagypapáktól,akik legalább visszajöttek a felesleges háborúból!
tulipan
@Eriksson: Ah, szóval szerinted az amúgy is tőlzsúfolt börtönbe zárás az igazi, ugye?? Mert ugyi, akkor nincs a Te " jaj, de "érzékeny" szemeid előtt? Tudod mit? Akkor már inkább az utca, mint a "börtönkaszinó",bár ez engem, nem fenyeget!!! Az is igaz, hogy mindenki ezt reméli, és amikor beüt a krach, nagyon rosszul esik !
Eriksson
@tulipan: Ezt jól megbeszélted magaddal.
magyarbakancs
@Eriksson: "Te honnan veszed ezeket a gondolatokat? Már csak azért kérdem, mert ilyesmiről jómagam sose hallottam. És nem is tartom reális ideológiának."
Honnan veszem ezeket a gondolatokat tőletek jobb oldaliaktól.
Fodor Gábor ,Gajdics Ottó ,Kálomista Gábor. E revans politika körül forog a jobb oldal politikai világa.
Attól hogy te nem hallottad még létezik.
Elnézést hány éves vagy?
magyarbakancs
@Eriksson: Elnézését kérem ,hogy letegeztem .
bocsánat.
D igen a revans politika tölti ki a jobb oldal politikai ideológiai háterét.
Amíg éról lenem szokunk addig nem lesz itt úgymond modern Jobboldal.
Eriksson
@magyarbakancs: Semmi gond, megszoktam. :)))
Lehet, hogy nem ugyanazokat a híreket hallgatjuk, olvassuk. Hol lehet fellelni az ilyen ideológiát írott formában, vagy videóban?
tulipan
@magyarbakancs: A netten a tegeződés az általános, a magázódás a FURA!
kokopelli
@Shikari: ..és ha a kutya nem ß@rt volna,elkaphatta volna a nyulat!
tudode
Méghozzá statáriálisan, annak megfelelően, hogy TERRORTÁMADÁS, v mi a fene rendkívüli helyzetet hosszabbított meg jövő év tavaszáig az ELFŰRÉSZELT ÓRIÁS! (Bármit elrendelhet egyszemélyi atyaúristenként!
magyarbakancs
@tulipan: Köszönöm az információt de nem szerettem volna un intelligensnek látszani.
tulipan
@magyarbakancs: Na ja,mer' az már akkor intelingencs lenne, mint a Shikari! Hahaha :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.