Az utánpótlás-nevelés. Szerinte ha a felcsúti fociakadémia 10 év alatt kinevel két nemzetközi szintű játékost, már teljesítette a feladatát, és ez szerinte meg is történt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rdos
A múltkor még a hazai népesség fogyás megállítása volt az 1.számú nemzeti ügy. Szerintem ha minden héten más az 1.számú nemzeti ügy, akkor valami baj lehet mini szterelnökünk memóriájával. :-(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Oszt. ki az a ,,két nemzetközi szintű játékos,, még egy fél se sikerült !!!
Megit ordas nagyot hazudtál csutigeci !!!
CsipkeRózsa
Akár még négyet is kinevelhetett volna, nekünk akkor is sokba került.
RonaGyuri
@mackoka46: @papa.49: @CsipkeRózsa: ahogy mondani szokás: Ő ebből csinál sportot! =))
görbetükör
Első számú nemzeti ügy?
Ezt csak a fidesz-fanok gondolják még így.
rdos
A múltkor még a hazai népesség fogyás megállítása volt az 1.számú nemzeti ügy. Szerintem ha minden héten más az 1.számú nemzeti ügy, akkor valami baj lehet mini szterelnökünk memóriájával. :-(
Sámannus
Talán iskolára is futná a léből, amiből az utcán rohangáló gyerekeket oktatnák, a szüleiket is be csalhatnák néhány olyan órára, ahol a vő féldecivel oktatná a lincselőket jó magaviseletre.
Sámannus
@Mirabilis: Ferenc foci pápa a fröccsöt komálta, de az utódok már a kemény árút részesítik előnybe, ezért van az ha ők más meccset látnak, mint a józanabb magyarok, és ezért tömik őket mint a hízott libákat. P F Akadémia csak kamu név, ha egy pohos néző beállna közéjük az is előbb találná el a kaput mint ezek lepukkasztott befüvezett munkakerülők.
tudode
Apának BRILiÁNS lehet, talán, de KORMÁNYKERÉK FORGATÓNAK a kezébe ragadott HAT-ALOM fegyver!
.
Egyszem fiának összegányolt egy AKADÉMIÁT, két lányát kiházasította, a cseperedő két lányának valószínűsíthetően SPORTKÖZPONTOT, magának Panchó arénát v mi a csudát varázsolt, na nem a hokizsebéből, kedves mindannyiunk lóvéjábúl!!!
.
Ez ffi munka?
papa.49
Te csutikretén nem ,,pupák,, vagy csak egyszerűen TÖKHÜLYE VAGY !!!
1magyar
Hány ezer ember éhezik, fázik fedél nélkül és dolgozik betegen ezért a 2 fő focistáért???
Orbánnak elveszi az eszét és a hatalmát majd a foci.
simmering73
"Az 12 és fél milliárdos konferenciaközpont átadása jó alkalom volt, hogy sikereink kovácsa számvetést készítsen. Nem volt nehéz fejben összeadni a felcsúti “akadémia” eddigi nagy sikerjátékosait. 2010 óta két játékos jutott ki nyugat-európai klubokba. Az egyik Sallai, a tehetségét legalább nem tették tönkre, de még korai azt állítani, hogy nemzetközi játékos lesz belőle. A másik pedig az a Kleinheisler László, akit tévedésből vett meg a német klub, amely egy éven belül túladott rajta, mert vicc az ember. Kleinheisler jelenleg a bivalyerős kazah bajnokságban birkózik a labdával és az élettel."
nepszava.us/34-milliardbol-egy-kleinheisler-lett-ez-orban-sikere/
Aki Én
Úgy beszél ez az agyament, mint valami MLSZ titkár. Valóban a foci ( a minősíthetetlen magyar foci) az első számú nemzeti ügy egy miniszterelnöknek? És ezt még ki is mondja hangosan?
Igaza van a Simicskának, ez egy geci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.