A Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára szerint áfacsökkentés esetén az szja-t és a cégek adóit kellene emelni, márpedig „a magyar versenyelőny” ezekben gyökerezik. A magyar adócsökkentések fedezetét részben elvonná az az Európai Parlament által a napokban elfogadott javaslat, amely 25 százalékban maximálná az általános forgalmi adó (áfa) normál kulcsát, emellett egy ilyen lépés a magyar versenyelőny eltüntetését hozná magával - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Időknek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:41
Shikaridurbincs,csak nem a 4-es metróra gondolsz?Tudod készült egy jelentés,amit a fideszes csürhe nem akar nyilvánosságra hozni.Két lehetőséget látok:
1.Rossz segget nyalsz,mert a fityiszes gazdáid is liberálisok.
2.A fityiszes gazdáid a jelentés szerint többet loptak.
A 3-as metróra nem gondolhatsz,mert ott fakocka a megoldás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nem i beszélve a lenyúlható pénzekről!!!
Vő. a derék Gulyás sirámával a gaz döglődő EU-ról, akik még arra sem lépessek, hogy egyszerűen letegyék a zsét az asztalra, még ellenőrizni is akarnak! =)) Pfujj a disznók!
justhpeter
Tállai érthetően nem akarja, hogy a kormány lopási lehetőségei beszűküljenek.
simmering73
A magyar versenyelőny (magyarul a nép kizsigerelése) a 27% áfában rejtőzik ergo eszük ágában sincs a jövőben mérsékelni. Sőt ha lehet tovább emelnék a még nagyobb vereselőny eléréséért.
kereső
Szarjatok sünt tállai.Ez áll az egész adópolitikátokra.Igazi, "neo LIBERÁLIS"-sőt ultraLIBERÁLIS gazdaságpolitikát csináltok.
kokopelli
@simmering73: a barom nyugati "népek" meg tiltakoztak minden áfa-emelés
ellen!Még a 7% ellen is az alapvető élelmiszereknél! Puhányok!!!
Eladott Ország
Bandi, te fekete lyuka minden kormányok legsötétebbikének. Tállai Andrások által foglyul ejtett ország két disznótoros népnemzeti mulatság között. Tállai Bandi a parasztlovagi címért még le is térdepel:
uploads.disquscdn.com/images/c41bfd282c5e7593505e64d5e44c2ddff7a33e0f3888d96d0a886b134a81b50f.jpg
Eladott Ország
Nem Brüsszel emelte közel 51%-ra a magyar adóterheket – mindenféle járulékok formájában – hanem a magyar kormány. Ez a szuverén, alkalmatlan kreténekkel teli, feladatát ellátni képtelen magyar kormány. Minket, magyarokat nem Brüsszelből támadtak meg, hanem Felcsútról, és támadnak minket a mai napig, adók és elvonások formájában. Miközben Orbán és oligarcha barátai milliárdos magángépeken repülnek Moszkvából Londonba, addig egy átlag magyar annak is örül, ha minden hónapban képes kifizetni a villanyszámláját. Ki is támad itt kit? kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/tenyleges_adoterheles-20170728.png
Nem kell elemzőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, elég magasak a hazai adóterhek, sőt. Állambácsi közel 51%-ot megtart magának, vagyis többet, mint amennyit mi megtartunk magunknak. Erre lehet mondani, hogy de hát Franciaországban, vagy épp Ausztriában sokkal magasabb az adó. Lehet mondani és igaza is lesz annak aki ezt mondja, azonban nem mindegy, hogy ez az adó hova kerül. Idehaza ugyanis nem utak, kórházak, esetleg iskolák épülnek ebből az összegből, hanem stadionok. Futball klubok és álcivil szervezetek kapják a száz milliókat, miközben a valóban rászorulók nem segítséget, hanem egy lökést kapnak, ami sokszor az utcára sodorja őket.
nevemnick
Rohadj meg palacsintaképű a bandáddal együtt.
papa.49
Te mocskos hájas geci nem tudnátok ennyit lopni ezért ágálsz tetű !!!
szép új világ
@Shikari: Csak a tisztán látás végett! Orbán 2010 előtt ÁFA csökkentést követelt, mert szerintük (FIDESZ) a 25%-os ÁFA az EU-ban a legmagasabb és ez tűrhetetlen! Majd a hatalomra jutása után 2012-ben az ÁFA-t 27%-ra emelte. Ez tény!
RonaGyuri
és még egy gondolat a nyilatkozóról & és a nyilatkozatáról:

Figyú haver; ennek a baromnak nem szólt senki, hogy ez már nem az ő asztala?

Hogy a kormány-média szóhasználatával éljek a bukott NAV-vezér és bukott adó-ügyi államtitkár döntött úgy a minap, hogy … Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Időknek véleményezte azt, hogy „az Európai Parlament által a napokban elfogadott javaslat, amely 25 százalékban maximálná az általános forgalmi adó (áfa) normál kulcsát”. Az már egy másik kérdés, hogy irgalmatlanul nagy marhaságot mondott! =))
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 10:41
Shikaridurbincs,csak nem a 4-es metróra gondolsz?Tudod készült egy jelentés,amit a fideszes csürhe nem akar nyilvánosságra hozni.Két lehetőséget látok:
1.Rossz segget nyalsz,mert a fityiszes gazdáid is liberálisok.
2.A fityiszes gazdáid a jelentés szerint többet loptak.
A 3-as metróra nem gondolhatsz,mert ott fakocka a megoldás.
szép új világ
@Shikari: Na ez hogy jön az ÁFA csökkentéshez? Próbáld meg ezt levezetni úgy, hogy nem használod ezt a három szót: libsi, Soros, Gyurcsány.
Ne is erőlködj, nem fog menni, neked meg főként...
kulabombaafityiszre
@Shikari: október 15., 08:23
Azért használod,mert egy fasszopó román cigány vagy,aki már a csocseszku rendszerrel is megalkudott.Szar spicli,bérbeíró.
kokopelli
@kulabombaafityiszre: nem érdemes vitázni az ilyenekkel !Már a nazik és a bolsik
is azt a taktikát választották:
-lehúzni a vitapartnert az ő szintjükre,és
-megpróbálni falsch nem létező dolgokról akadémikus vitát tartani,!
ezt a feladatot adegeneráltakra is rá lehetett bízni,ha elég hülyék voltak hozzá! ;-)
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: ,,A tolvajok a liberálisok. Ezt a metrónál ls megtudtuk."
Az olaf jelentésre gondolsz? Arra az olafra, aki kimondta, hogy a nemzeti beteg és családja iparszerűen, bűnszövetkezetben nyúlja le a 100 milliárdokat?
Örülök, hogy végre te is hitelesnek tartod a jelentéseit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.