Külső lobbit és Rogán köreit látják az ellenzéki politikusok a drasztikus intézkedés mögött. A Fidesz szerint az embereknek semmilyen kára nem származik a javaslatból.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormány magyarázata szerint a CSOK jobban szolgálja az otthonteremtési célokat, így ezt követően arra fognak koncentrálni ahelyett, hogy tovább támogatnák a lakástakarékpénztári konstrukciókat. Igen ám, csak az LTP egészen eddig a Rogán-féle állami lakáslottó legnagyobb vetélytársa volt, ami ezzel a kormánydöntéssel nyerő helyzetbe hozza a nemzeti otthonteremtési közösségeket (NOK) szervező céget. Vagyis megszüntették Rogánék egyetlen vetélytársát, így aki állami segítséget szeretne igénybe venni, az ezentúl az egyetlen ilyen céghez, a Central NOK Szervező Zrt.-hez fordulhat. Hát nem nagyszerű? Rogán Antal haverjai – a kormány – eltakarítja az egyetlen vetélytársat, mely ezzel letarolhatja a piacot.
Veleda
Amiz az Orbán-Matolcsy éjjel megálmodnak, azt másnap a fidesz megszavazza. Méghogy családbarát politika? Kinek???.Persze a CSOK-ot a csókosok tudják ellenőrizni, még a lakástakarékra állami támogatást kellett fizetniük. Világos.
Eladott Ország
A család nem ott kezdődik, ahol a gyermek születik és nem ott végződik, ahol a gyermek eléri a nagykorúságot. A család – ahogy az emberi élet is – születéstől halálig tart. Normális egészségügy és oktatás, kiszámítható és fejlődő gazdaság és főleg a lehetőség hiányzik. A lehetőség, hogy ne azon múljon egy ember, vagy egy család jelene és jövője, hogy hová születik, milyen párt tagja, ki a szomszédja. Mert jelenleg ebben az országban nem úgy általában családbarát a kormány, hanem nevesítve az Orbán, Lázár, Mészáros, Matolcsy családok barátja. A többi le van ejtve, ők örüljenek az ingyenesnek hazudott tankönyveknek és a többé-kevésbé ehetetlen menzakajának.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/stat.jpg
A család nem ott kezdődik, hogy van 2-3 gyerek és milyen remek dolog az adójóváírás. És nem is ott végződik. Ott kezdődik, hogy két fiatal szeretne együtt lakni. De nincs hol, mert a fizetésük biztosan nem elég egy önálló lakás megvásárlásához, normális minőségű, elérhető árú bérlakások pedig nincsenek. Ezért vagy maradnak a mamapanzióban és kerülgetik egymást a szülőkkel. Ez – bármennyire jó is a családtagok kapcsolata egymással – nem egészséges és senkinek nem jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.