Hernádi megjelent egy, az intézmény sorsáról folyó beszélgetésen is, egy diák úgy látta, nagyon otthonosan mozog a vezetők között. A szeptember végén tartott ünnepségen vette át a Corvinuson a címzetes egyetemi tanári kinevezését Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök vezérigazgatója. Erről tavaly döntött az Egyetem Szenátusa. A Corvinus honlapján közzétett hírre egy olvasónk hívta fel a figyelmet. A Corvinus 2019 júliusától kerül egy állami alapítványhoz, amelybe a korábbi hírek szerint az állam mellett a Mol és az OTP is beszállhat. Egy, az intézmény jövőjéről folytatott szeptemberi beszélgetésen nem kis meglepetésre megjelent Hernádi Zsolt is, egy részt vevő diák azt mondta, az üzletember olyan otthonosan mozgott az egyetemi vezetők körében, mint ha hazajárna.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Körözött bűnözőből is lehet címzetes egyetemi tanár? Ahhoz nem kellene tudni is valamit? Nem beszélve arról, hogy nem is utazhat Magyarország területén kívülre a Horvátország által kiadott elfogatóparancs miatt...
Aki Én
Ez az Interpol által kőrözött Hernádi?
Bravó megint...
desiro
Vajon a pelenka dobálósból, mikor lesz címzetes?
desiro
Majd jön shikari a Lendvay utcából és elmagyarázza miért jó egy bűnözőt címzetessé kinevezni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.