Az épületben lévő mintegy kétezer kismalac többsége elpusztult.

Lángol egy hatalmas sertésól, tömegével pusztulnak az állatok

Kigyulladt egy több mint hatszáz négyzetméteres sertésól Alsómocsolád külterületén. A dombóvári, a bonyhádi és a komlói hivatásos tűzoltók, mintegy húszan, kezdték meg az oltási munkálatokat. Az épületben lévő nyolc gázpalackból egy felrobbant, a többit azonban sértetlenül hoztak ki a rajok. A nagy füst miatt az állatokat sem a tulajdonos, sem az egységek nem tudták kiterelni a tűz eloltásáig, ezért többségük elpusztult.

(katasztrófavédelem)

Cikk- és címlapkép: pixaba.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Valahogy mostanság elharapóztak ezek a tűzesetek.Itt-ott egy raktár,egy telephely, egy állatartó telep. Véletlen lenne?Vagy valaki/valakik nemet mondtak?
volvós
Na nyugdíjasok !! Holnaptól lesz sült oldalas, sült tarja a CBA-ban - OLCSÓN - !!!
TomasP
Képtelenségnek tűnik, de minden tekintetben IGAZ lehet. Erre van szüksége a kormánynak és a holdudvarának, akiknek a kezükben van a húságazat, hogy a húsárának emelését igazolják, indokolják. Az állatok sertéspestise és majd annak következménye, hogy le kellett ölni azokat, majd ez is, hogy nagyon sok elpusztult.
CSAK annyit kell tenniük, hogy bejelentsék azt, hogy azért lett magasabb az ára, mert nincsen elegendő állat illetve hús. Ez volt előtte már a tojással, a szárazság miatt a búzával stb.
Most a hús végett lesz hihetetlen áremelés 10-15% -s is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.