Az egyik helyi gimnázium bulijában készült arról videó, ahogy kétszer akkora férfiak ütik egy tinédzser fejét. Furcsa dolgokba ütköztünk, amikor a cikket írtuk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos a videót végignézve... én nem láttam 120 kilós kidobókat.. azonkívül olvassátok el az előzményeket...másik ha valaki 16 évesen éjjel jár szórakozni,az kalkulálja bele ha balhézik ,akkor esetleg így jár!! A"bödületes" verésről meg annyit,hülye aki írta a cikket,vagy nem látott még verekedést...a "csattanás" amire hivatkozik, az egyértelműen pofon volt csak,érted firkász,ha valakit ökölllel ütnek,nem iyen a hangja!!!
jancsipapa
Kapott egy két pofont a balhés "hülyegyerek". Teljesen rendben van a dolog...
solidedge
A gond az, hogy a biztonsági őr is csak önvédelemből üthet. Sajnos a rájuk ruházott hatalommal nem mindig jár az ész. A rendbontó elleni fellépésnek meg vannak a szabályai. Ezt manapság következmények nélkül lehet áthágni.
tudode
Ha biztonságiak, ha nem KETTEN EGY ELLEN, ez a még az állatvilágban is szokatlan?
.
A kamaszgyerek "nevelőapja" jó firma lehet, madarat tolláról, embert barátjáról.
.
Az Édesanyja helyében eltávolítanám a család köréből ezt a répát, elégtételt kérve a hatóságoktól "gyermekbántalmazás" miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.