Nincs a véres kötélen B. László ügyvédjének, egyben nagybácsijának DNS-e.

A VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László nagybátyjának DNS-e nincs a kötélen, így a lány meggyilkolásával vádolt férfi ügyvéd nagybátyja, dr. Brodmann Péter ismét védhetné B. Lászlót.

A véres kötélen egyébként, amellyel az egykori valóságshow-szereplőt meggyilkolhatták, két DNS-t találtak, a genetikusok pedig hónapok óta vizsgálták, hogy B. László mellett kié lehet a másik.

Korábban a gyanúsított családjának körében kutakodtak a nyomozók, s B. László családjának minden férfi tagjától vettek mintát, s az ügyvéd nagybácsi kivételével mindenki megnyugodhatott. Dr. Brodmann Péter pedig csak most értesülta saját eredményéről, és arról, hogy a nyomozás során arra jutottak, nincsen köze a gyilkossághoz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Voltamsunsolarba#istenivolt#éljena0.3cső :)#bolond#Allora <3

VV Fanni (@vv_fanni) által megosztott bejegyzés,

„Megjött az igazságügyi genetikai szakértő 45 oldalas véleménye, miszerint az én DNS-mintám nincs rajta azon a kötélen, amelyet a bűncselekménnyel valamilyen szinten kapcsolatba hoznak, és amely miatt engem ki­zártak az ügyből” – mondta a Borsnak dr. Brodmann, aki úgy gondolja: az eredmény után nem lehet akadálya annak, hogy ismét unokaöccse, B. László védelmére keljen.

„Kérni fogom, hogy helyezzenek vissza védőnek, illetve szüntessék meg a kizárásomat” – mondta az ügyvéd nagybácsi.

Cikk- és címlakép: instagram/ vv_fanni

(Bors)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.