Mivel nem nyilvános adatokat hozott nyilvánosságra, Demeter Márta repülős ügyében akár büntetőjogi felelősség is felmerülhet, de a minimum, hogy le kellene mondania, jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak?
Kerékbetörés, aztán máglya. És a fejét a felcsúti kastély várfalára.
Majd a következő meggondolja, hogy merjen-e belekötni a kir, csász. Istenünkbe.
Lesz itt rend--azt a qrva életbe...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Kíváncsi lennék, mi a véleménye erről Vadai Ágnesnek.
namihami
Csak?
Kerékbetörés, aztán máglya. És a fejét a felcsúti kastély várfalára.
Majd a következő meggondolja, hogy merjen-e belekötni a kir, csász. Istenünkbe.
Lesz itt rend--azt a qrva életbe...
mackoka46
Jaj de tudják a jogot ezek az erőszakos jogtipró gonosztevők.
Peller Anikó
@mackoka46: nincs ebben a kurva országban egy erőszakos jogtipró gonoszt evő?
volvós
Mátécicuska nem szép, hogy már NŐ-vel is civakodsz...
Te csak maradj a saját " kislányoknál " ( Jenő, Zoli és Csaba ) azokat molesztáld
Eriksson
@Horizont: Okoska. Nem az ő lánya a főszereplő.
kissé felnőttem
9- évesen vagy 14- évesen egyedül cypruson
vagy hol vot a családfő pl viki bá
de hazahozatta a jányt hurrá
mást meg ezért kirugattok mert elmondta ,,?
hazafias tett ? majd pirulok helyettetek
kissé felnőttem
az egész fidesz frakvióóóóóó lemondhatna a sok 10 parancsolatos vétségéért Káslérással az élen Csak magának adjon 10 parancsolatos medicinákat
Eriksson
@Horizont: Téged nem érdekelne Vadai véleménye? Ő mégiscsak brandzsbéli.
Vagy az érdeklődésed csak a pletykaszintig terjed? Abból meg mi hasznod?
Eriksson
@Horizont: Figyú. Egy másik cikknél írtam egy hsz-t, ami téged érdekelhet. Itt megismétlem, jó?

"Na kérem szépen. Itt egy friss, ropogós interjú Márkí-Zay Péter úrral, aki elmondja, hogy mivel foglalatoskodik mostanában. Nekem úgy tűnik, nem Vásárhely tölti be a központi szerepet az életében, hanem inkább az országos politika. Ez a feloszlatás is arra volna jó, hogy szabadulna helyi kötelezettségeitől, és szabad lenne az út egy tágabb világ felé. De ezek a piszkok nem engedik."
www.youtube.com/watch?v=QLU1qap3YnE...
Eriksson
@Horizont: Itt van egy újabb videó, amely bizonyítja, hogy nekem volt igazam MZP-vel kapcsolatosan.
www.youtube.com/watch?v=SFg3bX9AM8o
csak úgy....
@Eriksson: tudod mi jár annak, akinek igaza van? a szája.
verőce21
Mostmár nemcsak Repülős Gizi van, hanem Repülős Márta is! :)
simmering73
Demeter a magyar Sarghentini. Első számú közellenséget kreáltak belőle a maffiózók. Hiába, a legjobb védekezés a támadás.
Eriksson
@Horizont: Az a különbség kettőnk között, hogy engem nem érdekelnek Orbán dolgai, te viszont az egekbe emeled ezt a szélhámost.
Nem hiszem, hogy végignézted a két videót, mert ha igen, nem írnál ilyeneket a védelmében. Mert azokban ő maga beszél arról, hogy mást szeretne, mint ami van.
Meg hát a beszólalók sem azt mondják, hogy MZP lenne a város álma.
Eriksson
@Horizont: Ha azt gondolod, "hogy őbelőle lehetne egy jó ellenzéki vezető az ő szavára megmozdulna az ország azon fele akinek tele a hócipője orbán egyeduralkodásából mohó habzsi dőzsijükből", még igazad is lehet. Önbizalma meg van hozzá. Éppen ezért igyekszik minél előbb megszabadulni a városvezető nyűgös gondjaitól, ami nem neki való. Ha másképpen nem, feloszlatással. Mert biztos benne, hogy nem válasszák újra s akkor szabad a pálya.
levarosbukta
@Eriksson: Ezzel csak egy baj van, hogy elkésett vele. Akkor amikor megválasztották polgármesternek a fél ország benne látta a nagy nemzetmegmentőt. Sokan reménykedtek benne hogy az ellenzék élére áll és összefogja őket. De nem tette, sőt ki is jelentette hogy nem fogja megtenni. Tudja nagyon jól hogy nem fogják újraválasztani, vagy legalábbis nem fogják hagyni hogy újraválasszák.
Aki Én
Jobb helyeken valóban lemondanának hasonló esetekben, de nálunk még a sokkal durvább fideszes ügyekben sem szokás, akkor mit várunk az ellenzéktől.
Ha a fideszes szintet vesszük alapul, akkor jogos, hogy marad.
Eriksson
@levarosbukta: A polgiság ugródeszka volt, hogy bekerüljön a köztudatba. Mondjuk mindent meg is tesz érte. Ha most lemondana, utána azt csinálhatna amit szeretne, s aki akarja követni, az teheti.
Bár úgy gondolom, hogy ez az állandó lázárjánosozás nem tesz jót a megítélésének, mert mi lesz, ha az új pozíciójában valami nem sikerül? Akkor kire fog hivatkozni? A Jobbikra?
Eriksson
@levarosbukta: Az ellenzék élére nem állhatna, mert ott van Gy., aki ezt sose engedné. De egy alternatív mozgalom esetleg összejöhetne.
csak úgy....
@Eriksson: neked nincs véletlenül "MZP". szindrómád,vagy fóbiád? téged zavarnak a böcsületes emberek,eselleg kiütést kapsz tölük? a kastélyos ,sunyi tekintetü lázár..., az bezzeg faxagyerök!
tudode
Ezek még a TITKOK fogalmával sincsenek tisztában!
.
Mi az, hogy NEM NYILVÁNOS adat az, ha egy csapatszállító gépen KATONÁNAK minősülő bébit szállít bárki azon a gépen, amely nem UTAS SZÁLLÍTÁSÁT SZOLGÁLJA!
.
Ne icceljenek! Rákeresve a világhálón, nem engem azt minősíti TUDATLANNAK a világháló, aki kitalálta ezt a TITOKSÉRTÉST!!!
.
Nem nyilvános adat szinonimája
.
Nagyjából 111 000 találat (0,45 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=Nem+nyilv%C3%A1nos+adat+szinonim%C3%A1ja&oq=Nem+nyilv%C3%A1nos+adat+szinonim%C3%A1ja+&aqs=chrome..69i57.21498j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tehát akkor NEM SOKAT VÁLTOZOTT ezek alatt a klf. titkok minősítése, akkor van

--- Belső használatra! (Addig annak minősül, amíg az adott téma nem kerül nyilvánosságra)
-- SZOLGÁLATI TITOK (az amely az adott szervezet belső rendjével kapcsolatban illetéktelen tudomására jutása veszélyezteti az adott szerv belső rendjét)
-- Szigorúan titkos az az adat, amely veszélyezteti az állam fontos érdekét
-- Szigorúan titkos, különösen fontos! Az az objektum, egyéb adat amely harcászati, v bármely adat más illetéktelen állam tudomására jutása veszélyezteti az állam működőképességét, aztán
-- vam még ÜZLETI TITOK,
-- Eü. adatokra vonatkozó adatok
.
Az amit EZEK MŰVELNEK azzal, hogy titkosítják a KISDEDNEK NEM MINŐSÜLŐ mutyijukat, az rendes körülmények között NYILVÁNOS ADATNAK MINŐSÜL, és titoksértésnek minősülne, ha nem a "csuti" dirigálná olyan státuszban, hogy a MINDEN TITKOK TUDÓJAKÉNT
.
---- Orbán az egyetlen miniszterelnök, aki nem esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen, ezzel szemben
.
---- Szép csendben államtitkokat cserélünk az oroszokkal
.
Ezek még Krisztusból is képeSSek bohócot csinálni!!!
desiro
mátéka te csak foglalkozz a focival, igaz ahhoz sem értesz, de az nem zavar senkit...
Eladott Ország
Azonban addig nem lesz más a politika, ameddig ugyanazzal az impertinenciával lépnek fel az állítólagos ellenzéki képviselők, mint amit a Fidesztől megszoktunk. Nem az lenne a normális, hogy aki téved, az kiáll és a sunnyogás helyett elnézést kér, vagy legalább a nyilvánosság pofájába néz, amikor még mindig köti az ebet a karóhoz? Én azt hiszem, hogy Demeter Márta, az LMP társelnöki pozíciójának várományosa most sokkal nagyobb szolgálatot tett Orbánéknak, mint azt el tudjuk képzelni. Erről fognak ordítani a fideszes dezinformációs kanálisok és az a szörnyű, hogy noha reggeltől estig hazudnak, most igazuk lesz. És igen, most az ellenzéki média is nagyon melléfogott, lehet ezt tagadni, de fölösleges.
Eriksson
@Horizont: Kár, hogy sosem a lényegre figyelsz.
Mi lesz a vacsora?
csak úgy....
@Horizont: eszem a búsképü lovagod,nem jósolok sok jövöt nektek,két hét után a márki -hallatszana a zay a lakásból...
Eriksson
@Horizont: Ezt most állapítottad meg?
csak úgy....
@Eriksson: szerintem,látta a zárójelentésed...,neked nem a kullancs volt a jeled az oviban?
Eriksson
@Horizont: Szerintem is,úgyhogy hagyjuk a mellébeszélést.
Mi a véleményed MZP politikai hozzáállásáról? De ne azt mondd, hogy tetszik a képe, hanem úgy objektíve. :)))
anima
Az ipari méretekben titkos adat kiszivárogtatók hápogása.

Egyébként mi lenne, ha a kérdésre válaszolnának, ha már így alakult?
Vagy tényleg vaj van a fejeken?
csak úgy....
@Horizont: ez rákattant az MZP. re és Véled szeretné tisztázni...
Volt már hasonló hódolód? :) ...aki a fiús dógait? :(
Eriksson
@Horizont: Eddig még semmilyenre nem válaszoltál érdemben, csak engem kóstolgatsz. Ha nincs határozott véleményed valamiről, akkor ne szólj hozzá.
Az nem vélemény, hogy - ő kedves aranyos, te meg hülye vagy. -
Eriksson
@Horizont: Minden hsz-omban leírtam a véleményem, de biztos nem olvastad. Vagy nem értetted. Majd szólj, ha felkészültél egy érdembeli beszélgetésre.
További szép napot kívánok!
Peller Anikó
"Mivel nem nyilvános adatokat hozott nyilvánosságra, Demeter Márta"

És miért nem volt ez nyilvános adat, he? Ja, mert loptok csaltok hazudtok és az nem nyilvános?
csak úgy....
@Eriksson: már alig várjuk,hogy megkérd "Horizont" kezét ! :) szerintem ha a németh sziszi a rezsicsöki fözné a lakodalmat,talán igent is mondana "Horizont" ...és én lennék a koszorús lyány! :)
nejedet meghívod ?
keresztapa
Az LMP-s képviselő bizalmas és érzékeny adatokat "hamisított és szivárogtatott ki", felelőtlenül járt el, megsértett minden jogszabályt, ami az iratmegtekintésre vonatkozik, ráadásul nemcsak nyilvánosságra hozta, hanem meg is hamisította az adatokat azzal, hogy Orbán Viktorral hozta azokat összefüggésbe. Amikor pedig Demeter Márta kérte a papírok megtekintését, szóltak neki, hogy azokat legalább harminc évig még nem lehet nyilvánosságra hozni. De őneki ez nem kötelező mert LMP-s személyére a más vonatkozik, ebben más.
csak úgy....
@Horizont: ez a faxi ,szellemileg rezsicsökkentett lehet??? ,jó Neked , Téged szeret meg az MZP:-t ...,bezzeg,- engem már szóra sem méltat,de ne sajnál,nincs bennem féltékenység vagy szomorúság ! ;)
csak úgy....
@Horizont: Azért nagy meló lesz,Ciprusra egy Orbán nevü katonát küldeni,kit a lánya látogatott,akit ippeg úgy h´vják ,mint a szeretett miniszterelnökünk leányzóját...
különben mi a tökömet keresnek magyar katonák ott ? tudtam,hogy politikusnak köllött vóna szegödnöm...,vagy cipruson katonának.
Eladott Ország
Aki milliárdokat lop, azt miért nem kell börtönbe zárni fideszes Szóhurcoló Nembuzeráns Máté ?
Eladott Ország
@keresztapa: Olyan gazdag ez az ország, hogy katonai repülőgéppel kell Ciprusra utazni és a családtagokat azzal szállítani, még ha a szolgálati szabályzat megengedi akkor is? Vagy Cipruson is Soros embereit keresik és az üldözött keresztényeket mentik önálló államtitkársággal ? Közben meg Európa szegényháza vagyunk! B@sszameg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.