A Magyarország ellen egyre inkább belengetett hetes cikkelyben felhozott dolgokat tisztázná a kormány.

A magyar kormány kész tisztázni magát a vádak alól, ezért részletes tájékoztatót fog összeállítani az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás keretében – tájékoztatott telefonon Varga Judit miniszterelnökségi államtitkár a tagországok európai ügyekkel foglalkozó minisztereinek keddi luxembourgi tanácskozásának szünetében.

Először szerepelt a miniszteri tanács napirendjén a Magyarországgal szembeni eljárás ügye, s a soros osztrák EU-elnökség tisztázott bizonyos eljárási kérdéseket, például az Európai Bizottság szerepét, amelyet "tárgyilagos, semleges tényanyag" készítésével bíztak meg a folyamatban lévő kötelezettségszegési eljárásokról.

Varga elmondta, az eljárást kezdeményező Európai Parlament azt kérte, hogy a képviselőtestületet is vonják be a folyamatba, de a tanács jogi szolgálata az uniós szerződések alapján "ennek lehetőségét nem látta biztosítottnak".

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tisztázni??? azt évekkel ezelőtt kellett volna, most már csak kapitulálni lehetne!
egyébként most is hazudnak és csak hablatyolás lesz belőle! =))
Nessy
Mit akarnak tisztázni? A média Mészáros - Vajna -Peczina tulajdonlását?
A királyi média egyoldalú hírszolgáltatását? A bírók nyugdíjazását? Handó Tünde telj hatalmát? Mészáros gazdagodását? A közbeszerzések inkorrektségét, túlárazottságát? A felcsúti kisvasutat, stadiont? A választó körzetek átrajzolását? A választási törvény átalakítását? A 49% = 2/3 fidesz matematikát? Az ELIOSZ fénytelen lámpáit?
A kerítést meg a kutya sem akarja lebontani!
Nem leszünk bevándorló, csak kivándorló nemzet! Ja, a kötvényesek, azok nem számítanak, azok "rendes emberek"! Azok át lettek világítva! ELIOSZ led lámpákkal!
Tényleg ilyen hülyének néznek mindenkit? vagy a híveikből indulnak ki?
nevemnick
Az nehéz lesz.
Hülyék és seggnyalók itthon vannak, odakint nem fogjátok tudni meggyőzni őket, mert mindent csalást lepapíroztatok pár NER csicska nevére.
Qqberci
Csakhogy ott nem HondaTündi bírálja el a hülyeségeiteket!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.