A fideszes politikus meghatározta azt is, hogy az egyes beruházásokat megvalósító cégek képviselői a nekik átutalt díj mekkora részét szolgáltassák vissza neki készpénzben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ejha..., mi történt,simonka nem jó NER elvtárs??
Eladott Ország
Itt a Farkas Flóriánok, a Simonka Györgyök, a Rogánok és további kismillió díszpéldányai a morális hulladékságnak (akiket aztán időről időre rejtegetni kell a nyilvánosság elől, de soha nem annyira, hogy a kezüket is elengedjék) a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének alappillérei. Amíg máshol a börtönben rohadnának, ameddig megbánják bűneiket, itt visszatapsolják őket és rájuk épül a maffia. Ha eredményesen lopnak, csalnak, hazudnak, sikkasztanak, akkor tudják, hogy számíthatnak a Párt védelmére. Ők akkor is ártatlanok, ha nem. Sokkal egészségesebb kimosdatni a szarból a dörzsölt vérgeciket, mint úgy tenni, mintha a Fidesz nem minden idők legkorruptabb politikai képződménye lenne. És igen, működik. Mindaddig, ameddig vannak emberek, akik visszatapsolják az ilyen nagypályás bűnözőket, akik kilopják a szemüket. Mindaddig, ameddig Dél-Békésben ez senkit nem zavar. Mindaddig a Fidesznek semmi mást nem kell tennie, mint kihasználnia a társadalom simonkaságát, farkasflóriánságát, rogánantalságát. Azt, hogy azok, akik testhosszal újraválasztják a Simonkákat, Farkasflóriánokat, Rogánantalokat, pontosan abban a szellemi-erkölcsi posványban dagonyáznak, mint ők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.