Kormányinfót tart Gulyás Gergely miniszter, aki szerint boszorkányüldözés zajlik Magyarország ellen. Hajléktalankérdésben az a kormány célja, hogy rend és tisztaság legyen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ebben, az egyébként kosz és mocsok országban? Sajnos nem csak a hajléktaklanokon múlik. Miért nem ürítik a szemetesket. Dobáljuk szét a koszos mocskaos dolgokat. Nézzék meg egy lakótelep tereit. A kidobott háztartási cikkeken (mert szétszedett WC kagyló is van), sörösdoboz, PET palack, a földeken műanyag zsákok, meg kellene tanulni megbecsülni és tisztán tartani ami van. De ha egy gyerek eldobja a csokis papírt, nem mindig szólnak rá, hogy ezt nem helyes. Stb.
nevemnick
Talán először a közéletben, abból is a parlamenti 199-nél kellene rendet csinálni, amíg nem késő!!!
Nessy
@nevemnick: Anno idős kollegám mondta, hogy a kuplerájban tisztaság, rend és fegyelem uralkodott! Na, ezek alapján a közéletünk nem kupleráj! Sem a parlament .
Nessy
Örömmel hallom, hogy a kormány célja a főváros és a többi nagyváros rendje és tisztasága.
Akkor rövid időn belül rendszeresen takarítják az utcákat. a lehulló leveleket, kutyapiszkot. Megfelelő mennyiségű, ép szemetes lesz az utcákon, amit rendszeresen kiürítenek. Séta közben nem csak a plázákban lehet majd nyilvános illemhelyet találni.
Eladott Ország
A szar folyik ki az ágy alól, és az orrfacsaró bűzön nem segít a szépelgő, moralizáló handabanda és az ócska sorosozás. Az a határozott érzésem, hogy egy zombihadsereg foglalta el az országot. Mindegy, hogy a miniszterek elnöke prédikál valahol, hogy sajtótájékoztatót tart valaki, tévéműsorban nyilatkozik, vagy interjút ad, ugyanaz a pár mondat a teljes szókincsük. Mindig ugyanaz, mindenkinek ugyanaz. A propagandamédia is kizárólag ezt a sablont használja és gyakorlatilag az is mindegy, hogy aktuálisan miről van szó, ez az előre legyártott gondolatsornak látszó mantra köszön vissza mindenhonnan. Jól látható, hogy egy szűk, néhány emberből álló csoport bábként mozgatja a teljes kormánypártot, az őket kiszolgáló média minden egyes tagját. Pocsék dolog lehet a gerincet leadni a ruhatárban. Lélekölő lehet a központilag kiadott néhány mondatot ismételgetni minden helyzetben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.