A volt kormányfő szerint szegényedik az ország, és Orbán rendszere a legnehezebben helyrehozható kárt a lelkekben okozza.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az országgal jót tett az egy éves kormányzása, viszont 2014. ROSSZ LÓRA TETT, és ezt ő is tudja, amiről viszont nem tehet az az amit a csuti kretén művelt 2014 után !!!
Amit a fütyisz művelt az országgal az egyedül a fütyisz sara !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Látod Gordon,nem kellett volna 2014-ben kiaszaladnod Brüsszelbe,-a kampány hajrájában, -bizonygatdnod,hogy orbán mekkora demokrata.Nem láttad?pedig akkorra már alkotmányunk se volt.
bencemacska
@kereső: Erre nem emlékszem. Tudsz bővebbet?
Én azt tartom hibájának, hogy nagyon hitt az "Együttnek"
papa.49
Az országgal jót tett az egy éves kormányzása, viszont 2014. ROSSZ LÓRA TETT, és ezt ő is tudja, amiről viszont nem tehet az az amit a csuti kretén művelt 2014 után !!!
Amit a fütyisz művelt az országgal az egyedül a fütyisz sara !!!
Eladott Ország
Márpedig ott, ahol az aranyásó megélhetési celebné, Vajna Tímea barátnője Rogán Antal köreivel összeborulva egy nettó 11 milliárdos projekt (workshopok, konferenciák, hablaty és hamuka) keretében magasztalhatja két európai uniós projekt sikerét (az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program és a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program) úgy, hogy ez a ránézésre is brutális költség majdnem a harmada a rászorulók megsegítését szolgáló operatív program keretében 7 év alatt (!) szétosztandó uniós támogatásnak, ott nem kell Bajnai Gordonnak lenni ahhoz, hogy világos legyen: a magyar felzárkózás ma sokkal távolabb van, mint 1990-ben, és hogy Magyarországot 2008-cal szemben ma nem a hirtelen szívhalál fenyegeti, hanem a lassan ölő daganat. Ahol munkahelyteremtésre olyan cégekhez vágnak hozzá milliárdokat, amely cégek soha nem is akartak munkahelyeket teremteni , ott marad a cirkusz, a hőbörgés, a figyelemelterelés. 24.hu/fn/gazdasag/2018/10/16/vajna-timi-baratnojenek-is-jutott-a-11-milliardos-uzletbol/
Eladott Ország
Ha még egyszer 4 évet kap a Fidesz-KDNP szövetsége és valóban folytatni fogják azt, amit elkezdtek, akkor olyan mélységbe zuhanunk, ahonnan borzasztó nehéz lesz kimászni. Ha nem fékezzük meg az ország teljes kifosztását, a jövő lehetőségét vesszük el gyermekeinktől és unokáinktól. Már nincs időnk, a 24. órában vagyunk. Ne a csodát várjuk, hanem nézzünk körül az országban. Ezt álmodtuk, amikor 14 évvel ezelőtt a határok mentén az Örömódát hallgatva köszöntöttük az uniós csatlakozást? Valóban ezt akartuk?
kolozsvaros.com/2018/02/07/valoban-ezt-akartuk-ez-volt-a-mi-almunk/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.