Szabó Balázs, a párt volt szekszárdi tagja úgy tudja, hogy az ő régiójában 8-10 millió forint érkezett a Jobbik pártigazgatóján keresztül, amit a tagok fizettek be a pártkasszába.

Folytatódik a Jobbik szétbombázása: gyanús pénzmozgások miatt tettek feljelentést

Szabó Balázs feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettes ellen, csalás gyanúja miatt. A helyi önkormányzati képviselő a Magyar Időknek elmondta, az nem volt világos előtte, hogy ezek a pénzek honnan érkeztek, az azonban szerinte már körvonalazódik, hogy több száz befizetője is lehetett a Szabó Gábor pártigazgató által "küldött" összegeknek.

(infostart.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Tökéletesen megérdemli a jobbik a sorsát. beültek a parlamentbe bólogatni! Hol van az " akár az utcán is politizálunk" duma,amire oly előszeretettel utaltak még Parlamenten kívül?? Ugyanolyan sz@r megélhetési politikusok,mint a többi!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Egyszer majd az is kiderül, hogy ezért az állításáért mennyit, vagy mit kapott (kapott-e egyáltalán) Szabó úr? Érdekes, hogy,amíg a pértnak a tagja volt ezt miért nem tette meg? Azaz ő is társtettes volt (szerintem), ha igaz az állítása!!! Ez épp olyan eset, mint a "megerőszakolt" nők esete, akiknek 30 év után jut eszükbe, hogy esetleg mi is történhetett velük. Messze nem vagyok jobbikos, de teljes mértékben ellenszenves számomra az ilyen magatartás!!!
Peller Anikó
@Jozefina: De mi lehet ebben a csalás? A párttagok mindigis fizettek tagdíjat.
Pálinkás Pál
Tökéletesen megérdemli a jobbik a sorsát. beültek a parlamentbe bólogatni! Hol van az " akár az utcán is politizálunk" duma,amire oly előszeretettel utaltak még Parlamenten kívül?? Ugyanolyan sz@r megélhetési politikusok,mint a többi!!
magyarbakancs
A nagy nemzeti érzelműek csak addig nemzeti érzelműek míg van dudva,korpa,lé ,mani.
Eladott Ország
A fidesz bűnöző és politikai prostituáltak bandája megkezdte a jobbik szalámizását, a régi bolsevik hagyományok szerint, ahogy az MDF-el, FKGP-vel, KDNP-vel, történt. Csak már ezt a rohadt bűnbanda b@szhatja mert nincsenek mögötte polgárok. Nem csak a fideszt a jelenlegi ellenzéki pártokat is el kell zavarni a 3,14csába! Megélhetési szarok mindegyik párt!
Peller Anikó
@Eladott Ország: ez szép, szép, de éppen ez zajlik. Szépen elzavarják őket a nunciba amint említetted a szalámigyárba.

De mi is van helyette? Semmi. Ja, nem, a cigóbáró és a proszti bambája.
Eladott Ország
@Pegero: A fidesz bűnöző és politikai prostituált bandának a börtönben van a helye! Könnyű a fidesznek pofázni aki a közpénz milliárdokat lopja. Ki bűntette meg a Jobbikot te szarházi fideszes seggfej!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 12:31; m.blog.hu/sz/szeka/image/mandiner_hu.jpg
Te fideszes politikai büdöskurva, szertnélek tájékoztatni, hogy az apám öt évet húzott le "málenkíj", roboton. Rohadt, mocskos szarházi! Bazdmeg azt a "konzervatív" kurva anyádat!
Eriksson
Hú de jó nekünk magyaroknak. Egyéb elfoglaltság helyett egymást öljük ahelyett, hogy a politikusokat bíztatnánk ugyanerre.
Mert ugye ha nekik problémájuk van egymással, nekünk nem kellene beleavatkoznunk, oda se kellene figyelni.
Gondoljatok bele emberek! Ha ezek kinyírnának egymást a pártszékházakban meg ott fenn a parlamentben, nekünk a továbbiakban semmi gondunk nem lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.