Míg a fővárosban inkább látszatintézkedések zajlanak, a gödöllői rendőrök nem tétlenkedtek. 30 napos elzárást kértek a férfira, akit a bíróság végül figyelmeztetésben részesített.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Pedig a böriben teljes ellátást kapna.
wagabund
ez a döntés lehetett a bíró álmai netovábbja..és még hány ilyen felemelő tárgyalás lesz...

eset ez is, nincs mese...
papa.49
Csókoltatom a Gödöllői polgit is, hiába ő nagyon ,,emberbarát,, volt mdf. !!!
mackoka46
Azért látszik, hogy nem a népet, hanem ezt az aljas, gonosztevő diktátort szolgálják és védik.
tudode
Mit tehet bármely megyei, v akármilyen bíróság, még a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN gyülekezet által hozott jogszabályt "is" VÉGRE KELL HAJTANIA, mert ha nem, akkor DÁDÁ, annak tudatában, hogy az élősködő CÁPÁK vígan élhetik FÉL-ELEMMEL teli, saját magukra kiszabott, bújkálós létüket !
.
Zene, bona, imigyen:
.
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA
.
Azzal együtt tehetetlenek, hogy
.
www.google.hu/search?q=NER+tagok+lop%C3%A1sai&oq=Ner+tagok&aqs=chrome.1.69i57j69i59j35i39j69i59.12858j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
A fékek, és ellensúlyok hiányában törvényesitet-ten "csak" a SNECIK az ügyfelei a bíróságoknak!
karma1
@1magyar: Latom, amikor az ertelmet osztogattak, te kialltal a sorbol... Nagyon ertelmes hozzaszolas volt... Ha tehat neked is annyi lesz a "bunod", hogy megszunik a munkahelyed es ezert nincs jovedelmed, valamint ezert az utcara kerulsz, akkor majd ugye te is orulni fogsz, hogy mindezen "buneidert" a rendor bevisz a birosagra BILINCSBEN, es ott ELITELNEK egy meglevo torveny miatt, es bortonbe kell vonulnod??? Mert ott legalabb fedel van a fejed folott? Tenyleg, EZ A CEL? Ha elvesztetted az allasodat, az egzisztenciadat, akkor torveny szerint kikialthatnak bunozonek? Az egyik elitelt mernok volt elozo eleteben, nem alkoholista - peldaul. Akkor most o oruljon, hogy bejut a bortonbe?
Iszonyuan ferdek a gondolataid, asszem, egy kobor macskat se biznek rad...
karma1
@papa.49: Ez a masik dolog... Es ez a polgarmester buszken emberbaratnak tartotta magat!!!??? Igaz, abbol mar sejtenunk kellett volna valamit, amikor az lmp-vel allt le paktalni gemesi... Matol az o neve is kisbetus nalam... Humanitasbol o is megbukott...:o(((
1magyar
@karma1: Az unio azt a rengeteg pénzt amit a migránsokra költött inkább az uniós állampolgárokra költené pld. a hajléktalanokra.
Ha már kifosztották az országainkat ennyi járna. De németeknél is van hajléktalan és a saját polgáraikra ssem költenek inkább migránsokra.
Egyébként az alkoholista, drogos hajléktalanoknak börtönben a helye. Azt a nőt akit emlegetnek sajnálom mert a meghalt élettársa után kikerült az utcára.
karma1
@1magyar: Az Isten aldjon mar meg, ne hajtogasd a hulye megjegyzeseidet, mert semmi ertelmuk! Fogd mar fol vegre, hogy mi a befizetett penznel sokkal TOBBET kapunki vissza, mint amennyit befizetunk, masodszor ha a nemet multik nem lennenek Magyarorszagon, akkor mar reg csodbe mentunk volna,
A nemet hajlektalanok ugye a nemeteke, a magyar hajlektalanok problemaja A MAGYAROKE, a magyar szocialis halo tokeletes felszamolasaert pedig senki mas nem felel, kizarolag orban. Ha orban nem lakoltatna ki gozerovel azokat a szerencsetleneket, akik a devizahitelek miatt adosodtak el, akkor nem kepzodne annyi hajlektalan, mint amennyi me'g fog ezutan is, - sot, ezutan lesz csak igazan sok hajlektalan az utcan.
Nem mindenki alkoholista, de telen valamitol meleguknek kell lenni, mert kulonben megfagynanak. Azzal is foglalkozni kell, akiknek van hol lakni, de kokemenyen isznak a kilatastalansag miatt.
Azok az emberek nem jokedvukben laknak az utcan - a hajlektalanszallorol meg a hivatalos velemeny is az, hogy nem embernek valoak a korulmenyek, azonkivul oda csak ejszakara lehet bemenni, a rendorok viszont napkozben kapjak el ezeket a szerencsetleneket.
papa.49
@karma1: Hagyd soha nem érti meg, mert elvakult fütyiszes !!!
karma1
@papa.49: Mondasz valamit,... Csak az a szomoru, hogy o meg akkor is a fideszre fog szavazni - mert megvedik ot a nemletezo migransoktol - amikor mar ot is a hajlektalanok koze vagy egy halalgyar korhazba kenyszerit ez a kormany... A "peldakepei"... Jaj,..
karma1
@papa.49: Es mit szolsz gemesi hozzaallasahoz? A bosz baloldali polgi mit tesz a sajat portajan a szocialis halo befoltozasara? Godollo nagyon gazdag hely, tudna segiteni, ha igazan akarna.
Hat ugy latszik, nyomaba sem er a budaorsi Wittingernek. Bar az mar eleg beszedes dolog volt, hogy pont az lmp-vel meg a szelbercikevel szovetkezett a valasztasok elott.
papa.49
@karma1: A gémesi számomra csak szarjankó lett az mdf. után beállt a fütyiszbe sokadmagával, igaz kilépett de a lényeg az hogy ,,BEÁLLT,, !!!
Emlékszel rá milyen cirkusz volt azzal az öreg cukrásszal ott Gödöllőn akkor se állt mellé az öregnek !!!
Megélhetési szarzsák ez is csak !!!
kereső
Igen Tiszteletlen Biróság! És azt a 20000 Ft -eljárási költséget mi a fenéből fizesse meg az elitélt?
Abból, a semminél is kevesebből,amivel rendelkezik?Tudom, a törvény!,de a jó kurva életbe- a két ember haláláért felelős gyilkos háziőrizetben???Ha jól tudom, a birónak van mérlegelési jogköre.Miért is nem élnek vele- a birói "függetlenség" nevében?
mackoka46
Büszkék lehetnek magukra ! Többet nem rendelek innen növényeket, mert hátha azokba is belekerül ez a végtelen aljasság.
Csizmás Kond
...az utcán élés nem csak azért törvényellenes mert az köztér, hanem azért is mert a megszaporodott gyilkosságok legtöbb elkövetője kerül ki közülük...ki szeretné ha a feleségét futás közben megölnék vagy megerőszakolnák ?...és ha már biztosítanak olyan a milyen de jobb körülményt mint az utca azt miért nem akarják egyesek elfogadni ,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.