Megdöbbentő felvétel kelt útjára.

Két nagydarab biztonsági ember szó szerint kipofozott egy feltűnően fiatal fiút egy szórakozóhelyről – írta meg az Index, miután olvasója felvételt is küldött az esetről.

Egerben tegnap éjjel egy gimnazista, körülbelül 16 éves, 50 kilós srácot agyonvert 2 db 120 kilós kidobó. A srác nem támadott, a kidobók mégis püfölték

- írták a levélben.

A felvétel múlt hét szombaton készült az egri Uránia Moziban, ahol Infinity néven tartottak hivatalos diáknapi afterpartyt a Dobó István Gimnázium tanulóinak. 

A szervezők képviselője az Indexnek azt mondta, egy hírhedten balhés társaság egyik tagja a fiú, és társaival belekötött egy másik, békés csoportba, majd a biztonságiaknak is nekiment. 

Megszólalt egy kidobó is, aki azt mondta, a kikerült felvételeken félreérthető jelenetek láthatók, ami annak köszönhető, hogy a videó felvétel nem a teljes eseményt mutatja be. Egyébként a siú apjával jó viszonyt ápolnak, a rendőrséget ezért sem hívták ki.

A biztonsági ember elmondása szerint a fiú

a rendezvényen helytelen magatartást mutatott, melyből adódóan a rendezvényről való eltávolítása mellett döntöttünk és az intézkedés közben megijedt, így a biztonsági személyzetre, azaz ránk támadt, nem tudta felmérni a sötétben, hogy ki és miért fogja meg a vállát.

Ezt követően mi el is távolítottuk a helyszínről, majd az intézkedést és szóváltást követően értesítettem is az édesapját, hogy jöjjön B-ért.

Másnap az eseményeket tisztáztuk és megegyeztünk, hogy a jövőben mindketten türelmesebben járunk el egymással szemben

- idézi az Index.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
"Egerben tegnap éjjel egy gimnazista, körülbelül 16 éves..."

30 éve megkéedezték volna mit keres ilyen korú az utcán éjjel?!
lópicigáspár
Talán hivatalból kellene eljárást indítani! Ja izomagyúakról van szó? Akkor semmi sem történt! Megjegyzem, ha az én fiam verik meg így bármilyen okból, az erős legény már zsákban pihenne!
TASzSz
"Egerben tegnap éjjel egy gimnazista, körülbelül 16 éves..."

30 éve megkéedezték volna mit keres ilyen korú az utcán éjjel?!
SystemError
Érdekes érvelés a szervezőtől, mit akar azon kivizsgálni, hogy egy 16 éves, 50kg-os fiút agyonver két fasszópó, húgyagyú bekókózott fasz. Az egész országban a helyi kiskirályok és persze a legjobb barátaik, az ilyen buzik azt csinálnak, amit akarnak. Nem akarok senkinek ötleteket adni, de ahol nincsenek törvények ott fogat fogért...
vadsanca
Minek és kinek tartják magukat ezek a fazonok? De jó, hogy az én időmben még nem voltak ilyenek. Pedig akkor is voltak bunyók, vagy a vendéglátó részben, de néha a mellékhelyiségben.
De nem akart senki sem "kirakni" Max. jöttek a zsaruk, ha olyan veszélyesen alakult a helyzet.
almalibre
Miért kell automatikusan valamelyik oldalra állni, különösen, hogy nincs feljelentés?
Nem tudjuk, mi történt a pofonok előtt, de nehezen hihető, hogy a biztonságiak kiválasztanak egy nyugodtan szórakozó srácot hogy elverjék.
Elmúltam 50, soha nem dobtak ki sehonnan, igaz betartottam mindig náhány szabályt:
- Ne igyál többet, mint amennyit kontrolálni tudsz!
- Ne zavard a mások privát zónáját, és ne kötekedj másokkal!

“agyonver két fasszópó” - Bár nagy pofonokat látunk, ez nem agyonverés, azonban az igaz, hogy a biztonságiaknak nem feladatuk a pofon osztás, csak a másokat zavaró szenmélyek eltávolítása.
“De jó, hogy az én időmben még nem voltak ilyenek.” Persze, hogy voltak, csak csak kamerás mobilok nem voltak…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.