Márki-Zay Péter, az ellenzék nagy reménysége, a hódmezővásárhelyi időközi választás februári győztese, aki Lázár János városában lett polgármester, úgy tűnik, feladta. Elkeseredett Facebook posztja szerint a fideszes képviselők mindenben próbálják akadályozni. Most azt akarja, hogy oszlassa fel magát a képviselőtestület, és írjanak ki új önkormányzati választást a városban. Azt is szeretné elérni, hogy "a kormány vállalja át Lázár János felelőtlen gazdálkodásának következményeit", valamint szeretné megmenteni a strandot, a VTV-t és a sportegyesületeket. "Lázár úr és a város gazdálkodását évekig irányító VÉGH IBOLYA nemcsak a babakötvényesek 800 millióját nem utalta át, de szabálytalanul működésre használt fel 1,9 milliárd pályázatos pénzt, valamint 3 milliárd forint kifizetetlen követelést és milliárdos BM-visszafizetéseket hagyott ránk (nem beszélve az eleve milliárdos fiktív bevételekkel tervezett, azóta pedig a februári kampányra elköltött százmilliókkal is megterhelt idei...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Eriksson
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Látjuk, hogy a "legsikeresebb" fideszes vezetők a totális csőd felé kormányozzák az országot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
... költségvetésről). A pilótajátékot űző fideszes vezetés ellen érdekes módon senki nem indított adósságrendezési eljárást, míg az idén KALLAI ÁRPÁD KÓRHÁZA egyedül is annyi pénzt vont el a várostól, amiből most VALAMENNYI SPORTEGYESÜLET MŰKÖDÉSE BIZTOSÍTHATÓ LENNE!
Sámannus
Látjuk, hogy a "legsikeresebb" fideszes vezetők a totális csőd felé kormányozzák az országot.
RonaGyuri
mit erőlködik a blikk.hu már régi ez a hír és a Fidesz nem akar választásokat
Eriksson
Márkimárk azt hitte, egy polginak más dolga sincs, csak reprezentálni.
relatív
Ha összedől ez a léhűtőkből álló szövetkezet (!) - és össz fog omlani - a beírásban olvasható következmények többszöröse kerül napvilágra, és a megoldására nagyon sok idő és költség szükséges !

Meddig lehet még feszíteni a magyar állampolgárok idegeit ?!
Eriksson
@anima: Nem tűnt fel senkinek, hogy szeretett polgink egy követ fúj az állami koncepcióval?
"az idén KALLAI ÁRPÁD KÓRHÁZA egyedül is annyi pénzt vont el a várostól, amiből most VALAMENNYI SPORTEGYESÜLET MŰKÖDÉSE BIZTOSÍTHATÓ LENNE! "

Vesszen a kórház, éljen a sport!
Sámannus
@RonaGyuri: a seggnyalásnak is vannak fokozatai.
Desischado
Kiváncsi vagyok, milyen esemény lesz az, amelyik elindítja végre a lavinát, és elvezet a fidesz bukásához? És mikor! Meddig tart még a türelem?
Eriksson
@Desischado: Milyen türelemről beszélsz kiscsillag? Éppen, hogy türelem nincsen. Nézz csak végig ezeken az oldalakon. Ezeken a véleményeken. A világon nincs annyi türelmetlenség, mint amennyi itt összegyűlik. Meg a hasonló beállítottságú médiában. Gáncs, gáncs hátán, és mégis működik, és mégis létezik a Fidesz! Vajon miért?
Desischado
@Eriksson: Azért mert van két és fél millió agyhalott birka.
Yoda69
@Desischado: @Eriksson: -nak igaza van. A fideSS vilag mukodik, es meg is mondom miert. Es nem csak a ket millio agyhalott fideSS birka miatt. Hanem azert mert a legtobb szavazo is beletorodik a sorsaba. Egyfajta erdektelenseg, es unottsag van az egesz tarsadalmon.
Ez akkor kezdodott, amikor a fideSS siman ellopta 3 millio ember nyugdij megtakaritasat, es az emberek szotlanul neztek, hogy csatornazza be a fideSS a penzt sajat offshore cegeibe.
Aztan ott volt az aprilisi szavazas, es ami utana tortent a kozony tetopontja volt. A fideSS a szemunk lattara csalta el a valasztast, es a mai napig nem szamoltak el vele mi tortent delutan 4 es este 9 ora kozott. Hogyan tunhetett el tobb szazezer ember szavazat a rendszerbol.
Ezt kovetoen millioknak kellett volna az utcan kovetelni egy tiszta valasztast.
Ehelyett volt ket tuntetesnek nevezett buli, ahol osszegyult 2x 200 ezer ember, es levezettek a feszultseget. A hamadikra mar csak par ezren mentek el es az egesz kifulladt.
Szoval nagyon jo lenne csak a birkakra fogni a fideSS hatalmat, azonban az igazsag az hogy a tarsadalom kozonye tartja oket hatalomban.
Nem tudom minek kell meg itt tortennie, hogy ez a kozony kipukkanjon. De hogy ki fog az holt biztos.
Desischado
@Yoda69: Igazad van Yoda. A közöny a legnagyobb baj.
Eriksson
@Desischado: Nem, nem csak az. Van ott más is. Szerintem.
Eriksson
@Yoda69: 03:45 Most úgy fogok beszélni, mint egy vérfideszes, vagy mint egy tahó vidéki birka.
Azt ugye tudjuk, hogy Budapest nem Fideszes város. Azt is tudjuk, hogy Budapest az a város, ahol a legtöbb értelmiségi, magasan kvalifikált szakember él és dolgozik. Viszont azt is tudnunk kell, hogy a vidékieknek egészen más gondjaik, bajaik vannak, mint az "értelmiségnek" (azért írom itt idézőjelben az értelmiségit, mert sokan csak hiszik magukról, hogy azok).
Namármost a Fidesz igenis meg tudja szólítani a vidéket. Jog és létbiztonságot ígér, és ugye a "birkáknak" ez a legfontosabb. Mert nekik ott vannak a házaik, kertjeik, vállalkozásaik, esetleg csak a kis vityillóik, de mégiscsak az övék. És nem érdekli őket a pestiek hasfájása, politikai, hatalmi harcai, nekik megvan a mindennapok harca magukért és családjukért.
Az olyan úri pártok, melyek tudomást se szereznek a vidékről, azoknak megmarad a Főváros szavazóközönségének egy-egy kis részének szavazata. Marakodjanak csak maguk között, hogy ki, ki javára mondjon le a siker érdekében.

Az általad felsorolt vádakra is lehetne választ adni, tételesen. De minek - hiszen látszik, hogy ez is leginkább a kormányellenesek önámítására, önfelmentésére lett megfogalmazva, amit azóta is egyfolytában hajtogatnak az arra hajlamosak.

A tüntetéseknek nevezett buliknak biztosan örülnek a kiagyalóik, hogy na lám, megint sikerült ennyi birkát kihajtani az utcára, mégis csak szeretnek minket. De egy idő után nyilvánvalóvá válik, hogy öncélú és a népek szemében kontraproduktivvá lesz.

Bocsi a kései válaszért, de írásod megválaszolása egy kis összeszedettséget igényelt.
Yoda69
@Eriksson: "Jog és létbiztonságot ígér..."
Akar igazad is lehetne, de a fenti allitas miatt bukik a dolog, hiszen NINCS jog es letbiztonsag ma Magyarorszagon. Az orszag lakoira a fideSS jelenti a legnagyobb veszelyt (eltekintve a slepptol, mert mint tudjuk szamos pelda utan rajuk nem vonatkoznak a torvenyek)
A masik pedig, hogy a videk alatt a videki nagyvarosokat is belerted? Mert azok mar nem sokban kulonboznek Budapesttol.
anima
Álmodnak a fidesznyikes nyomorultak, mert ők azt szeretnék, ha mindenki feladná, és mindenki betagozódna a nyájba - nyálcsorgatva, ugyanazt ismételgetve, kántálva üveges szemekkel, amit a Vezetőség diktál...
Meg az anyád picsája, te Nyomorult!
Engem biztos nem húzol le a magad, idiótán primitív szintjére - és erre mérget vehetsz !!!
Desischado
@anima: Engem sem, az biztos! Nagyon egy gyékényen árulunk, ahogy látom, hála az égnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.