Október 23-ra jelentettek be tüntetést ellenzéki politikusok és közéleti személyiségek. A tüntetés követelése az, hogy Magyarország csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. A magyar kormány mindeddig ellenállt annak, hogy a nemzetközi intézményhez csatlakozzon, ennek ugyanis az volna a következménye, hogy a kormánytól nem csak papíron, de gyakorlatban is független intézmény nyomozhatna és szükség esetén vádat emelhetne az EU-s költségvetéssel szemben elkövetett csalások és más, az EU pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmények kapcsán. Az ügyészséghez való csatlakozásért Hadházy Ákos kezdett aláírásgyűjtési akcióba szeptemberben. A magyar kormány és Trócsányi igazságügyi miniszter pegig rendre kifejti, hogy az ország nem kíván csatlakozni. A tüntetés facebook-oldalán a csatlakozók közt sokféle ellenzéki szereplőt találunk. Hadházy Ákos volt LMP-s társelnök és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester mellett megtaláljuk Harangozó Tamás MSZP-s és Donáth Anna Júlia momentumos...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szűköltök kutyákok @durbincs: @Eriksson: , ahhoz persze nyekketek sincs, hogy ócska tolvaj bandátok sumákol!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Igen, belebukott a befektetési projektbe. Szerencsére nagyon jó lóra tett == időben választotta a fidesz-kdnp-t, ezáltal nemcsak a városát húzta ki a sz..., csávából, de beindult a saját anyagi szárnyalása is. Az a vadászkastély, aminek a tulajdonosi köre még nagyon zavaros, azért az nem semmi. ...és ha csak a kastély volna! A vagyonosodásánál mégis irritálóbbak a megnyilvánulásai, a dumája, az egész arcmimikája, vigyora, az egész ember. Jobb is, hogy félre állították, remélem ott is marad. Márkit sajnálom, nem szeretnék vásárhelyi lakos lenni.
kereső
@durbincs: azt nem tudom,hogy ez a kötvénykibocsájtás ploestiben mennyit jelentett csengő magyar forintban.Az viszont igaz,hogy Hódmezővásárhelynek ezzel 10milliárd + kamatok adóssága keletkezett,amit aztán nagylelkű kormányunk átvállalt,és kifizetetett.Na nem a kormány tagok pénzéből,hanem az adófizetőkéből,de ennek ellenére orbán kapta érte a hozsannázó levelet,és hálát.Én is hálákodom miatta,(nem csak e miatt),de nagyon szaladjon,hogy a hálám utol ne érje.
Eriksson
Még azt sem lehet mondani, hogy kivételezettek lettek volna, mert ha jól emlékszem, nem csak Hmvhely adósságát vállalta át az állam, hanem jó néhány más városét is.
kereső
@durbincs: normálisan válaszoltam neked halfarok(04:29)-kor. Utoljára ennek az Istennek az idejében. Hanyagoljál végérvényesen.Nem óhajtok társalogni olyannal, aki az eszét a farkában hordja-és csak a geci jön ki belőle ,gondolat helyett.
Eriksson
Na kérem szépen. Itt egy friss, ropogós interjú Márkí-Zay Péter úrral, aki elmondja, hogy mivel foglalatoskodik mostanában. Nekem úgy tűnik, nem Vásárhely tölti be a központi szerepet az életében, hanem inkább az országos politika. Ez a feloszlatás is arra volna jó, hogy szabadulna helyi kötelezettségeitől, és szabad lenne az út egy tágabb világ felé. De ezek a piszkok nem engedik.
www.youtube.com/watch?v=QLU1qap3YnE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.