Újabb, milliárdos megbízást kapott a kormányközeli Századvég, hogy kifürkéssze, mit gondolnak az európai polgárok a migrációról, illetve hogyan élnek, mit remélnek és mitől tartanak a hazai idősek - adta hírül a Népszava.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mennyi? és miből gondolják?

A derék Századvége-es fiuk újabb milliárdokat kaptak

Sajtóbeszámolók szerint „Újabb, milliárdos megbízást kapott a kormányközeli Századvég, hogy kifürkéssze, mit gondolnak az európai polgárok a migrációról, illetve hogyan élnek, mit remélnek és mitől tartanak a hazai idősek”.
Az „EU28 néven ismert” móka nem új, nem kevés pénzért európai vizsgálatokat folytatnak – ami nem ócsó, hisz meg kell találni azokat, akik hozzájuk hasonlóan gondolkodnak és nem európai polgárként =)) -, hogy aztán Orbánék azt nézegessék nem a valós felméréseket! =))
Ami pedig a hazai nuggereket illeti egy dolgoz kizárhatunk a megbízásból: „Az indoklás szerint az eddigi kutatások csak az időskorúak problémáinak egy részére koncentráltak, ez viszont "átfogó pillanatkép készítésének igényével lép fel", vagyis lehetőleg mindent tudni akarnak az idősek gondolkodásáról.”!
dr. prédikátor
Kíváncsian várom őket hogy megkérdezzenek! Azt hiszem nem teszik zsebre a válaszomat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.