Amióta a NER előjött a lakáslottóval, a lakástakarékos cégek sejtették, hogy előbb-utóbb útban lesznek, de hogy így lesz vége mindannak, amit évtizedek alatt felépítettek, arra nem számítottak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormány magyarázata szerint a CSOK jobban szolgálja az otthonteremtési célokat, így ezt követően arra fognak koncentrálni ahelyett, hogy tovább támogatnák a lakástakarékpénztári konstrukciókat. Igen ám, csak az LTP egészen eddig a Rogán-féle állami lakáslottó legnagyobb vetélytársa volt, ami ezzel a kormánydöntéssel nyerő helyzetbe hozza a nemzeti otthonteremtési közösségeket (NOK) szervező céget. Vagyis megszüntették Rogánék egyetlen vetélytársát, így aki állami segítséget szeretne igénybe venni, az ezentúl az egyetlen ilyen céghez, a Central NOK Szervező Zrt.-hez fordulhat. Hát nem nagyszerű? Rogán Antal haverjai – a kormány – eltakarítja az egyetlen vetélytársat, mely ezzel letarolhatja a piacot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.