Nem feltétlenül ördögtől való a költségvetési támogatások összekapcsolása a pénzügyi rendszerrel. Csak éppen meglehetősen kockázatos. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hasonló ez a CUMI a MANYUP letartóztatásához!
.
Gáz Géza lehet ennek a kapkodásnak az oka, mivel az EU-s kohéziós pénzek 90%-át kihelyezték, megelőlegezve a közlóvéból, és az EU eddig "csak" 1/5-ét utalta át kétségek között, sőt
.
----- 500 milliárdot is bukhat Magyarország az ellenőrízetlenűl hagyott uniós programok miatt
.
g7.hu/allam/20180925/500-milliardot-is-bukhat-magyarorszag-az-ellenorizetlenul-hagyott-unios-programok-miatt/
.
""" Súlyosabb tétje van a magyar kormány és az Európai Bizottság vitájának, mint amiről eddig tudhatott a nyilvánosság. Egy általunk megismert, nem nyilvános kormányzati jelentés szerint a legrosszabb esetben akár 500 milliárd forint körüli összeget is bukhat Magyarország a hazai közbeszerzési és uniós pénzosztási rendszer korábban feltárt hiányosságai miatt.
.
A vita minden bizonnyal bőven átnyúlik 2019-re is, korlátozva a hazánkba érkező uniós pénzek beáramlását. Ez igen komoly probléma lehet, mivel a költségvetés gőzerővel folytatja az uniós programok előfinanszírozását, jelenleg szinte teljes mértékben a magyar adófizetők pénzéből. (Ha ezt nem tenné, akkor a most épp remek gazdasági növekedésből sem maradna sok.)"""(..)
.
Főhet a feje azoknak, akik megmagyarázzák, hogy mit kutyult össze a PUMUKLI azzal a kicigánykodott joggal, hogy
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Kutyának tessék, NESZE NEKED társadalom, olyan kezébe adták a gombnyomogató MÓ-KÁROK az ország bukszáját, aki képtelen megkülönböztetni a KÖZPÉNZT a hokizsebétől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.