Az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője szerint a magyar miniszterelnök már nem is keresztény és nem is demokrata.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gulyás Gergely kancelláriaminiszter úr távolról sem olyan kegyetlenül szórakoztató, mint nagy elődje. Ennek ellenére neki is bőven sikerült a megrökönyödést kiváltani hivatott baromságok tárházával előállnia. Gulyás:" Guy Verhofstadtnak nincs joga elmondani a véleményét Magyarországról." Ez már csak azért is kegyetlenül szórakoztató, mert a magyar kormánynak viszont joga van hazugságokat terjeszteni Guy Verhofstadtról és bárkiről, aki alkalmasnak találtatik arra, hogy a Fidesz és Orbán Viktor politikai megélhetését és túlélését szavatoló gyűlöletkampány főszereplője legyen. A megállításra szoruló Brüsszeltől Soros nevetéséig hosszú és kínos a sor. Tehát miután bizonyíthatóan egy öblös nagy hazugsággal rágalmazták az EP liberális frakciójának vezetőjét, Gulyás fiatal demokrata, a haza és a jogászok reménysége, a soha nem vetemedés kormányának egyik legmagasabb polcon pöffeszkedő tagja, aki még arra sem volt hajlandó, hogy érdemben válaszoljon egy egyszerű kérdésre (az európai gazdaságnak szüksége van külföldi, Európai Unión kívüli munkaerőre, ahogyan a magyar kormány is ukrán vendégmunkások és bevándorlók segítségét veszi igénybe, vagy sem?), felmondta a hülye dumát: Verhofstadt nem mondhatja meg Magyarországnak, mit gondoljon a migrációról, ahogyan más kérdésekben sem fogalmazhat meg semmiféle kritikát a magyar kormánnyal szemben. Nyilván Verhofstadt egyáltalán nem mondta meg sem a magyar kormánynak, pláne nem Magyarországnak, mit gondoljon a migrációról, Gulyás Gergely állapota ezzel szemben aggasztó.
Eladott Ország
Orbánt nem csak a politika trágyadombjára kell küldeni, hanem a megérdemelt helyére a börtönbe is, bandatársaival együtt.
csipetke
Az egész fideszes genyó bagázzsal együtt! Természetesen a felelősségrevonás után..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.