Hiába gyanúsította meg a rendőrség R. Szilvesztert a soroksári futó nő, Gyurik Krisztina megölésével, még mindig komoly kérdőjelek vannak az öt éve húzódó gyilkossági ügyben.

Mégsem a soroksári kocogó nő gyilkosát fogták el?

A feltételezett gyilkostól szeptember első napjaiban vettek DNS-mintát, ám információink szerint még mindig nem tisztázott, hogy a családanya telefontokján, amelyet a gyilkosság helyszínén találták meg egy fára felakadva, kinek a biológiai anyagmaradványát rögzítették.

Az is elképzelhető, hogy a telefontokon talált maradványok nem is R. Szilvesztertől származnak, ami alapjaiban változtathatja meg az ügyet

– közölte dr. Lichy József, R. Szilveszter védője.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Mindig foglalkoztatott, hogy egy 50 kilós nőnek milyen esélyei vannak, ha megtámadják.
Részben megnyugtató válasz volt számomra a futás.
Mindeddig.
Vasárnap este az otthonunktól néhány száz méterre megtámadott egy férfi, és szexuális cselekedetre készerített. Mivel kiabálni és menekülni próbáltam, ezért megvert.
Jelenleg kórházban vagyok, a körülményekhez képest jól. Az arcom elég halloween-kompatibilis, a szemem körüli hematómán ma látok ki először.
Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy
odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet.
Az első születésnapom szerint 38 éves vagyok,
egy autóbalaesetől számított második születés nap szerint márciusban leszek 30,
a harmadik születésnapom tekintetében 2 napos.
A tanulság számomra nem a félelem, hanem a körültekintés, a szervezettség, hogy mindig tudja valaki, hogy hol vagyok, kockázat minimalizálás, a váratlan helyzetben való lehető legtudatosabb jelenlét...
A reménység, a bizalom és a hit úgy érzem, csorbát szenvedett bennem, miközben úgyanazen területeken csodát éltem át a helyzet végkimenetele tekintetében. Ezt kell most mélyen rendbe raknom magamban.
Köszönöm az orvosok és a rendőrség elkötelezett munkáját, a tettest elfogták.
Szeretettel gondolok rátok! "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@mackoka46: bocsánat, de ezen felröhögtem...
SystemError
Ez most komoly, hogy egy dns vizsgálatot nem tudnak hiteltérdemlőn lebonyolítani? Biztos jót szórakozott a nő férje is és a családja..Nem akarom köpködni a rendőrséget, mert tényleg nem általános, de, hogy ilyen "érzékletes" ügyekben akkor parasztok mint a ház az biztos! Értem, hogy napi rutin, ahogy az orvos sem érez semmit már egy halálesetnél, csak ő nem paraszt. .
kolnidre
Az eset történtekor a rendörség ezt a tájékoztatást adta A nyomozás érdekében nem adhatnak tájékoztatást.Ez annyi jelent,hogy fogalmuk sincs az egészről.Talán kapcsolatba kellett volna lépni a MOSZADDAL.Ide küldtek volna 2 tanulót akik megoldották volna az ügyet 3 nap alatt.
qxy
Sajnos ez minden napos eset és ha valaki netán el kezdene kis nyomozásba kezdeni vagy kérdezné az illetékes agy halottakat akkor még ő fázhat rá. Mint egy eset amikor " Rendőri őrizetet kap az illető, vigyáznak rá mint két álllllat, az utcába nem mehet be senki és mégis bakker. és akik a védelmet adták, kussba vannak, mit és kit is védtek? és mennyit kaptak érte hogy ne lássanak semmit? Most csak ék hatan voltak benne? Vagy akik ki küldték őket az is? vagy aki ki adta a parancsot azok is,? vagyis? hányan is akarták hogy meg történjen? De mennyi ilyen ügy van és ha kicsit kíváncsi vagy , rá lépnek a pöcsödre és hanyat akarnak lökni. Mert ők a hatóóóóóság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.