Az új kormányrendelet szerint megsemmisíthetik azokat a tárgyakat, amiket a hajléktalanoknál találnak és nem tudnak tárolni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A rendőrök jó indulatán fog múlni minden. Mankót, takarót elkobozni? Családi képeket?
Ja a mankóval esetleg járni tud, a takaró pedig védi a hidegtől...a képek pedig emlékeztetik arra, hogy valamikor nem volt számkivetett, volt családja, munkája tán még boldog is volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@kereső: Erre csak azt tudom mondani ,,rohadjál meg csutigeci ,, !!!
Clavigo
Mit lehet ehhez hozzászólni ? Vazzze,,,,,mankót elkobozni,,,fényképeket..? Azért szívesen leköpném " rendelet " ötletgazdáját... Lassan mindent,,és mindenkit elborít a trágya ebben az országban,,a boldog kevesek ( közeli Kondatagok ) kivételével..
Desischado
@kereső: Úristen...! Erre mit mondana retek bence?! Én is elsírtam magam rajta! Csak imádkozni tudok értük! És embertelen ez a szörnyűség, de ki várt mást a fidesztől? És még van képük azt mondani, hogy életeket mentenek! Nem tudok többet írni, mert nem tűrné a nyomdafestéket. De valamit mégis leírok, elnézést, nagyon ritkán szoktam, de most kimondom: a jó kurva édesanyjukat, és mindazoknak, akik rájuk szavaztak!
Cicamama55
@kereső: Ezt az én - valóban keresztény kultúrám- gaztettnek tartja! Csak álkeresztények állíthatják azt, hogy ez így rendben van! Hol vannak ilyen eseteknél a magyar katolikus egyházak vezetői?! :((((
papa.49
@Desischado: A mondatoddal EGYETÉRTEK !!!
Clavigo
Miért érzem úgy,,( nem csak ezzel a témával kapcs-ban),,,,,,hogy a Putris gyűlöli ezt az országot ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.