Nem az ő hibája, hogy meghalt a beteg - így reagált az RTL Híradónak az elbocsájtott szívsebész a főügyészségi nyomozás hírére. Székely László azt mondta, ő legfeljebb adminisztrációs hibát vétett. Egy betege azután halt meg, hogy őt elbocsátották az Országos Kardiológiai Intézetből, szabályszegésekre hivatkozva.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
No akkor!
.
Ha bármely sebészek, nőgyógyászok, stb-k annyi hibát KÖVETNÉNEK el, mint pártunk-, és kormányunk talán már ZÉRÓ lenne a népesség, pedig csak az ország BUK-SZÁJA, és a JOG-ALKOTÁS a feladatok, annyi ALKOTMÁNYELLENES CUCCOT létrehozva a PAPÍRGYÁRBAN, hogy még saját magukat is MEGHEKELTÉK:
.
-- azaz hadicselük következtében KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN az egész gyülekezet,
.
-- vezetve egy olyan országot, amely valójában jogilag NEM LÉTEZIK.
.
Ennyi, és egy BIM-BAMM:
.
. --- Csak eljátsszuk, hogy ez egy ország
444.hu/2018/08/29/csak-eljatsszuk-hog...
.
---- Ebből tényleg rendszerváltás lett
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-
.
Nincs másról szó, csak a FASZA GYEREK túl tolta a NEMZETHY BRINGÁJÁT, amelynek akkora pofára esés lesz az eredménye, amelyre a HONFOGLALÁS ÓTA nem volt példa.
.
Aki passzra vert a dokinak a KIRU-GÓJA kicsinyes adminisztrációs hibát varrt rá, miközben NEM SZÁMÍT az, hogy az általa gyakorolt KÍMÉLETES SZÍVMŰTÉT valójában még a koldusnak is kijárna!!!,
.
A szívműtéthez nem hasonlítható a GYOMOR, és VÉGBÉLTÜKRÖZÉS esetem, úgy járva, hogy a KÍMÉLETLEN három napos béltisztítás után pár nappal BALOLDALI BÉNULÁSSAL agyi trombózist szenvedtem. Nagy erőfeszítés után FELÁLLTAM, majd emiatt felborult az ion-háztartásom, ami miatt többször kellett belgyógyászaton infuzió kurára befeküdni, ahol megtudtam, hogy van KIMÉLETES vastagbél, és gyomortükrözési módszer, de azt kórházban tartózkodónak NEM ALKALMAZHATJÁK. Hozzátartozóm nevére kiirattam, és vasárnap bevettem a belsődleges tisztítót, hétfőn GYOMORTÜKRÖZÉS, kedden VASTAGBÉLTÜKRÖZÉS!
.
Az orvostudomány halad, de fontosabb a BETONTEKNŐ ERDŐK, és a jól mutató TÉRKÖVEK építése a TUDOMÁNY követése helyett!!!
papa.49
Persze most a Székely doktoron akarják elverni a port a főigazgató balfaszsága miatt, akinek mellesleg az ,,érvényesülésének,, útjában volt a Székely doktor !!!
Aljasság a köbön fütyisz a neved, az igazi ,,hozzáértés,, látszik a főig. nyilatkozatából ,,rögtön operálni kellett volna,, DE mivel mit műtött volna be a beteg testébe, erre a nagytudású hülye főig nem tud válaszolni !!!
tudode
A 21.30-hoz még annyit!
.
Kb. egy éve nem kellett befeküdnöm belgyógyászatra, mert család, v milyen orvos váltottam, akinek a javaslatára van olyan belsödleges por, amely u.a. tartalmazza, mint a kórházi infúzió, szerencsémre, két naponta IONIZÁLVA házilag szerencsémre, mert a legutóbbi kórházi ápolásom alatt olyan altesti fertőzést hoztam haza, valószínű az illemhelyből, v a zuhanyból összekapva, hogy antibiotikumot kellett szednem, az un. HIGIÉNIAI SZAKMUNKÁ-SOKk által a betegek mindenféle váladékának maszatolása miatt, egy letykóval végig nyalva az egész osztályt, természetesen a mellékhelységekből kiindulva!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.